Cauta in 21.294 retete
Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar gustul nu mai este acelasi). Se adauga si maruntaiele tocate si se mai calesc impreuna cateva minute, pe foc iute, amestecand intruna ca sa nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 oua, sare, pesmet, ulei pentru fript. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. fripta (de vaca sau vitel), 125 gr. sunca, 500 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prepara la fel ca si carnatul de casa, dupa care se da la fum. - 10 kg carne de porc macinata, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion macinat, 200 g boia (100 g sa fie iute), 30 g zahar tos, 20 g piper macinat, 10 m mate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un boboc de rata fript, o varza pentru calit, 2 linguri untura, sare ... . Cand rata nu este inca fripta complet, se asaza in tava ... iar la cuptor pentru a completa friptul ei. In acest timp, rata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in ... ) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mezeluri, de carne fiarta sau fripta (sau 250 gr. branza framintata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugind ... carne de pasare fiarta sau fripta, 3-4 ciuperci, sare, piper, putin otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 gr. carne fiarta sau fripta, 250 gr. cartofi noi, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g drojdie, zahar pudra, ulei penttu fript, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 ardei grasi, 3 rosii mari, 100 g masline, 120 g orez fiert in apa (de seara), 200 g de carne de pasare sau de vita, fiarta sau fripta, taiata fidea Mod de preparare: Ardeii copti se curata si se taie bucati, se amesteca cu orezul fiert, cu rosiile taiate felii rotunde, maslinele fara simburi, carnea taiata fidea. Se toarna peste acest amestec o vinegrete picanta facuta din 2-3 linguri ulei, 1 lingurita otet, sare, piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în apa cu sare aproximativ 25 de minute. Apoi se scurg, se lasa la racit, dupa care se baga la congelator timp de jumatate de ora. Cartofii se taie cuburi si se pun într-un bol mare de salata. Se pune ceapa verde tocata peste. Separat se amesteca uleiul cu otetul, zeama de lamâie, usturoiul, sarea, piperul, boiaua, oregano, rozmarin si zaharul. Apoi se toarna sosul peste cartofi si se amesteca usor pâna se distribuie în mod egal peste tot. Se serveste imediat sau dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui se tamponeaza cu servetele pentru a fi complet uscat. Se pune fiecare bucata între o folie alimentara si se bate pentru a se uniformiza. Se asaza bucatile una lânga cealalta ca sa le poti rula. Spanacul se caleste cu putin ulei de masline si usturoi pâna când se evapora apa. Se amesteca apoi cu brânza si se asezoneaza cu condimentele dorite, dupa gust. Se întinde amestecul de spanac cu brânza peste pieptul de pui, se ruleaza si se asaza într-o tava de chec în care s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 portii Timp de pregatire: 1 ora si 20 min + timp de racire 239 calorii/portie 11,5 g grasimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe gratarul de jos al cuptorului, se aseaza un vas rezistent la flacara – de tip Yena - plin cu apa fierbinte. Se unge cu unt topit o forma rotunda de 20 cm. Se combina untul ramas cu biscuitii si mierea. Se aseaza compozitia, presându-se, într-un strat egal, cu ajutorul unei spatule. Se introduce în congelator, timp de 20 min. 2. Se combina, în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... factura la utilitati: un pui fript in punga (de hartie) in ... egaleze calitatiile carnii de pui fripte intr-o punga de hartie, unsa ... se arda  semn ca puiul e fript  fac din acest fel de ... (acesta e semnalul ca puiul s-a fript). Puiul fript in hartie se serveste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lamaie cu verdeturi. Reteta: Pui fript cu ierburi mediteraneene Ingrediente: 1 pui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cand sunt frumos rumeniti. Puisorii fripti la cuptor se servec ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro