Cauta in 21.294 retete
... vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -tarta-con-chiocolate.html http://invatsagatesc.blogspot.com/2010/04/check-up-infernal.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 4. Se asaza în fiecare jumatate de ardei câte o lingura de orez care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie partea de sus a ardeilor, unde au codita, si se ... apa cu un pahar peste ardei, cât sa-i acopere, si pune-i pe ... de tomate, iar oala cu ardei se asaza acum la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 30 de minute. La sfârsit, presara mararul tocat peste ardei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 4. Se asaza în fiecare jumatate de ardei câte o lingura de orez care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa putin si apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea fina. Se adauga 3 linguri de apa si se lasa la fiert. Ardei copti se taie fasii si se adauga si ei in tigaie impreuna cu usturoiul tocat fin. Se mai lasa pe foc circa 10 min si apoi se pune conserva de rosii, se condimenteaza si se serveste ca atare sau ca garnitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple fiecare jumatate de ardei cu crema de brânza. Înfasoara cu bacon si fixeaza cu o scobitoare. Pune pe gratar si lasa pâna când baconul devine crocant.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. 2. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. 3. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. 4. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem pieptul de pui cubulete si condimentam cu sare si piper. Ardeii ii taiem cuburi . Alegem rosii mai marisoare si mai tari. Pe un bete de frigarui punem o bucata de piept, un ardei, o rosie si tot asa pana acoperim tot batul. Punem frigaruile pe gratarul incins . Le lasam sa se rumeneasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Chiar daca inca nu e sezonul ardeilor, am decis sa-mi fac ... mancat de nevoie :)) ) cu niste ardei umpluti. Dar pentru ca nu ... vedeti despre ce e vb: Ingrediente: - ardei gras (initial am avut 7, dar ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de otet. Se umple fiecare ardei cu continutul obtinut si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 230 de grade Celsius. Ardeii se coc la flacara aragazului, se învelesc în hârtie 10 minute, dupa care se curata coaja si semintele. Este important sa nu îi speli, deoarece vei atenua aroma lor. Asaza pe blatul de pizza felii de ardei copt, mozzarella si brânza de capra. Se introduce la cuptor 15 minute pâna când se topesc brânzeturile si se rumeneste blatul. La final se presara frunzele proaspete de busuioc si se stropeste cu ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Quinoa se fierbe la foc mic într-o cantitate dubla de apa, timp de 10 minute. Între timp se calesc în putin ulei ceapa, floretele de broccoli si ardeiul rosu, adaugând si condimentele. Dupa ce quinoa s-a fiert se adauga peste legumele calite si se mai lasa împreuna aproximativ 2 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales DELICIOASEEEEE!!! Ingrediente: - 500 g de ardei iuti (sau bulgaresti) - boabe de ... atenua, le minimizam importanta). Printre ardei puneti boabe de mustar, apoi ... observatie: nu conteaza cantitatile de ardei, de apa sau otet, important ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : 200 g orez 750 ml supa 4 ardei greasi patrunjel 2 catei de usturoi ... se golesc de cotoare - acesti ardei se umplu cu un amestec ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro