Cauta in 21.294 retete
... sos astfel incat sa nu compromita gustul carnii.Jeleurile, gemurile si dulceturile pentru briose si biscuiti sunt, de obicei, servite intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , le puteti umple cu miere si nuci, fructe sau gemuri si dulceturi. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
...mi-ar fi placut mult de tot sa am ocazia sa va servesc cu un mar, proaspat cules din pom... ...are un gust ce nu poate fi descris in cuvinte... ...toate compoturile din anul asta s-au bucurat de-un mare succes in sanul familiei :P...dar cel mai mult ma bucura faptul ca Bogdi le-a savurat, pe fiecare-n parte, cu mare pofta :)) Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Într-un vas se încalzeste laptele si smântâna, la foc mic. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa sa fiarba timp de 1 minut. Se ia vasul de pe foc si se adauga granulele de gelatina. Se amesteca bine si se lasa la racit lichidul timp de 10-15 minute. Se ung 4 forme conice, sau cescute de cafea, cu putin ulei si se toarna lichidul din vas în ele. Când lichidul este rece se introduc formele în frigider pentru minimum 2 ore. La servire, formele se rastoarna pe o farfurie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos astfel incat sa nu compromita gustul carnii. Jeleurile, gemurile si dulceturile pentru briose si biscuiti sunt, de obicei, servite intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de ciococolata Mousse de ciocolata Pannacottas ananas Pannacottas cu cirese Tiramisu cu pere Verinne cu doua dulceturi Verrine cu zmeura, pistic si migdale
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... si unt, noi cu diferite dulceturi. Ingrediente: - 1 ou - 80 - 100 ml ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Blatul - simplu, din piscoturi Nu se mixeaza, nu se coace. Fructe  congelate sau din compoturi, Prajitura repede se face. INGREDIENTE 33 de piscoturi 500 g mascarpone 200 g ciocolata alba 200 ml smantana pentru frisca 300 ml lapte 500 g fructe de padure congelate PLAN DE LUCRU prajitura fara coacere cu fructe de [&] Post-ul PRAJITURA FARA COACERE CU FRUCTE DE PADURE SI CREMA MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... diverse borcane de muraturi si gemuri. Pana acum n-am mai indraznit ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Minciunelele se servesc reci, iar alaturi de ele poate fi servit si diferite sosuri sau dulceturi.
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1 1/4cana de faina, 1 1/2 cana de lapte batut, 1/4cana zahar, 1/4 cana ulei, 1/4lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca toate ingradientele in mixer, un minut, se toarna compozitie 12 cm diametru in tigaia unsa cu ulei. Se intoarce, pe partea cealalta cand se intaresc marginile. Trebuie sa aiba culoarea maro deschis. Mod de servire Cu miere, siropuri de fructe sau dulceturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in componenta altor preparate (salate, compoturi, prajituri etc). inainte de a fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... strange bauturi diverse, de la siropuri la cafele, de la cocktailuri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... indiferent de felul ei. Cumparam dulceturi care contin doar 10% fruct ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... galben. Nu este una din dulceturile populare cu care suntem obisnuiti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cum nu vei putea mânca un pepene sau doi odata, chiar daca ai o familie mare, indicat este ca dupa fiecare felie consumata sa pastrezi la congelator coaja ramasa pâna strângi cantitatea necesara. Este important ca acesta sa fie decojit de partea verde, dar sa mai ramâna si putin din miezul rosu. Dupa ce strângi 1 kilogram de coaja de pepene, le tai cubulete si le fierbi în 1,5 l apa, împreuna cu otetul. Îti vei da seama ca sunt gata dupa ce acestea vor deveni transparente si usor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce zici de marmelada astazi? Nu-i asa ca numai numele ei iti aduce amintede copilarie, de casa bunicilor. Daca mai intra in calcul mirosul siapoi gustul... Marmelada de mere Ingrediente: 1 kilogram de mere fierte 600 grame de zahar Mod de preparare : Se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, securata de coaja si de samburi. Se pun la fiert cu apa cat sa le cuprinda,intr-o cratita acoperita. Nu se amesteca. Cand sunt moi, se trec prinsita si se pun din nou la fiert, adaugand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foarte bune, foarte usor de facut. Pot fi pastrate si in borcane mari, clasice, de muraturi, dar si in recipiente de capacitate mai mica, care se inchid cu capac infiletat. Ingrediente: 5 kg gogonele, o radacina de telina potrivita, o conopida mica, o varza rosie mica, boabe de piper si de mustar, doua radacini de hrean, marar uscat, sare, foaie de dafin, cimbru uscat, doi - trei ardei capia rosii. Preparare: Spala gogonelele si toate celelalte ingrediente. Rupe conopida bucatele si taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un ceaun mare de 30 kg.se pune uleiul,peste ulei adaugam ceapa tocata solzisori de peste,apoi tocam gogosari si ii adaugam peste ceapa,tocam si ardeii grasi tot la fel si ii adaugam peste compozitie si mestecam din cand in cand sa se patrunda toate la fierbere.Tocam vinetele si le punem si pe ele la fiert.Spalam orezul si il punem int-o oala cu apa cam de un deget sa fie apa peste orez si il fierbem pana orezul acopera apa.Morcovul il curatam si il taiem felii si il fierbem separat in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fel de bine cu miere, gemuri sau sosuri de ciocolata.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro