Cauta in 21.292 retete
Este o placinta de post, asa cum doar bunica stia sa faca. Intr-un castron cerne faina. Adauga zaharul, un praf de sare si margarina. Framanta toate aceste ingrediente si toarna treptat apa rece. Aluatul trebuie sa fie suplu, sa ia repede forma pe care i-o dai, fara sa-si revina. Acopera-l si lasa-l la rece doua ore. Intinde aluatul in doua foi nu foarte groase. Asaza prima foaie intr-o forma de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie. Lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri scortisoara 1/4 cana zahar 1/2 cana caise uscate, taiate 1 cana afine zdrobite ... alt vas, amesteca afinele si caisele. Intr-un vas mare, amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... varf de cutit de sare, gem Mod de preparare: Untul se ... si se umple cu un gem fin. Deasupra, se pudreaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosu si unul verde, 400 g caise din doza, o ceapa mare rosie ... sarata. Se toaca ceapa, ardeii, caisele se storc si se taie ... taie cuburi, se amesteca cu caisele si ardeii si se introduc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g faina, 4 linguri lapte, 1 kg de caise Mod de preparare: Se amesteca ... copt si se pun deasupra caisele jumatati si ornamentul. Pentru ornament ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg piersici sau caise, 250 gr zahar, 2 oua, coaja de la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ce am gasit: un aromat gem de zmeura facut in vara asta. Pentru mine gemul de zmeura e pe locul doi, dupa cel de caise. Multora nu le place, din ... wok. Fierbe fructele pana ce gemul se ingroasa. Adauga zaharul si fierbe la foc mic gemul, amestecand din cand in cand, pana ... in jur de 2 ore. Pune gemul fierbinte in borcane curate. Lasa ... -le bine cu capace. Cand...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra ... si se amesteca bine cu gemul de portocale. Se desfasoara aluatul ... unge uniform cu amestecul de gem si portocale, apoi se ruleaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg caise proaspete, 300g orez, citeva linguri zahar, coaja de lamiie, 1 litru apa, 2 linguri unt Mod de preparare: Caisele se taie sferturi. Se pun apa si coaja de lamiie sa fiarba. Se adauga orezul, zaharul, caisele si se lasa sa mai fiarba impreuna 20 minute. Se adauga untul topit inainte de a servi Mod de servire Se servesc calde sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lapte 1 praf de copt (10g) 2-3 linguri de cacao + 1 borcan gem de caise bezeaua: 8 albusuri 200g zahar Galbenusurile se mixeaza cu zaharul ... cu un strat generos de gem si se pun albusurile batute ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde. - 1 kg cartofi fierti in coaja, 250 g hering marinat, 2 cepe, 200 g maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
400 g caise, 200 g branza de vaci, 180 g zahar, 200 g frisca, 1 paharel cu lichior, vanilie sau zahar vanilat Mod de preparare: Se spala fructele, se scot simburii si se pun la fiert cu apa cat sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de fierbere, se paseaza fructele, se combina cu zaharul, vanilia, lichiorul si branza de vaci. Se omogenizeaza bine compozitia si cind aceasta este complet rece, se pune frisca si se aseaza in tavite speciale care se pun apoi in congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi fierti in coaja, 250 gr. hering marinat, 2 cepe, 200 gr. maioneza, 10 oua de prepelita sau 4 oua de gaina fierte tari, 1 lamiie taiata felii subtiri, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici, se adauga pestele taiat cuburi, ceapa taiata rondele subtiri, maioneza, condimentele si se amesteca. Mod de servire Se decoreaza cu felii de oua fierte, lamiie si frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau romul si marmelada de caise, batindu-le in continuare pe ... reci. - 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos, 20 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un sirop gros din zahar si apa. Cand s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamaie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator. - 1/2 kg zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamai, 60 ml apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se indeparteaza osul din scrumbie si se taie coada. Pestele si ouale fierte se macina cu tocatorul de carne. Se amesteca cu smantana si condimentele. - 2 scrumbii mijlocii marinate, 2 oua fierte tari, putina pasta de sardele (dupa preferinta), 1 lingura smantana, sare, 1 varf de cutit de boia, chimen macinat, mustar, capere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), sare, piper, faina, ulei, sos marinat, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion rosii ... de preparare: Se poate prepara marinata din orice fel de peste ... se toarna peste el sosul marinat preparat astfel: se curata si ... lasa sa se raceasca. Pestele marinat se serveste in salatiera sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gemul de coarne este o raritate in camarile romanilor, pentru ca si ... ciuda calitatilor evidente. Pentru ca gemul de coarne este o raritate, am ... cevabun.ro . Multumim, Anca! Vezi aici si reteta de Gem de caise. Reteta: Gem de coarne Ingrediente: coarne apa zahar (in functie de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de mere, se ung cu gem de gutui si se introduc ... miere in loc de gem. - 1 kg mere, gem de gutui, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 4 lingurite rom Mod de preparare: Caisele se spala bine in citeva ... rece. In felul acesta coaja caiselor se va curata foarte usor ... curatat de coaja, se rup caisele in doua, se scot simburii ... zaharul pudra, apoi se amesteca cu caisele si cu simburii de caise curatati. Mod de servire Se serveste in salatiera, dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com