Cauta in 21.294 retete
... care va sta crema de smantana. Intr-un vas amestecam cu ... si vanilie. Dupa care adaugam smantana, amestecam in continuare, apoi cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prajesc putin. Telemeaua si cascavalul se rad pe o razatoare mica ... pune un strat subtire de cascaval ras. Se adauga deasupra înca ... si apoi telemea, cârnaciori, bacon, cascaval, exact în aceeasi ordine. Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3-4 catei de usturoi - 2-3 linguri de smantana - sare dupa gust - marar proaspat ... si apoi il amestecati cu smantana si marar SAU - pisati usturoiul ... amestecati intr-un castron: usturoiul, smantana, mararul tocat si sare dupa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou ... mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm ... de sunca si una de cascaval, taiate in asa fel incit ... intregime intre jumatatile de carne.Snitelele se trec apoi prin faina ... , si se prajesc.Se servesc fierbinti, altfel cascavalul se va intari.Snitelul parizian se poate prepara, la fel din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un cub knor, 100 ml smantana, 2-3 catei de usturoi Mod de ... cub de knorr,100 ml smantana si se lasa la fiert ... si piper. Mod de servire Snitelele se servesc cu sos si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... placinte unguresti subtiri, unse cu smantana si multa branza telemea sarata ... - 2 galbenusuri - o lingurita sare - 200ml de smantana - 2 linguri ulei Pentru coacere si servire: - ulei pentru prajit - smantana - telemea sarata In laptele caldut (nu ... faina, galbenusurile, sarea si uleiul, smantana apoi turnam maiaua de mai ... sunt calde, le ungem cu smantana si punem deasupra branza telemea ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui Mod de preparare: Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min. Mod de servire Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat ... si o acopar cu restul de smantana in care am tocat mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca ... cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga ... adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se ... se pune si restul de cascaval. Se ruleaza cu ajutorul prosopului ... poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. cascaval, 1/2 kg cartofi, 1 ou, 1 ceasca de ulei, 3 linguri de faina, sare Mod de preparare: Se spala cartofii cu peria, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida (cam 1kg), 200 g branza telemea, 300 g smantana, unt pentru uns tava sau vasul yena, pesmet, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala conopida, se desface in buchetele si se tine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocata slaba, 2 oua, 200 gr. cascaval de vaca (dat pe razatoarea ... preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si ... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... . Mod de servire Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... prajire. Dintr-un kg. carne vor rezulta 12 buc. de snitel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 1 pahar lapte, 100 gr. cascaval, sare, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac ... adauga restul de unt si cascavalul ras sau branza pe deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita zahar, 250 gr smantana, o ceapa mica data prin razatoare, 2 lingurite otet alb sau suc de lamaie, 6 castraveti de marime medie, taiati felii, jumatate lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca zaharul, sarea, smantana, ceapa si otetul intr-un vas mare. Se adauga castravetii taiati felii. Se lasa la rece 2 ore.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 l zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare Mod de preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 capatana usturoi, 300 g smantana, 100 g iaurt, 1-2 legaturi marar Mod de preparare: 1. Usturoiul de curata, se piseaza sau se toaca marunt. Se adauga putina sare. 2. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca. 3. Mararul spalat si curatat se toaca marunt si se adauga peste compozitie. 4. Se tine la frigider pana la servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com