Cauta in 21.294 retete
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te gandesti sa organizezi o petrecere, o vizionare de filme alaturi de amicii tai sau, pur si simplu, va intalniti sa povestiti vrute si nevrute si nu stii ce sa le oferi spre "gustare"? Uita de chipsuri, mancaruri "seci", nesanatoase! Iti propun cateva gustari foarte usor de realizat, ale caror gust si mod de prezentare vor impresiona musafirii. Ingredientele sunt pentru 10-12 persoane. Rosii cherry umplute cu pasta de avocado Toast sanoma Chiftelute mexicane Triunghiuri din branza
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 lipii, o conserva de mazare, o cana de branza rasa, un pipet de pui fara oase, o lingurita chimen, 1/2 lingurita coriandru, o lingurita sare. Pentru final: smantana, salsa, avocado, masline Mod de preparare: Se incinge cuptorul. Intr-un vas uns se asaza doua lipii. Se pune mazarea, cuburile de carne de pui, calite usor cu chimen si coriandru si sare. Se pune branza si se acopera cu celelalte doua lipii. Se lasa la cuptor 10 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
desertul copilariei, biscuiti cu budinca...o combinatie minunata desi pare o reteta simplista rezultatul e delicios iar timpul de pregatire nici jumatate de ora 450g biscuiti petit beurre 1 l lapte 8 linguri zahar 2 budinci de vanilie sau de care preferati 1 lingura de faina 1 esenta de vanilie budinca, zaharul si faina se dizolva in putin lapte rece, restul de lapte se fierbe apoi se toarna peste budinca se pune la fiert pe foc mic pana se ingroasa, se adauga vanilia se asambleaza prajitura...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... simplu e bun. daca e si mai rapid e si mai bine, mai ales ... e mai simplu decat ceva facut rapid la gratar. daca pana acum ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
500 ml. frisca, 100 g. zahar, 2 oua, 20 gr. gelatina, o cutie compot ananas, o portocala, 1 kiwi Mod de preparare: Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 700 g visine 100 g unt 125 g zahar 3 oua 180 g faina 1/2 plic praf de copt 1 praf de sare esenta de rom 1 lg lapte Porniti cuptorul si lasati-l sa se incinga pana la 180 de grade. Pregatiti forma in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de tarta) - tapetati-o cu unt sau folositi hartie de copt. Partea cea mai migaloasa a retetei este pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana indepartati samburii. Aluatul este unul traditional de pandispan. Cu mixerul bateti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se prepara merele: se curata de coaja, se razuie si se calesc impreuna cu 6 linguri de zahar si scortisoara dupa gust. Pentru aluat, se separa ouale. Galbenusurile se freaca impreuna cu 6 linguri de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga 100 gr margarina topita. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se amesteca peste compozitia de galbenusuri. Se adauga zaharul vanilat si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat potrivit de tare pentru a fi turnat in tava. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... micul dejun sau pentru o gustare rapida. Secretul acestui sandvis consta in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
EN ESPANOL ABAJO Ingrediente: 1 kg mere 200 gr faina 200 gr gris 200 gr miere 50 gr ulei 1 lingurita scortisoara Se unge o tava cu ulei.Se amesteca faina, grisul, mierea si uleiul . Se aseaza in tava. Merele date pe razuitoarea mare, se amesteca cu scortisoara. Si punem in tava peste primul strat.Se da la cuptor 40 min la 180?C. Dupa coacere. A fost delicioasa.Va provoc sa o incercati. COMO SE ME HA PEDIDO QUE TRADUSCA ESTA RECETA ,PUES ME PONGO MANOS A LA HOBRA Y LA VOY A TRADUCIR CON MUCHO...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Stiu ca e mai usor sa deschidem un borcan de sos cumparat din magazin cand pregatim paste ori pizza, dar cu siguranta e mai sanatos sa il facem, chiar noi, in casa ;) Eu l-am facut cu ultimele rosii coapte din gradina si a iesit foarte gustos. Cand va grabiti, deci, alegeti varianta asta ;) Ingrediente: - 250 g. rosii decojite - 50 g. pasta de rosii sau bulion gros - 2 lingurite parmezan - 1/2 lingurita oregano - 1/2 lingurita sare - 1/4 lingurita piper Mod de preparare: Mixati bine ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente 4 buc.Filet de somon o lingura d eboia rosie o lingurita de praf de usturoi sare si piper ulei pentru fript faina si malai dupa preferinta cine doreste sa -l dea Se condimenteaza si eu l-am dat prin faina si malai apoi se pune ulei la incins si cand e incins se pune pestele (somonul) si se lasa pana se prajeste sa fie rumen bine .Se va lua afara pe un servet ,apoi se va aseza pe o farfurie Eu i-am dat aspectul de mai sus ca asa mi-a venit :) Pentru sosul hollandaise intr-un food...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
by Alice albinutza Duminica, fiind, si neputand iesi din casa din cauza conditiilor meteo dar si pentru ca inca Miruna e in convalescenta, am zis noi doua sa facem o reteta repejor, si anume o prajitura pe care am numit-o "Duminica". Asadar ingrediente: pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina o fiola esenta de vanilie pentru crema: 250 ml lapte 3 linguri zahar pudra si un plic cu crema pentru prajituri de vanilie de la dr. Oetker pentru ornat: niste frisca colorata pentru ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
unt cacao galbenus de ou zahar biscuiti gem Se freaca untul cu zahar dupa gust apoi se adauga galbenusul si la sfarsit cacaoa. Rezulta o crema cu care se ung biscuitii simpli, se suprapun si deasupra se pune gem. Se da la rece pana se inmoaie biscuitii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
CEA MAI BUNA PAINICA, dupa cum zice Maia :) 350 g faina 15 g drojdie proaspata O lingurita si jumatate sare O lingurita zahar 210 ml apa calda 30 ml ulei * faina se cerne intr-un castron * facem o gaura si punem drojdia cu zaharul * pe margine presaram sarea * turnam peste drojdie apa cat sa o acopere si o lasam 10 minute la dospit * dupa cele 10 minute, amestecam drojdia cu faina, adaugam restul de apa, apoi uleiul, omogenizam si ... gata * lasam la dospit 45 de minute * dupa ce a dospit,...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
29 iulie 2016 Ingrediente pentru aluat: 300 gr faina 3 linguri zahar 1 ou 150 ml smantana sau iaurt un praf de sare 1 pliculet praf de copt 1 lingura ulei 2 pliculete zahar vanilat coaja de lamaie sau portocala Mai avem nevoie de: ulei pentru prajit zahar pudra ciocolata topita Mod de preparare: Intr-un vas incapator cernem faina adugam praful de copt, zaharul, sarea, zaharul vanilat si amestecam. Adaugam si iaurtul, oul si coaja de lamaie amestecam pana se omogenizeaza si obtinem un aluat...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Ingrediente: 8-9 ardei 500 gr ricotta 100 gr unt 2 linguri smantana 2 fire ceapa verde 3-4 fire marar sare, piper Mod de preparare. Frecam ricotta cu untul moale, la temperatura camerei.Adaugam smantana. Si ca sa elimin comentariile rautacioase (pe care am preferat sa nu le public) revin cu precizarea ca ricotta nu e acelasi lucru cu urda dragii mei, nu sunt snoaba, cand am folosit urda in reteta am scris urda( de ex: http://www.caietulcuretete.com/2013/08/rosii-umplute-cu-crema-de-urda.html...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Pizza rapida - cu aluat de foietaj- Ingrediente alese cu grija: - un ... iute. Se face extrem de rapid si este gustos. Pofta mare ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Intai taiem prunele in doua si indepartam samburii. Dupa ce am terminat aceasta treaba ne apucam sa preparam blatul ( pornim intre timp cuptorul sa fie bine incalzit). Galbenusurile de la cele 4 oua le spumam cu 250 g zahar dupa care adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand mixarea. La cei 250 g faina adaugam 1/2 plic praf de copt si impreuna se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare dupa care o adaugam la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
capul si coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura orez, verdeata Mod de preparare: Se pune apa la fiert cu zarzavatul taiat marunt adaugind si orezul. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pestele (de obicei bucatile de la mijloc se pastreaza pentru prajit sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cind pestele este gata (15-20 minute). Se adauga verdeata Mod de servire Se poate servi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com