Cauta in 17.642 retete
Orezul se fierbe apoi se scurge bine de apa Intr-o tigaie adanca se pune putin ulei de masline si cand este incins se pun ciupercutele taiate felii sau daca sunt mici jumatati Se adauga ardeiul rosu taiat fasii subtiri si ardeiul iute pisat sau taiat fff marunt Se lasa doar cateva minute amestecand incontinuu Se adauga orezul scurs bine, se condimenteaza cu sare si piper Se adauga usturoiul zdrobit si sosul de soia, si la sfarsit "praful galben" Se amesteca usor avand grija sa nu se sfarame...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosii rondele si pe fiecare ardei vom pune capac o felie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati egale morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc de ... de fasole oparita, o lingura de ardei prajit, 2 felii de rosii, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ardei de marime mijlocie, 1/2 kg rosii, patrunjel, o frunza de telina, 30 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 2-3 buc. ardei gras, 1 buc. ceapa, 3 buc. rosii mari ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala,se portioneaza si se pune la fiert carnea.Intre timp,se curata ardeii de cotoare si seminte.Se caleste in putin ulei ceapa tocata marunt,morcovul si telina.Se adauga orezul spalat in mai multe ape si se calesc toate timp de 10 min.Se adauga carnea taiata marunt si sosul de rosii.Se potriveste gustul de sare si piper.Cu aceasta compozitie se umplu ardeii.Se asaza intr-o tava termorezistenta,se adauga 2 pahare de supa de pui si de da la cuptor pentru 1 ora.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 buc. ardei gras, 2 catei de usturoi, 1 buc. ceapa, o legatura de patrunjel, cimbru, 6 linguri otet, 5 linguri de ulei, sare, piper Mod de preparare: Ardeii se curata, se taie fisii de 2 cm si se aseaza pe platou. Usturoiul se piseaza cu putina sare si piper. Ceapa se curata, se spala, se taie solzisori si se aranjeaza pe fisiile de ardei. Usturoiul se amesteca cu uleiul, otetul si se toarna peste ardei si ceapa. Mod de servire Se presara cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-o tigaie pune ardeiul gras feliat la prajit cu putin ulei de masline, sare si piper. Pune un capac peste si lasa la foc mediu timp de 15 minute, pâna când ardeiul se înmoaie. Ardeiul trebuie gatit într-o maniera lenta, daca vrei sa-i pastrezi aroma intensa. Adauga în tigaie ceapa si lasa pe foc înca 20 de minute. Adauga mai apoi usturoiul si patrunjelul si mesteca în permanenta timp de 3 minute. Gusta si adauga daca e nevoie mai multa sare si piper. Adauga otetul balsamic si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... anghinare, 2 buc. rosii mari, 1 buc. ardei gras,1 lamiie, 2 oua, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ardei gras, sare, zahar Mod de preparare: Ardeii spalati, curatati si ... , depinde de cantitatea de ardei. In fiecare ardei se punem cite ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. ardei gras, 1 buc. ceapa, 2 buc. rosii mari, 2 linguri untdelemn, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 g ardei rosii, galbeni, verzi, 2 cepe, 2 linguri ulei, 500 g carne tocata, sare, piper, 4 linguri bulion, 250 ml supa de carne, 100 g branza feta. Mod de preparare: Se toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si bulionul. Se presara branza sfaramata si se mai lasa 10 min pe foc. Se servesc cu macaroane, orez sau bagheta proaspata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-2 buc. ardei gras, 3-4 buc. rosii, 50 gr. cascaval Mod de preparare: Se fierb timp de 20 de minute ardei grasi si rosii. La sfirsit, se adauga cascaval ras. Se prepara jumarile dupa reteta obisnuita. Cind sunt aproape gata, se adauga legumele, amestecand mereu. Mod de servire Se servesc fierbinti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie. Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot, amestecand ocazional, alte 10-12 minute. Intre timp se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, in multa apa cu sare. Se scurg bine pastele si se impart intre bolurile individuale. Se adauga in tigaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro