piine de casa
Pagina 1 din 5
Se toaca ceapa si verdeata marunt,se da fileul de peste prin masina si piinea bine stoarsa. Se pune intr-un vas tocatura, cu ceapa,verdeata,usturoiul zdrobit si oul.Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine, apoi se formeaza chiftelute de marimea dorita. Se tavalesc prin pesmet si se coc in uleiul incins la foc potrivit.Cind s-au rumenit se scot pe o hirtie absorbanta.POFTA BUNA.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg branza telemea amestecata cu ... preparare: Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca ... spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga branza, coaja ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piine, branza de vaci, boia dulce, smantana, chimen, sunca, maioneza, masline, condimente Mod de preparare: Pe felii de piine foarte subtiri se pune branza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smantana si chimen; sare, piper si tarhon tocat; rulouri de sunca, umplute cu maioneza, sustinute cu o scobitoare si decorate cu felii de masline; sardele din conserva, frecate cu piper, sare, zeama de lamiie, decorate cu felii de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . creier, 1/2 cana lapte, miez de piine, ulei, 1/2 lamiie, sare, piper, 1/2 ceapa ... amesteca cu putin miez de piine muiat in lapte si stors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g creier, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, 1 ceapa, 6-7 masline, sare, piper Mod de preparare: Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune apoi intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn, adaugind cite putin ulei, zeama de lamiie, sare, piper si ceapa tocata foarte marunt. Se ung feliile de piine cu aceasta pasta Se garnisesc cu feliute de masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. peste fiert si dezosat, 4 oua, o lingurita vegeta, 200 gr. margarina vegetala, zeama de la o lamiie, sare, piper, masline Mod de preparare: Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. Mod de servire Pasta se unge pe felii de piine si se orneaza cu masline
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 6 felii de piine, 50 gr. unt, sare, piper Mod de preparare: Feliile de piine se rumenesc pe ambele parti in unt fierbinte, dupa care se asaza pe o farfurie intinsa. Separat, se sparg ouale, pe rind, intr-o ceasca si se pun usor in untul incins. Se presara cu sare si piper si se acopera tigaia cu un capac. Dupa circa 3 minute, ochiurile sunt gata. Se scot cu atentie ca sa nu se rupa si se asaza fiecare pe cite o felie de piine. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Dintr-o jumatate de aluat am facut aceasta piine, iar din cealalta, o piine cu praz, pe care am sa v-o arat in curind. Aveti ... (eu am folosit masina de piine). Se lasa la dospit o ora ... aluatul in doua. Fie faceti 2 piini, fie folositi jumatatea pentru o placinta ... sa arate a papion. Se muta piinea pe tava tapetata cu hirtie ... foc mediu, pina se rumeneste piinea. Se scoate...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... faina (am folosit masina de piine). Daca e necesar, se mai adauga ... din lipia precedenta. In final, piinea trebuie sa arate ca un ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... aluatul, incit semana mai mult a piine. Si chiar asa am mincat ... aceasta , sau orice aluat de piine cu care va place sa ... se rumeneste frumos. Se scoate piinea din forme si se raceste ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
Amarettini si piinea prajita se macina, se framinta cu untul la ... . - Blat: 50 g biscuiti amarettini, 150 g piine prajita, 100 g unt, 50 g zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul ... spuma, se amesteca bine cu piinea muiata, se adauga brinza, coaja ... prinde o coaja aurie. - 8 felii de piine, 2 cesti lapte, 2 oua, 1/2 kg brinza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro