Cauta in 21.294 retete
... , construita in stil brancovenesc. In aceasta atmosfera, puteti servi feluri traditionale romanesti, precum ciorba de perisoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lemn sculptat si scarile din marmura. Aici puteti servi preparate traditionale romanesti. Atmosfera: Preparate: Preturi: Casa M Str. Grigore Gafenco, nr. 19-32 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aveti curiozitatea sa o gustati si vreti sa schimbati de retetele traditionale romanesti, puteti sa o incercati. Cu riscul de a ma repeta, pentru un ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... dintre cele mai populare ciorbe romanesti (si borsuri totodata), ciorba de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dintre cele mai iubite ciorbite romanesti, ciorba de perisoare are o savoare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gasiti  asa cum va asteptati  mezeluri si branzeturi de casa traditional romanesti, zacusca si dulceturi, vinurile lu Dinescu  si ale altora  dar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , pas cu pas, dar si retete complexe, cu ingrediente exotice, traditionale romanesti sau din diferite bucatarii ale lumii, ne sunt acum accesibile ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am fost nominalizata de o cititoare (multumesc frumos! :)) la concursul blogurilor gustoase organizat de gustos.ro Si pentru ca va plac si va inspira retetele mele, va rog sa ma votati la urmatoarele categorii: Mancaruri traditionale romanesti Mancaruri din bucataria internationala Ciorbe si supe Fripturi Dulciuri diverse Blogul cu cele mai frumoase poze Cel mai bun blog culinar Ma gasiti usor - sunt prima pe lista :) Multumesc frumos, frumos de tot! :)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Placinta cu branza si stafide, desert fara varsta si sezon, imprastie arome placute si bucurie indiferent de ziua saptamanii. O placere dulce la indemana fiecaruia. Portii: 8-12 Timp de preparare: 100 de minute Ingrediente: aluat: 500 grame faina 250 grame unt gras (minim 80%) 2 galbenusuri 6 linguri de zahar 2 linguri zeama de lamaie 1 plic praf de copt (10 grame) 1 plic de zahar vanilat 200 ml smantana umplutura: 600 grame branza de vaci 3 oua 2 plicuri zahar vanilat coaja de o lamaie 50 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... categoria celor mai gustoase mancaruri romanesti: http://www.gustos.ro/concurs/voteaza-blogul-cu-cele-mai-gustoase/mancaruri-traditionale-romanesti pt categoria celor mai gustoase torturi: http://www.gustos.ro ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se bate bine iaurtul cu usturoiul, sarea, piperul si paprica. Se varsa jumatate din sosul astfel obtinut in farfurii. Puneti pe fiecare farfurie cate doua ochiuri romanesti si turnati peste ele sosul ramas. Decorati cu verdeata tocata. - 8 ochiuri romanesti, 4 pahare de iaurt, 3 catei de usturoi (zdrobiti sau dati pe razatoare), sare, piper, 1/2 lingurita paprica (boia), o lingurita de verdeata tocata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din bucataria nimanui: "Povestile Bucatariei Romanesti". Timp de sapte saptamani, Jurnalul ... vineri, o colectie bogata in r etete traditionale, numai bune de gatit: se ... initial: "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti"), continua sa fie un best ... mereu imagini reinnoite asupra gastronomiei traditionale. Este prima carte de bucate ... o "harta" completa a podgoriilor si vinurilor romanesti....
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... gandit. L-am intitulat Lunea - Gateste Romaneste! pentru ca vreau sa se ... sub titlul de Lunea - Gateste Romaneste! i n care va fi o scurta prezentare ... sub numele de Lunea - Gateste Romaneste! va aparea o postare ce va ... preparatul final si cat mai romaneste posibil, adica vase de lut ... de lemn, prosoape cu motive traditionale, ar fi minunat...insa nu ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... volumul sase din "Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina ... in volumul 6 din "Povestile gastronomiei romanesti". Nu aveti decat sa alegeti ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... din proiectul nostru Lunea - Gateste Romaneste! Prietenea mea draga Magda Adina ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... volumul cinci din "Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina ... gulas. Volumul 5 din "Povestile bucatariei romanesti" promite, dar, un retetar variat ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... altceva, dar folosind aceleasi ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avea loc Targul de produse traditionale, unde vor participa atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Este o zi importanta in gospodariile romanesti pentru ca singura activitate permisa ... taierea porcului si preparea produselor traditionale din carne de porc. Este ... pentru restul iernii. Versatilitatea bucatariei romanesti in a prepara diverse mezeluri de ... cei care isi doresc bucate traditionale la masa de Craciun, va ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro