Cauta in 21.294 retete
... bucata punem cite o bucatica de rahat si o rulam .Presuram faina in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe o foaie de nailon si rahatul se taie direct in faina ... ml rom, 50 g stafide, 150 g rahat rosu si verde, o lingurita gem ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da ... praf de copt, 6-7 bucati de rahat; citeva picaturi de ulei si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... M-a pocnit o pofta de cornulete cu rahat, brusc in strafundul memoriei papilelor ... gustative. Da, fratilor! Cornulete cu rahat. Din acelea de le facea ... cu un pufos cornulet cu rahat si-o cana cu lapte. Si ... faina cat cuprinde pentru umplutura : rahat taiat bucatele zahar pudra pentru ... 20 minute. Taiati bucatile de rahat in fasiute, bucatele dreptunghiulare. Intindeti ... de 5 cm, puneti o...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cacao stafide rom valinie coniac rahat cubulete Galbenusurile se presara cu ... dupa care asezam peste tot rahatul si nuca, punem restul de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... facut cozonac cu nuca si rahat, folosind pentru aluatul din care ... a omogeniza totul cateva bucatele de rahat, taiate fasii pentru uns: un ... cacao si cateva bucatele de rahat taiat. Se ruleaza strans. Repetam ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cat cuprinde pentru crema: 1/2 kg rahat 100 gr unt 1 lamaie zahar ... se face crema.Se da rahatul si lamaia intreaga (cu tot ... . Se amesteca apoi compozitia de rahat si lamaie cu untul. Se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Loukoums sau rahat in romaneste se prepara foarte usor, poate fi ... 3 linguri de zahar tos, dezlipiti rahatul si taiati in cubulete cu ... zahar tos amestecat cu amidon. Rahatul il pastrati intr-o cutie, punand ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Aluat: 900 g faina 50 g drojdie 190 g unt 180 ml smintina mai subtire 150 g zahar 100 ml apa 100 ml lapte 1 zahar vanilat 5-6 galbenusuri un vf. cutit sare extract de vanilie/vanilie macinata/rom,lamaie . E bine daca se poate ca toate ingrendientele sa fie la temperatura camerei . Eu fac deobice aluatul cu masina de bucatarie( robot)desigur se poate framnta si cu mana.Se pune faina intr-un vas/vasul robotului .Drojdia se freaca cu putina apa(din cei 100 ml,restul vine in aluat)si cu o...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
2 oua, 375 gr. faina, 1 pahar zahar, 1 pahar ulei (sau margarina topita),
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 300 g. zahar pudra, 300 g. faina, 200 g. nuci, 100 g. stafide, unt pentru uns Mod de preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Cand se raceste, se taie in forme diferite.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 200 gr zahar pudra, 200 gr faina, 1 pahar nuci taiate, 1/2 pahar stafide, unt Mod de preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, asternuta cu hirtie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Cind este gata se rastoarna pe un fund de lemn, se acopera cu un servetel si se lasa sa se raceasca. Se taie bucati patrate...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. unt proaspat, 200g zahar pudra, 3 oua, 1/4 pahar migdale pisate, 200 gr. faina, 1 praf vanilie, unt pentru forma Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cite unul. Se freaca foarte bine pentru ca sa se obtina o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hirtie, la foc potrivit. Cind este gata, se taie dupa plac.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Van Ghelie desert voia Pe goagal el a cautat A ajuns pe retete-haplea Si a silabisit: chec cu ra-hat!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
intr-o cratita se pun la foc mic laptele,esenta rom, zahat vanilinat, zaharul si cacao pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau taiata bucatele mici sau cacao praf. Pofta buna! Un desert rapid si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cealalta parte cu cacao, pui rahat, nuci, stafide si rulezi formand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana obtinem triunghiuri. Se taie rahatul astfel incat laturile sa formeze ... . Se pune cate o bucatica de rahat la baza triunghiului si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebui sa maruntim biscuitii. Taiem rahatul in bucatelele mai mici pe ... . Punem siropul peste biscuiti si rahat si amestecam pana cand biscuitii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro