Cauta in 28.552 retete
... triunghiuri care se ruleaza cu rahat. Cornutele se pun la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ornam. Punem bucatele mici de rahat, stafide înmuiate în esenta de rom ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... turnam compozitia in ea. Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se taie rahatul in bucatele mici, din oua, zahar , iaurt, margarina, faina , praf de copt se prepara un aluat ca pentru chec. Se unge apoi fiecare foaie de placinta cu 3-4 linguri din aluatul preparat, la una din margini se pune rahatul, dupa care se ruleaza foaia de placinta.Rulourile facute se pun paralel in tava si se coc pana la rumenire.Dupa ce se raceste placinta se insiropeaza cu siropul preparat din apa cu zahar, pentru aroma se pune vanilie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din amestecul de cacao si rahat.Se ruleaza si se impletesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana obtinem triunghiuri. Se taie rahatul astfel incat laturile sa formeze ... . Se pune cate o bucatica de rahat la baza triunghiului si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ramas, cacaua , sticluta de rom, rahatul taiat cubulete si se amesteca ... deasupra intindem umplutura de cacao, rahat si miez de nuci.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
etapa 1 Am incalzit laptele cu zaharul, sarea si lamaia. Am lasat sa se raceasca putin. Drojdia am pus`o in putin lapte caldut. etapa 2 Am pus faina intr`un castron mare, am adaugat laptele caldut (NU fierbinte), am amestecat putin, apoi am adaugat ouale si drojdia diluata in lapte. etapa 3 Am framantat bine, adaugand treptat uleiul caldut. Am framantat bine, apoi am lasat sa creasca cca 1 ora, in loc caldut, acoperind vasul. etapa 4 Am impartit aluatul in doua: Prima bila am impartit`o iar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se dizolva drojdia in cana de apa, pe care o incalzim. Adaugam sarea, zaharul, uleiul si faina. Se framanta un aluat tare. Se lasa la dospit cam 30 minute. Se intinde o foaie subtire; din care se taie triunghiuri; se asaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de rahat apoi se ruleaza. Se coc la foc mic pentru 15-20 minute. Le pudram cu zahar si le putem servi in orice perioada fiind o reteta buna si pentru cei care tin post si doresc totusi ceva dulce!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 plic praf de copt, nuci, rahat, 1 plic zahar vanilat, unt (sau ... vanilia. La sfirsit, se incorporeaza rahat divers colorat si nuci taiate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu degetele,bucatele mici de rahat si se da tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. unt, 150 gr. zahar, 1-2 oua, 100 gr. nuci, 200 gr. rahat colorat, 250 gr. biscuiti Mod de preparare: Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, rahatul si biscuitii taiati marunt, nucile pralinate putin, albusul spuma. Se amesteca totul bine, se asaza in forma si se da la rece 2-3 ore. Se rastoarna si se garniseste cu rahat si nuci.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... praf de copt, 6-7 bucati de rahat; citeva picaturi de ulei si ... faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. faina, 200 gr. smantana, 200 gr. unt, sare, rahat Mod de preparare: Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smantana si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un colt al patratului. Se coc la foc potrivit si se tavalesc fierbinti...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 gr. nuci, 100 gr. rahat, 350 gr. faina, 1 paharel cu ... bine, iar deasupra se aseaza rahatul taiat si dat prin faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrate (mai mici), se pune rahatul taiat betisoare pe mijlocul fiecarui ... margarina, 3 linguri apa, o lingura otet, rahat pentru umplut, zahar pudra + 1 plic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de stafide 2-3 cuburi colorate de rahat, nuca, 2 lgt eneta de vanilie ... compozitie in tava tapetata punem rahatul taiat cubulete stafidele hidratate in ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
400g aluat de cozonac, reteta aici rahaT colorat, 50g stafide, 1 ou, 50g zahar pudra Dupa ce a cescut alutul l-am intins, l-am presarat cu rahat si stafide si l-am rulat, l-am lasat sa stea 15 minute dupa care l-am crescat pe mijloc, l-am uns cu galbenus de ou si l-am bagat in cuptorul incalzit la 180 grade. Dupa ce s-a copt l-am uns cu albus de ou amestecat cu zahar pudra.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, rahatul si biscuitii taiati marunt, nucile pralinate putin, albusul spuma. Se amesteca totul bine, se asaza in forma si se da la rece 2-3 ore. Se rastoarna si se garniseste cu rahat si nuci. - 150 g unt, 150 g zahar, 1-2 oua, 100 g nuci, 200 g rahat colorat, 250 g biscuiti. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro