Cauta in 21.292 retete
Presara peste bucatile de pui prafurile de boia, curry si piper, iar mai apoi asaza bucatile într-o tava unsa cu ulei sau cu unt. Amesteca mustarul cu miere si gemul într-un castron. Continutul se toarna peste bucatile pui si se lasa la marinat timp de o ora, dar se poate lasa si peste noapte. Mai apoi, tava cu pui se baga la cuptorul care a fost încalzit în prealabil si se lasa la copt timp de o ora, verificând ocazional puiul sa nu se lipeasca. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este vremea caiselor am pregatit cateva borcane cu gem si ca ... mea, intodeauna face gemul cu samburi de la caise si erea ... migdale, cum aici samburii la caise sant amari... concluzia, deci am pregatit vineri gemul si sa mancat deja trei ... de gem, deci in doua runde. 1 Reteta: 1200 gr caise 50 ... borcanele 30 min la...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat ... de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de ... : Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si ... de caise si sa-l tocati mare pentru a-l adauga in gem la sfarsit.[/tip] Puneti caisele cu zaharul ... , puteti adauga miezul semintelor de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Gem de caise cu samburi 1.400 kg caise 375 gr zahar Samburi de caise cat doriti eu am pus de la vreo 4 kg caise 1 lamaie Vanilie Caisele se desfac in ... -I gustam. Toti samburii de la caise nu se arunca, se pun ... mananaca sau se pun la gem. Se gusta samburii pentru a vedea ... pe un prosop. Se pune gemul in borcane sterilizate si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... pentru zilele de iarna. Am inceput cu un delicios gem de caise. Ingrediente: 5 kg caise coapte 1 kg zahar 1 cana cu apa Fructele coapte ... ajutorul unei linguri de lemn). Gemul se pune fierbinte in borcane ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... 3 lg coniac Peste jumatatile de caise presaram zaharul si stoarcem lamaia ... rece pana a doua zi. Punem caisele la fiert impreuna cu cateva ... inlatura la final. Cand e gata gemul si s-a legat adaugam coniacul, amestecam si stingem focul. Varsam gemul in borcane fierbinti si dam la ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Amesteca nucile, zaharul si scortisoara. Lasa-le deoparte. In alt vas, amesteca afinele si caisele. Intr-un vas mare, amesteca praful de budinca, uleiul, ouale, praful de budinca de lamaie si smantana. Amesteca-le cu o viteza medie vreme de 10 minute. Insereaza fructele. Pune jumatate din amestec in tava. Presara o parte din amestecul de nuci. Adauga cealalta jumatate din amestec. Presara deasupra ce a mai ramas din amestecul de nuci. Pune la copt la 350 de grade, o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma si zaharul si se omogenizeaza cu galbenusurile, uleiul, faina, mirodeniile si sarea. Compozitia se toarna în tava, iar caisele se taie în bucati medii, se dau prin faina si zahar si se asaza peste aluatul din tava. Se pune la cuptor si se tine timp de 15 minute la foc mare, dupa care se lasa înca 20 de minute la foc mic. Se taie, se pudreaza si se asaza pe platou!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima foaie de napolitana cu gem, se pune o foaie din blat ... crema de vanilie, 150 g nuca de cocos, 1 borcan cu gem de caise, 200 g smochine, zahar vanilinat, esenta de rom, sare, nuca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... triunghi de aluat cate o lingura de gem. Nu puneti foarte mult gem (ca mine) fiindca o sa curga la copt. Rulam triunghiurile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie felii subtiri piersica si caisele, apoi amesteca-le cu sucul de lamâie si portocala într-un vas de salata. Adauga apoi uleiul de masline si sosul pentru salata. Amesteca cu verdeturile si pune sare si piper dupa gust. În final, adauga brânza Feta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu ... pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste ... tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se ... ,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga ... un peste din familia sturionilor marini care se gasesc in Delta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro