Cauta in 16.330 retete
... de tocat carne se umplu matele cu amestecul obtinut. Cârnatii se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tubului pentru cârnati se ruleaza matul pe el si se umple ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca rata cu sare si maghiran pe dinafara si pe dinauntru si se inabusa cu usturoi in putina apa, fara grasime. Se aseaza apoi pe un vas termorezistent, pielea se inteapa din loc in loc si se da la cuptor pana se rumeneste. Capetele de la pulpe se infasoara cu folie de aluminiu ca sa nu se arda. Se serveste cu garnitura de varza inabusita si cu cartofi. - O rata de 2,5-3 kg, 2 catei de usturoi, sare, maghiran. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un bol, puneti 1 lingurita sos de soia, 1 ceapa tocata, 1 ardei iute, mic, taiat felii, 1 lingurita praf de ghimbir, 1 lingurita menta, tocata, sucul si coaja rasa de la 1 lamaie. Amestecati. Puneti intr-un castron, intr-un strat, 4 fileuri de somn (de 200 g fiecare), si turnati deasupra marinata. Acoperiti cu un capac si lasati deoparte minimum 30 minute. Ungeti cu ulei o tigaie neadeziva si incingeti-o. Scoateti pestele din marinata si tamponati-l cu hartie absorbanta. Pastrati...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pregatiti ciupercile, indepartati-le coditele, apoi tocati-le. Pregatiti spanacul. Taiati branza cuburi. Incingeti cuptorul la 200 ?C. Incingeti 2 linguri de ulei, prajiti palariile ciupercilor 5 min., amestecand continuu, condimentati, apoi scoateti-le din tigaie si puneti-le separat intr-un vas. Pisati usturoiul si puneti-l in uleiul in care ati prajit palariile, apoi caliti si coditele ciupercilor. Adaugati spanacul si condimentati. Incorporati branza, sosul de soia si umpleti cu acest ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se pune la cuptor si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se domoleste apoi focul si se toarna in tava zeama de carne. Se stropeste din cind in cind cu sosul ei. Cind este gata se taie pentru ca sa se racoreasca, se scot sforile, se taie felii subtiri si se asaza in farfurie. Se garniseste cu diverse legume prajite sau fierte peste care se toarna sosul fripturii bine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu sare, se ung cu unt topit sau untura inauntru si pe dinafara si se asaza in tava. Se dau la cuptor, la foc potrivit, 1 ora, turnind din cind in cind untura din tava, cu lingura peste ei. - 1 pui, 1 lingura unt sau untura. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ciupercile curatate si spalate se pun pe foc la gratar si se frig. Apoi se pun intr-un castron si se presara sare si ulei, verdeata si mujdei de usturoi. Ciupercile se pot face si la cuptor. - Ciuperci, sare, ulei, verdeata, mujdei de usturoi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prepara budinca si frisca potrivit indicatiilor de pe ambalaj. Într-un vas de sticla pentru servit, pune jumatate din cantitatea de piscoturi sfarâmate, apoi jumate din cantitatea de budinca, banane, capsuni si frisca. Repeta apoi cu restul de ingrediente astfel încât sa obtii un desert delicios pe straturi. Acopera si pune la frigider pentru câteva ore înainte de a servi. Poti aseza toate ingredientele stratificat într-un vas mare sau în mai multe pahare pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa ce s-au folosit condimentele. Matele sau stomacul se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si ou rascopt. - 500 g carne fripta de vaca sau vitel, 125 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gros de clatite, ulei pentru fript. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 oua, sare, pesmet, ulei pentru fript. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugind ... carne de pasare fiarta sau fripta, 3-4 ciuperci, sare, piper, putin otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g drojdie, zahar pudra, ulei penttu fript, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar gustul nu mai este acelasi). Se adauga si maruntaiele tocate si se mai calesc impreuna cateva minute, pe foc iute, amestecand intruna ca sa nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în apa cu sare aproximativ 25 de minute. Apoi se scurg, se lasa la racit, dupa care se baga la congelator timp de jumatate de ora. Cartofii se taie cuburi si se pun într-un bol mare de salata. Se pune ceapa verde tocata peste. Separat se amesteca uleiul cu otetul, zeama de lamâie, usturoiul, sarea, piperul, boiaua, oregano, rozmarin si zaharul. Apoi se toarna sosul peste cartofi si se amesteca usor pâna se distribuie în mod egal peste tot. Se serveste imediat sau dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro