Cauta in 21.294 retete
Se pun toate ingredientele pe blat si se da la cuptor pentru 20 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
...si usoara, as mai adauga :P ...in toate sensurile, adica si usor de preparat dar si usor de "digerat" :D Ingrediente: Pentru blat: - 3 oua - 400 g. faina - 150 g. unt - 100 g. zahar tos Pentru sarlota: - 2 plicuri praf de budinca de vanilie sau 1 portie crema de vanilie - 100 g. portocale - 100 g. capsuni - 100 g. mere - 100 g. banane Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Amestecati ouale cu untul si zaharul. Bateti bine. Adaugati faina si intindeti compozitia intr-o...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
4 oua, 120 g zahar,100 g faina, 2 plicuri de zahar vanilat, stafide Mod de preparare: Ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga faina si un praf de copt. Se pune o mina de stafide si se coace in forma de chec unsa si tapetata cu faina. Mod de servire Se pudreaza rece cu zahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cum urasc sa bag mana si sa framant aluaturi,reteta asta mi s-a potrivit ca o manusa.Am gasit-o pe blogul lui Edith,(careia ii multumesc cu ocazia asta) si am tot prestat-o de atunci.Am modificat putin cantitatile fiindca iesea cam putina,dar ingredientele sunt aceleasi. Ingrediente(pentru o paine) 400 gr iaurt 500 gr faina 2 oua 1 praf copt 2 linguri zahar un praf sare Mod de preparare Intr-un castron se pun iaurturile cu ouale ,zaharul si un praf de sare si se amesteca pana se topeste...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 400 gr faina 250 gr apa 4 linguri ulei 7 gr drojdie uscata 10 gr zahar 8 gr sare Reteta pentru aceasta paine am gasit-o la Laura. Si marturisesc ca am urmat pas cu pas reteta ei si am obtinut aceste rezultate. Va mai marturisesc ca, incepand cu aceasta paine, am descoperit o noua pasiune pentru aluaturi deci vor urma mult mai multe retete de paini de casa. PS intr-adevar, aceasta paine se face foarte, foarte repede :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... gustare ultra rapida care combina in mod elegant branza feta, spanacul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Secretul preparatului : se înlocuieste blatul traditional, reducandu-se, considerabil, caloriile… * Timp de pregatire: 25 min. * 15 g grasimi/portie * 477 calorii * Pret aprox. 7,5 Lei/portie 1. Se încinge cuptorul – la semnul 6/200 C. Se încalzeste, pe foc, într-un vas de dimensiuni reduse, sosul de rosii, împreuna cu zaharul, zeama de lamâie si oregano, lasându-se sa fiarba timp de 5 min. 2. Se opareste spanacul, într-un vas mai larg, se lasa în repaus, 2 min., apoi, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru masa de Revelion va propun cateva aperitive foarte usoare (ca timp de lucru si compozitie) care pot sa stea pe masa intreaga noapte si din care lumea se va putea servi in voie! Aperitiv cu somon Pateu din ficatei de pui Hummus cu alune Muffinsi sarati cu bacon si legume Bruschete cu avocado, ou si ton afumat Gunkan Sushi cu icre de peste zburator Naut condimentat Briose din ou Aperitiv colorat cu branza Caciotta Platou aperitiv cu branza si marinata de verdeturi Mozzarella marinata cu...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
500 gr. salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Mod de servire Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera
Reţetă de pe www.retete-bune.com
doua linguri de ulei de masline, o ceapa nu prea mare, trei linguri de friptura de porc tocata, o mana de felii de gutuie din compot taiate patratele, o lingura de mure sau sirop de mure, o lingurita de faina, 100 ml lapte sau o lingurita de smantana si 100 ml apa, un sfert de lingurita de sare, o jumatate de conserva de mazare, un cartof si un morcov fierti in aburi taiati patratele, o lingura de patrunjel, o lingurita de marar, piper alb Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste 2 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pachet aluat foietaj gem, rahat, nuca ... Se taie aluatul in doua cercuri, care se impart in 8 raze fiecare Fiecare raza va primi o lingurita de gem la baza, apoi se va rula si se va aseza in tava 15 min, 230 gr Pofta buna! :))
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
500 gr. cartofi albi, o cutie ciuperci, 300 gr. cascaval ras, vegeta, piper Mod de preparare: Cartofii se fierb cubulete in apa cu sare, dupa care se scurg bine. Intr-o cratita se topeste untul, se calesc ciupercile si se adauga cartofii calzi. Se amesteca pana cind untul este absorbit de cartofi. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Se aseaza pe platou si se presara cascavalul ras.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pentru voi o selectie de retete rapide, perfecte atunci cand sunteti in ... , rucola si cus-cus Pizza rapida Salata de spanac cu capsuni ... ciuperci Aripioare lipicioase Pizza ultra rapida cu prosciutto si mozzarella Dovlecei ... cu sos de usturoi Aperitiv rapid cu ardei si ricotta Salata ... gem Prajitura puturosului Rafaello Prajitura rapida cu zmeura Fur securi c u stafide ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
3 oua, 1pahar zahar, 1pahar nuci macinate,1 pahar faina,1pahar smantana(200g),1/2pahar ulei,1 praf de copt,zahar vanilat. Mod de preparare: Cuptorul de incalzeste la 170 grade. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia si se baga la cuptorul bine incalzit. Se lasa circa o ora. Inainte de a se scoate, se incearca cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic pe scobitoare, prajitura este gata. Mod...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blat: 2 cani mere rase, 2 cani cu faina, 2 linguri de margarina, 1 cana zahar, 3 oua, 1 lingura amoniac stins in otet. Mod de preparare: Totul se amesteca foarte bine si se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dupa ce se scoate din cuptor se pune sirop peste ea si se lasa sa se raceasca dupa care se taie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... este perfecta pentru un pranz rapid pentru ca nu necesita mai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
6 cartofi mijlocii, 2 oua fierte tari, 2 felii cascaval, sare, piper Mod de preparare: Se taie cartofii felii subtiri, se sareaza si se dau la cuptorul cu microunde pentru 15 minute. Se scot cartofii si se pun peste ei ouale taiate felii si cascavalul ras sau maruntit, sare si piper. Se mai dau la cuptor inca 5 minute, sa se topeasca cascavalul. Mod de servire Se taie in patru si se serveste cu ridichi de iarna sau cu muraturi picante.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, 1 cutie ciuperci, faina, delikat, ulei Mod de preparare: Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga putin delikat, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci. Se amesteca totul si cu lingura se ia din compozitie si se prajeste in tigaie, in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
paine, ardei, sos de pizza, branza, sare de usturoi Mod de preparare: Se prajeste piinea, se unge cu 1 - 2 lingurite sos de pizza, se presara cu sare de usturoi si citeva felii de ardei si se acopera cu o felie de branza topita. Se lasa la cuptor 2 - 3 minute, pana incepe sa se topeasca branza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com