mincare pentru copi de 7 luni
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel
4 fire de praz, 1/2 pahar lapte, 1 pahar smantana, 2-3 linguri cascaval ras, sare, o lingura unt Mod de preparare: Se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert in apa sarata pana se inmoaie bine. Se scurge bine de apa, se pune intr-o cratita pe foc cu untul si laptele si se lasa sa fiarba inabusit, scuturind mereu cratita ca sa nu se prinda prazul de fund. Apoi se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena, se toarna smantana deasupra, se presara cu cascaval ras si se da la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vita, ciuperci albe, cartofi, 2 morcovi, 1/2 l coniac, 1/2 l vin de masa rosu, ceapa,usturoi, condimente(piper, sare, tarhon, rozmarin, ulei de porumb, ulei de masline, 3 boabe enibahar, 2 boabe cuisoare, 1 capatina usturoi Mod de preparare: Se splala carnea si se pune intr-un castron destul de mare. Peste carne se pun 3 cepe curatate si taiate cuburi si citeva boabe de piper,enibahar, cuisoare. Se toarna peste carne coniacul si se acopera cu nylon si se lasa la frigider pana a...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 linguri miere, 150 gr. faina, 120 gr. zahar pudra, 2 galbenusuri, 4 linguri smantana, 5 gr. bicarbonat de amoniu, coaja de la o jumatate lamiie, 80 gr. unt, 80 gr. nuci Mod de preparare: Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batindu-se bine pana se transforma in spuma. Se adauga faina si, dupa ce se varsa compozitia pe planseta, se framinta un aluat moale. Se intinde se se taie diferite forme care se pun in tava, unse cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Luca a implinit 2 ani! Au fost cei mai frumosi 2 ani din viata mea si sunt sigura ca si din viata sotului meu. Am vrut sa ii fac o petrecere speciala, in care toate decoratiunile sa fie facute de mine. Am ales tema "Maimutica" pentru petrecere si m-am gandit sa impartasesc cu voi ceea ce am facut, poate aveti si voi acasa un prichindel care s-ar bucura de o petrecere tematica. Sa o luam pe rand: invitatia a fost una foarte simpla, pe care am trimis-o pe mail mamicilor : Apoi am facut 2...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
500 gr. cartofi, 1 ceasca de supa de carne (zarzavat), 2-3 castraveti murati, 2-3 linguri de ulei, 1 lingura de bulion Mod de preparare: Cartofii cruzi se taie, se prajesc in ulei, se sting cu supa, se lasa 15 minute sa fiarba, se adauga castravetii (desarati in apa calduta), taiati patratele, se lasa sa fiarba inca 20 de minute. La sfirsit, se pune bulionul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cat de tare ma bucur ca se apropie sarbatorile! Si anul acesta, Pastele chiar va fi special, pentru ca pentru prima data, in foarte mult timp, o sa fie toata familia impreuna! Noi, adultii, intelegem adevarata semnificatie a Pastelui si Craciunului, insa pentru cei mici, Iepurasul si Mos Craciun sunt doua personaje foarte importante, la fel si cadourile pe care le aduc. Anul acesta, exact inainte de Paste, o sa plecam intr-o vacanta mult-asteptata la Roma (abia astept sa va povestesc in...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
300 gr. pulpa de porc, 150 gr. cirnaciori, 250 gr. creier, 150 gr. ciuperci, 50 gr. pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml de ulei, sare, piper, usturoi, verdeata Mod de preparare: Se taie carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajesc impreuna in ulei. Creierul, dupa ce se spala bine si se curata, se prajeste separat, apoi se adauga taiat peste carne si cirnaciori. Tot separat se calesc bine ciupercile si se adauga in compozitie. Dupa gust, se potriveste de sare, piper, vin,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , spre sfirsit, se pune in mincare. Dupa 10 minute de fierbere ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lasa sa fiarba incet acoperit. Mincarea trebuie sa fie scazuta Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pana ce sosul scade bine (mincarea trebuie sa aiba foarte putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. dovlecei, 1 buc. ceapa, 300 gr. rosii, 1-2 linguri untdelemn, verdeata Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se fierbe inabusit in untdelemn si putina apa. Se adauga dovleceii curatati si spalati, taiati in cuburi potrivit de mari si se acopera cu rosiile curatate de coaja si taiate rondele. Se lasa la foc mic. Se adauga apoi verdeata. Mod de servire Se servesc reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua rascoapte, 10-12 ridichi, 3 fire ceapa verde, o salata verde, o ceasca sos de mustar Mod de preparare: Pe o salatiera se asaza frunze de salata, deasupra se pun feliile de oua, ridichile taiate rondele si ceapa taiata in bucati mari. Mod de servire Se toarna sosul de mustar si se tine putin la rece inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de gaina, 3-4 buc. gutui coapte, sare, 2 linguri de unt netopit, 2 linguri de zahar, 1/2pahar de vin alb, o ceapa, o lingura pasta de rosii Mod de preparare: Se rumeneste in unt ceapa tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Cind apa lasata de ceapa si carne a scazut, se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa vasul sa fiarba incet, pe foc mic. Dupa 30 de minute, se pune zaharul putin ars (rosiatic), stins cu 2 linguri de apa. Gutuile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5-6 legaturi de ridichi, 2 oua rascoapte, 3 linguri smantana, sare, verdeata tocata Mod de preparare: Ridichile spalate se taie rondele si se pun intr-un castron. Galbenusurile frecate bine cu sare, se amesteca cu smantana si apoi cu albusurile taiate fideluta. Se adauga ridichile si se presara cu verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cuptor tinindu-se pana ce mincarea scade bine. Se rastoarna pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mic dejun pentru copii - inimioare cu branza de capra si floricele din castravete
Adauga la favorite
... efect pentru micul dejun al copiilor: tot ce trebuie sa faceti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
2 salate, 1 ceapa, citeva linguri smantana, 2 rosii, sare, patrunjel, ulei, piper Mod de preparare: Se caleste ceapa taiata marunt, se inabusa si se adauga salata felioare , sare si piper. Se lasa citeva minute sa fiarba inabusit in zeama de rosii Mod de servire Inainte de a se servi se amesteca cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. patlagele vinete de marime mijlocie, 1 lingura faina, 3 capatini de usturoi, 500 gr. rosii, 3 linguri ulei Mod de preparare: Trei patlagele vinete de marime potrivita se taie rondele se pun citeva minute in apa clocotita sarata, se scot si se lasa 20 minute sub presa. Dupa ce apa din ele s-a scurs se dau rondelele prin faina si se prajesc in ulei la foc potrivit pentru ca sa se patrunda bine. Se curata usturoi se prajeste usor cu putin ulei se adauga rosii curatate de coaja, 1...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cratita se pune la cuptor. Mincarea gata trebuie sa fie scazuta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com