reteta cu creier de porc cum se curata de pelita
Pagina 4 din 5
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ... taie ceapa in rondele, se curata rosiile de pielite, se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri patrunjel tocat, 4 fileuri de porc, sare, piper, 4 lingurite bulion, 2 linguri ... preparare: Se rade marul. Se curata si se toaca ceapa. Se ... patrunjelul. Se bate carnea de porc, se sareaza, se pipereaza si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g ciuperci, 150 g creier fiert, 4 linguri sos alb, 50-80 g unt ... piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet ... si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: carne de porc taiata cubulete ceapa vin cimbru faina ulei ... - in untura ramasa de la porc - caliti o ceapa. Puneti peste ea ... . Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac ... spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare ... aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g limba de porc, 2 oua, 100 g smantana, 200 ml ulei, o ceapa. Mod de preparare: Se fierbe limba. Dupa ce este bine fiarta, se curta de pielita si se taie in cubulete mici. Separat, intr-un castron, se prepara maioneza din 2 oua si 200 ml ulei. Se taie ceapa felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se rumeneste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg creier, 1 ceasca zeama de carne, 1 lamiie, verdeata, 50g slanina afumata ... Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece 1/2 ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si ... fiert apa cu sare si creierul. Dupa ce a fiert pe jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... , piper alb Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si ... sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin ... . Se spala bine oasele de porc si se pun in apa ... fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt ... prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura ... minute. In acest timp se curata ciupercile si se taie bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... creier mare, 150 g unt, 100 g cascaval, 1 pahar lapte, 2-3 oua, 2 linguri faina ... Mod de preparare: Se tine creierul un sfert de ora in apa rece, se curata ... dafin. Inainte de a se pune creierul, se adauga in aceasta zeama ... otet si apoi se pune creierul. Se fierbe un sfert de ... sa se raceasca; o jumatate din creier se sfarima cu furculita, iar ... spuma, se amesteca cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier de vaca sau vitel, zeama de la 1/2 lamiie, 100g ulei, sare, piper, citeva masline, patrunjel verde Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora, se curata de pielita si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se fierbe 15-20 minute, se lasa sa se raceasca si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind uleiul picatura cu picatura. Se adauga zeama de lamiie, sarea si piperul Mod de servire Se garniseste cu masline fara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier mare, 1/2 pahar lapte, 3 linguri unt, 3 oua, sare, 2 linguri faina Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece ca sa iasa tot singele. Se scot apoi toate firisoarele si se fierbe in apa clocotita cu sare si o lingurita otet. Se scoate si se lasa sa se racoreasca. Se amesteca apoi cu untul, ouale, faina si laptele si se sareaza. Se da la cuptor 10 - 15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com