Cauta in 20.697 retete
250 gr. carne fiarta sau fripta, 250 gr. cartofi noi, 1 buc. morcov, o salata de laptuci, 1 buc. castravete proaspat, 100 gr. fasole verde, 100 gr. mazare, citeva fire de ceapa sau usturoi verde, citeva masline, 2 oua, 1 buc. telina, 5-6 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, sare, piper, mustar dupa gust; putin hrean ras Mod de preparare: Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de curte sau vinat se taie marunt. Se pot...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. biscuiti, 150 gr. unt, 500 gr. branza de vaci, 200 ml frisca, 200 gr. zahar, 25 ml sirop de zmeura, 300 gr. zmeura, 4 foi de gelatina Mod de preparare: Se topeste unul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, siropul si se adauga frisca batuta si gelatina topita. Intr-un vas rotund se amesteca cu mare grija jumate din fructe. Deasupra se pune cu o lingura coca de biscuiti si apoi crema cu sirop de zmeura. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 kg castraveti proaspeti la un borcan de 3 l Marar uscat., cimbru, usturoi 1 l otet la 2 l de apa sau chiar la 3l daca vreti mai usori 1 lg de sare pt muraturi la litrul de lichid Foi de dafin, frunze de telina, boabe de mustar si piper Asezam marar si cimbru pe fundul borcanului, punem castravetii intepati sau taiati la capete, mirodenii peste, usturoi si saramura calduta luata de pe foc, apa cu otet si sare. Puteti fierbe si cu mirodenii. Ca sa nu dea pe dinafara la fermentatie punem un...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
3 cartofi, 4 oua,rosii, castraveti, ulei de masline, lamiie, frunze de menta uscate sau proaspete, sare Mod de preparare: Cartofi si ouale (in prealabil se fierb) se taie in bucatele. Apoi se adauga rosiile si castravetii, taiate in patratele. Se amesteca cu ouale si cartofii. Se adauga ulei de masline, sare, lamiie si citeva frunze de menta taiate maruntel (daca menta e uscata se freaca in mina pana se transforma in pulbere).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare, ardeiul si rosiile se taie cubulete. Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena. Se adauga 4 l apa, lingurita de Knorr, sare si piper, patrunjelul radacina razuit si frunzele de leustean intregi. Intr-e timp se fac perisoarele: carnea tocata de doua ori se amesteca impreuna cu ceapa razuita,. sare, piper, frunze de patrunjel si de marar verde. orez, 1 lingura faina si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Varianta I, asortata : 1 varza de 1 kg Frunze telina Marar uscat Cimbru Boabe de mustar Boabe de piper 1 morcov Cateva frunze de visin 1 lg sare de muraturi (22 gr) 1 l apa Tocam varza fideluta la cutit, frunzele de telina si patrunjelul le tocam marunt, morcovul il dam prin razatoarea mare. Frecam varza cu morcovul si verdeata ca sa se inmoaie. Asezam pe fundul borcanului marar, frunze de telina, punem varza, deasupra mirodenii, marar, frunze de visin, cimbru. Fierbem apa cu sarea si punem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se curata castravetii de coaja si se taie rondele; ardeii si gogosarii spalati se taie fideluta, rosiile se spala si se taie felii nu prea groase, salata spalata se rupe in bucati sau se taie marunt, patrunjelul verde se toaca marunt. Se pune totul intr-o salatiera, se sareaza, se pipereaza, se stropeste cu ulei si zeama de lamiie, se amesteca usor. Se serveste ca garnitura la omlete si la preparate calde din carne. - 2-3 rosii mijlocii, 2 castraveti, 2 ardei grasi, 1 gogosar, 2 salate, o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie rosiile feliute, se fierb cartofii in coaja dupa care se decojesc si setaie cubulete. Se taie castravetii si ardeii, ceapa se taie solzisori, se amesteca adaugind uleiul, sarea, piperul si lamiia stoarsa pe deasupra. Se amesteca si se serveste intr-un castron. - 300 g rosii, 500 g cartofi, 3 ardei grasi, 2 castraveti de gradina, 1 cepa, 30 ml ulei, zeama de la 1/2 lamiie, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in felii subtiri, castravetele in felii subtiri, ceapa in bucatele marunte, dupa care se adauga sarea si uleiul. In cazul in care salata este prea sarata sau uleioasa, se adauga apa pana e buna salata. - 100 g branza, 4 rosii, 1 castravete, 2 cepe, sare, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se dau prin razatoarea mare. Separat se fierbe apa cu sare si 1 lingura ulei. Se pun dovleceii in apa clocotita si se fierb cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale foarte bine, apoi se amesteca cu iaurtul. Cand s-au fiert dovleceii, se ia supa de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu ouale si iaurtul. Se toaca mararul, se adauga la supa. Se serveste rece, cu usturoi pisat si piper. - 2 dovlecei potrivit de mari, 2 oua, 150 gr. iaurt, marar, usturoi, sare, piper, 1 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Castravetele, rosiile, ardeii se taie bucatele nu prea mici si se pun intr-un castron. Ridichile se taie si ele si se tin 10 min. pe o farfurie dupa ce se sareaza bine pentru a se inmuia, apoi se clatesc sub jet de apa si se pun in castronul cu rosiile. Ciresele se curata de simburi si se pun si in castron. Brinza se amesteca cu smintina si apoi se toarna in castron si se amesteca totul, se rade deasupra 3/4 din telemea si se condimenteaza dupa gust. Se rastoarna in vasul din care se va servi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Se fierb la foc domol. Cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile si sarea. Rosiile nu se pun de la inceput, deoarece ingreuneaza fierberea celorlalte legume. Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se strecoara supa. In castronul in care se serveste, se pune un galbenus de ou, se bate bine cu furculita se adauga smantana, care se amesteca bine cu galbenusul....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 kg castraveti proaspeti la un borcan de 3 l Marar uscat, cimbru, usturoi 2-3 catei 500 ml otet la 1.5 l de apa 1 lg si 1/2 de sare pt muraturi (37gr) 3 lg zahar (33 gr) Foi de dafin, frunze de telina Frunze de visin, tulpina de leustean 2 lgt boabe mustar la un borcan Cateva boabe de piper 1 morcov pt decor 2 cuisoare Asezam marar, verdeata si cimbru pe fundul borcanului, punem castravetii intepati sau taiati la capete, mirodenii, usturoi si saramura calduta luata de pe foc, apa cu otet si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Abia asteptam vara sa ne bucuram din plin de fructe, legume ... (eu am avut mere de vara, din gradina si corcoduse) - cca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ), se tin in apa de var 30 minute, apoi se limpezesc ... pielita), scortisoara, vanilie, 1 l apa de var. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... poate pune si salam de vara, taiat in felii subtiri). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g afine proaspete, 500 g mere de vara, 1 lamaie, 100 g zahar tos, 1 plic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr. carne, 1-1 1/2 kg cartofi, 1-2 linguri grasime, 3-4 cepe, 6-7 rosii (vara) sau
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de comert se spala in var si se pierde gustul), 2 picioare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usor cleios. - 500 g cirese de vara, mari si coapte, 4 oua, 125 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro