Cauta in 21.436 retete
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
carne de porc de la gat, pulpele din fata, alte bucati ... , usturoi, supa de carne, mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina, se ... zeama in care fierbe capul porcului pentru toba sau se face ... un aluat. Se spala bine matele, se rad pe dos, se ... cutiul si sita, se pune tubul de umplut carnati, se trage matul, incretindu-l, adica strangandu-l tot pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... calatorul sa manance neaparat kokoretsi (mate fripte) in Panagia, un satuc ... sau fript la gratar; calamar umplut cu pasta de branza, rosii si ierburi aromate; papoutzakia  vinete umplute cu carne de vita si porc, si gratinate la cuptor, kleftiko ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro