Cauta in 20.692 retete
... .Orezul se fierbe astfel ca bobul sa ramina intreg.Cind toate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Capelli dangelo  varianta si mai subtire a pastelor capellini. Numele se traduce din italiana ca par de inger . Sunt considerate cele mai subtiri paste din categoria pastelor lungi si se folosesc pentru supe si, mai rar, in combinatie cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 2 si 3 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prezentarea celorlalte tipuri de paste lungi, rotunde. Mai jos sunt tipurile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 kg. cartofi, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins. In timpul prajirii se presara usturoi taiat marunt. Cind sunt gata prajiti, se adauga mujdei. Mod de servire Se servesc ca garnitura pentru fripuri sau se pot consuma simpli
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Inapoi la pagina principala despre paste . Chitarra (spaghetti alla chitarra)  paste asemanatoare cu spaghetti, dar patrate (in sectiune). Denumirea vine de la corzile de chitara (chitarra in italiana), folosite in trecut pentru taierea pastelor. Se folosesc la fel ca spaghetti. Timp de fierbere: intre 10 si 13 minute. Inapoi la pagina principala despre paste .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste. Bavette  paste lungi, asemanatoare cu spaghetti, dar late in loc de rotunde (in sectiune). Sunt mai inguste decat pastele linguine; exista si versiunea mai subtire a lor numita bavettine. Se folosesc in mancaruri cu sosuri light. Timp de fierbere: intre 7 si 10 minute. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... taiate. Se pune siropul la fiert, la primele clocote se adauga ... incearca si daca siropul sta bob, dulceata este suficient de legata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin citeva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 250 gr. spanac, 100 gr. macris, 100 gr. unt, 6 linguri smantana, 2 linguri svaiter ras, sare, piper; pentru sos: o lingura faina, o lingura unt, 1 galbenus, o cescuta lapte, sare, piper Mod de preparare: Se fierb ouale (cca 6 min. in apa clocotita), se toarna apa rece peste ele, se curata de coaja si se lasa deoparte. Sosul se prepara incalzind untul intr-o tigaie, adaugind faina si dupa 1-2 minute stingind cu lapte. Se fierbe in continuare amestecand ca sa nu se prinda, se sareaza, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine branza de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de paste. Fettuccine (fettucine)  paste lungi, in forma de panglica, putin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... trage aceasta reteta de somon fiert inabusit, servit cu un sos ... . Subtiati cu apa din care a fiert pestele, daca e cazul. Adaugati mararul ... pentru acest peste sunt legumele fierte la abur. Inlocuiti apa cu ... decorativ, puteti asezona cu creveti mici, fierti impreuna cu pestele.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Vermicelli  paste mai subtiri decat fedelini, dar mai groase decat capellini. Numele lor inseamna viermisori in limba italiana. Se gasesc fie in varianta lunga sau ca ghem. Se folosesc la supe si ciorbe, sau in combinatii cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 5 si 6 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg. cartofi, o capatina de usturoi, o ceasca de ulei, o ceasca apa minerala, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata. Usturoiul se curata, se piseaza, se freaca cu ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se incalzesc. Mod de servire Se servesc fierbinti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... adica fierti in zeama de scortisoara, foarte yummy!!! :P Va aduc maine ... grade C.) Se pune apa la fiert intr-o oala mare, incapatoare. Cand ... am lasat mai mult la fiert (am vrut ca siropul sa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Inapoi la pagina principala despre paste. Trinette (trenette)- tip de paste lungi, in forma de panglica (nu rotunde asa cum sunt spaghetti), mai subtiri decat fettuccine sau linguine. Cel mai adesea se servesc in combinatie cu sos pesto. Timp de fierbere: intre 4 si 7 minute. A nu se confunda cu trenne sau trennette. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro