Cauta in 21.292 retete
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici si pune-le peste marinata. Lasa 1 ora la frigider. 2. Pune ... rece. Pune fâsiile de pui marinate într-o tigaie grill si tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul fierbe, se amesteca laolalta caisele, zaharul si smântâna ... se încorporeaza în el amestecul de caise. Se pune în patru pahare sau ... doua linguri de compot de caise peste fiecare portie si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui cu ceapa si caise pastreaza gustul verii, indiferent de ... suculenta insa in combinatie cu caisele si ceapa se va transforma ... placut cu dulceata cepei si a caiselor. [tip]Pentru aceasta reteta se ... daca este acoperita integral cu marinata insa frigaruile sunt mai greu ... si acoperiti-le dupa cu marinata. Aveti grija sa fie bine ... 1 ceapa alba mare 250 grame caise...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 150 g frisca Mod de preparare: Caisele spalate si scurse bine de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute. Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Intinde aluatul intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vanilie, praf, un kg caise din compot, coaja rasa de ... unsa cu ulei. Se pun caisele, macul si compozitia de branza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg caise tari, 200 g zahar, 3 pahare apa, 1 lingurita zeama de lamiie Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece. Cind zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luind spuma in timpul fiertului. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 lingura miere, 1 cutie mica de iaurt, 200 ml lapte, 100 g gem de capsuni, 1 lingurita de zahar vanilat Mod de preparare: Gemul, iaurtul, laptele rece se bat in mixer, adaugind, in timpul mixarii, mierea si zaharul vanilat. Mod de servire Se serveste in castronase sau pahare cu capsuni.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaci, 200 g faina, 2 oua, 12 caise, 12 bucati de zahar, 70g ... stea 20 min. Se spala caisele, se sterg si se cresteaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. peste marinat de marime mijlocie, 1 buc. sfecla rosie fiarta, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamii, 60 ml apa Mod de preparare: Se face un sirop gros din zahar si apa. Cind s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamiie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lamiie. Umplutura: 800 gr. de caise Mod de preparare: Intr-un ... , se scoate tava, se pun caisele taiate felii si se da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600g carne, 1/2 kg caise uscate, 3 linguri zahar, 1/2 lingura faina, 2 linguri unt ... mai multe clocote se adauga caisele spalate si tinute putin in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 litru lapte, 1 pahar frisca, 1/4 kg caise Mod de preparare: Se freaca ... este aproape gata se adauga caisele coapte, curatate si strivite bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . faina, 1 plic praf de copt, gem sau visine Mod de preparare ... , se unge repede cu un gem sau se presara visine fara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. caise, 150 gr. zahar pudra, zeama de la o lamiie, 1 pahar vin alb Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamiie si, la sfirsit, paharul cu vin alb. Se da la rece. Mod de servire Se serveste peste 4-5 ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Pentru dulceata se aleg caise coapte, dar tari. Se curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com