prajituri cu caimac de lapte
Pagina 4 din 5
... s-a potrivit foarte bine si pentru prajitura asta. Se separa ouale.Zaharul ... pe razatoarea mica.Ciocolata cu lapte o taiem aschii cu ajutorul unui ... si amidonul.Apoi punem si laptele amestecand sa nu se faca ... si aschiile de ciocolata cu lapte. O punem putin la frigider sa ... .Omogenizam bine,apoi o turnam peste prajitura. Pentru ornat am facut cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine spumos, apoi se adauga mascarpone si se amesteca bine, folosind mixerul. Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu un varf de sare. Cand s-au intarit, adaugam 2 linguri de zahar si zaharul vanilat si batem in continuare cu mixerul pana cand devine suficient de tare ca sa nu cada din vas. Spuma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza în blender toate ingredientele pâna când obtii o bautura cremoasa. Se consuma cu cuburi de gheata pentru un efect racoritor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mami imi facea fidea cu lapte, sau melci... ce avea prin ... y me gusta muchisimo. Ingrediente: 1, 1/2 litru lapte (se poate face si cu lapte de soia) 250 gr melci (sau ce tip de paste ... pizca de sal Se pune laptele sa fiarba la foc potrivit ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ia o oala ,se pune laptele in ea si se pune la fiert impreuna cu cele doua linguri de zahar,iar cand a dat in clocot,se adauga orezul ales si spalat bine si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bobul de orez. La final se presara scortisoara
Reţetă de pe retete.eva.ro
... într-o cratita potrivit de mare, laptele cu vanilia. Se bat intr ... nou pana albusul e tare. Cand laptele incepe sa fiarba, se trage ... foc mai mic, astfel incat laptele abia sa mai dea în clocot ... albusul din lingura în cratita cu lapte, cu ajutorul unei lingurite. Se ... tina seama de doua lucruri: laptele sa nu fiarba în clocote mari ... de faina. Se toarna incet laptele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scones fara oua si fara lapte, de ce aproape perfecta? Foarte ... , asta sigur din cauza la laptele de cocos... In afara de ... 200 seguidores. Ingrediente: 250 gr lapte de cocos (numai crema groasa ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... adauga ciupercile taiate felii subtiri, laptele, sare, piper si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mere intre foi . Acoperim prajitura cu folie alimentara si o lasam ... foi ,eu le pregatesc si pentru prajiturile cu creme! Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Din 100 ml lapte, zaharul, 3 linguri de faina si drojdia se ... din restul de faina, de lapte, untul topit, sare si oua ... unge cu ou amestecat cu lapte, se adauga semintele, si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura fara faina, fara lapte, fara zahar rafinat si fara oua, dar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Merele se curata de coaja, se taie in sferturi si scot samburii, apoi se rad pe razatoarea mare sau cu ajutorul mixerului. Se freaca faina cu untul, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat.Se pastreaza albusul de la un ou. Se imparte coca in doua foi. Se aseaza intr-o tava de 25/35 cm prima foaie; se aseaza peste ea merele stoarse bine de suc. Se presara cu zahar si scortisoara. Se aseaza a doua foaie , care se inteapa din loc in loc cu furculita. Se bate albusul ramas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pregatim intai blaturile.Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat cu un praf de sare,pana nu mai cad de pe tel.Galbenusurile se freaca cu uleiul.Se adauga galbenusurile peste albusuri.Se adauga si faina in ploaie,mestecand usor cu lingura.Se tapeteaza o tava de aragaz cu hartie de copt.Se pune aluatul si se coace la foc mic,pana se rumeneste usor pe margini. 2.Pentru blatul de cacao procedam ca si la blatul alb,cu diferenta ca,cacaoa se amesteca cu faina. 3.Pentru crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro