Cauta in 21.294 retete
... de tocat carne se umplu matele cu amestecul obtinut. Cârnatii se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tubului pentru cârnati se ruleaza matul pe el si se umple ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb Mod de preparare: Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o lamaie. Turnati sosul peste pestele fript si serviti-l cu sote de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul nu a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se pun la cuptor sa se friga cu putin unt. Se ung mereu cu unt, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii mai sunt lasati putin in tava sa prinda culoare. Se servesc pe felii de slanina, cu garnitura de diferite legume, asezate in mici movilite in jurul lor. - 5-6 porumbei, sare, slanina, unt. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se sareaza costita si se inabusa cu putina apa, apoi se da la cuptor pana se rumeneste. Se prajeste ceapa in ulei, se presara boia, se adauga usturoi, pasta de rosii si se da un clocot. La urma, se adauga putina zeama din conserva si se pune fasolea. Daca se foloseste fasole verde cruda, se fierbe in apa cu sare. Se toarna fasolea intr-un castron si se aranjeaza costitele crocante deasupra. Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez inabusit. - 1 kg costita, 1 lingura de ulei, 1 lingurita de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prepelita se mananca foarte proaspata. Se jumuleste, se scot intestinele si maruntaiele, se parleste repede, se sterge cu o carpa curata. Se sareaza prepelitele, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita, apoi cu o felie de slanina cat mai subtire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leaga cu ata. Astfel pregatite, prepelitele se pot frige la frigare sau la cuptor. - 4 prepelite, 4 foi de vita, 4 felii de slanina, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca rata cu sare si maghiran pe dinafara si pe dinauntru si se inabusa cu usturoi in putina apa, fara grasime. Se aseaza apoi pe un vas termorezistent, pielea se inteapa din loc in loc si se da la cuptor pana se rumeneste. Capetele de la pulpe se infasoara cu folie de aluminiu ca sa nu se arda. Se serveste cu garnitura de varza inabusita si cu cartofi. - O rata de 2,5-3 kg, 2 catei de usturoi, sare, maghiran. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un bol, puneti 1 lingurita sos de soia, 1 ceapa tocata, 1 ardei iute, mic, taiat felii, 1 lingurita praf de ghimbir, 1 lingurita menta, tocata, sucul si coaja rasa de la 1 lamaie. Amestecati. Puneti intr-un castron, intr-un strat, 4 fileuri de somn (de 200 g fiecare), si turnati deasupra marinata. Acoperiti cu un capac si lasati deoparte minimum 30 minute. Ungeti cu ulei o tigaie neadeziva si incingeti-o. Scoateti pestele din marinata si tamponati-l cu hartie absorbanta. Pastrati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pregatiti ciupercile, indepartati-le coditele, apoi tocati-le. Pregatiti spanacul. Taiati branza cuburi. Incingeti cuptorul la 200 ?C. Incingeti 2 linguri de ulei, prajiti palariile ciupercilor 5 min., amestecand continuu, condimentati, apoi scoateti-le din tigaie si puneti-le separat intr-un vas. Pisati usturoiul si puneti-l in uleiul in care ati prajit palariile, apoi caliti si coditele ciupercilor. Adaugati spanacul si condimentati. Incorporati branza, sosul de soia si umpleti cu acest ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se pune la cuptor si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se domoleste apoi focul si se toarna in tava zeama de carne. Se stropeste din cind in cind cu sosul ei. Cind este gata se taie pentru ca sa se racoreasca, se scot sforile, se taie felii subtiri si se asaza in farfurie. Se garniseste cu diverse legume prajite sau fierte peste care se toarna sosul fripturii bine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu sare, se ung cu unt topit sau untura inauntru si pe dinafara si se asaza in tava. Se dau la cuptor, la foc potrivit, 1 ora, turnind din cind in cind untura din tava, cu lingura peste ei. - 1 pui, 1 lingura unt sau untura. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ciupercile curatate si spalate se pun pe foc la gratar si se frig. Apoi se pun intr-un castron si se presara sare si ulei, verdeata si mujdei de usturoi. Ciupercile se pot face si la cuptor. - Ciuperci, sare, ulei, verdeata, mujdei de usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc Mod de preparare ... un aluat. Se spala bine matele, se rad pe dos, se ... de umplut carnati, se trage matul, incretindu-l, adica strangandu-l tot pe ... . Cu mana stanga se tine matul de la capat. Se invarte ... de servire Se servesc proaspeti, fripti in tigaie, sau se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prepara budinca si frisca potrivit indicatiilor de pe ambalaj. Într-un vas de sticla pentru servit, pune jumatate din cantitatea de piscoturi sfarâmate, apoi jumate din cantitatea de budinca, banane, capsuni si frisca. Repeta apoi cu restul de ingrediente astfel încât sa obtii un desert delicios pe straturi. Acopera si pune la frigider pentru câteva ore înainte de a servi. Poti aseza toate ingredientele stratificat într-un vas mare sau în mai multe pahare pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa ce s-au folosit condimentele. Matele sau stomacul se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si ou rascopt. - 500 g carne fripta de vaca sau vitel, 125 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gros de clatite, ulei pentru fript. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro