Cauta in 21.294 retete
... adauga usturoiul. Se presara patrunjel. Se serveste cu mamaliguta si smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avea aspect urat impreuna cu smantana,eu nu am luat-o si ... este nevoie mai adaugati apa). Smantana lichida se amesteca cu faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 buc. castraveti, 1/2 pahar smantana, o lingura otet, sare, piper, o lingura verdeata tocata Mod de preparare: Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se sareaza si se lasa o ora. Se scurge zeama formata si se toarna peste ei sosul facut din smantana, otet, sare, piper si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi potriviti, 150 gr. cascaval ras, 50 gr. unt Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se sterg cu o cirpa curata. Se taie in doua, se scobesc in mijloc si se umplu cu cascavalul ras. Se pune peste fiecare jumatate de cartof cite un capacel subtire din miezul scos din cartof. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu unt si se coc la cuptor, la foc potrivit, pana se inmoaie cartofii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura ... Mod de preparare: Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de ... va forma o crusta la suprafata cascavalului si astfel nu se va ... in strat subtire feliile de cascaval, dipa care, luate cu furculita ... secunde, se asaza feliile de cascaval. Se acopera cu un capac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un baton vanilie, 500 ml smantana, 3 linguri miere lichida, 200 g fulgi ... se amesteca usor. 100 ml smantana, 100 g zahar si mierea se ... se bate spuma 400 ml smantana cu zahar vanilat. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din tava. Adaugati apoi si smantana, dupa care introduceti tava in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de vitel, 250 gr. smantana,1 lingura faina, 1/2 pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 linguri bulion Mod de preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 potarnichi, o lingura unt, o ceasca smantana, sare Mod de preparare: Potarnichile se lasa o zi doua sa se fragezeasca. Se prepara 2 potarnichi la tava, punandu-se in unt. Cand sunt aproape gata, se toarna peste ele in tava o ceasca cu smantana fierbinte. Se mai lasa la cuptor, sa dea in clocot impreuna si sa scada. Inainte de a se servi se taie potarnichea in patru.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se drege cu oua si smantana exact ca ciorba de burta ... mai poate adauga in farfurie smantana si sa nu lipseasca adreiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. cascaval ras, 1/2 franzela, 50 gr. unt, 4 oua, 1/2 ceasca lapte, 1 kg. spanac, sare Mod de preparare: Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma. Restul de cascaval, amestecat cu galbenusurile, laptele si albusurile batute spuma, se toarna peste piine si se rumeneste totul la cuptor. Budinca se serveste cu pireu de spanac.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
umplutura: 250 g cascaval,100 g parmezan ras, 250 g spanac, un ou, 10 ... la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se ... , se presara cu doua linguri cascaval ras. Din loc in loc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga ... adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se ... se pune si restul de cascaval. Se ruleaza cu ajutorul prosopului ... servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana. - 350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/4 kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, 1/4 kg grasime Mod de preparare: Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa Mod de servire Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri de pesmet, o lingura de cascaval ras, ulei, sare Mod de ... , se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare ... omleta. Se amesteca pesmetul cu cascavalul si se pune pe o farfurie ... faina, ou si pesmet cu cascaval dupa care se prajesc in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de ... . O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta 3-4 minute la foc ... imediat se aseaza feliile de cascaval, care se prajesc pe ambele ... pana ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... drojdie 100ml lapte 120 ml smantana 2-3 lingurite sare 100g branza telemea 200g cascaval 1 ou pt uns drojdia se ... adauga: drojdia, galbenusurile, branza rasa, smantana. se framanta un aluat ce ... de lapte si se rade cascavalul se taie fasii late de ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
50 gr. unt, 150 gr. cascaval ras, o lingura lapte praf, 10 oua, sare, piper Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron si se adauga celelalte ingrediente. Se omogenizeaza. Se pun apoi untul intr-o tigaie si cind este fierbinte, se adauga ouale. Cind omleta este coapta pe o parte, se intoarce, apoi se pune pe platou, se ruleaza si se taie in portii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com