Cauta in 21.308 retete
... de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si ... face cu niste oase de miel si 300 gr carne pe ... inceput se pregateste supa de miel. Se pun oasele crapate ca ... adauga 3 cani din supa de miel preparata. Se adauga si condimentele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: 1. Curata bine pulpa de miel, de pielite si grasimea in ... cateva "buzunare" pe pulpa de miel, pe care le umpli cu ... de mirodenii. 3. Unge pulpa de miel cu ulei. 4. Incalzeste cuptorul. 5. Curata ... unui deget. 6. Aseaza pulpa de miel intr-o tava adanca, unsa cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr maruntaie de la un miel: plamin, ficat, inima si bucatele de carne de miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana, 2-3 legaturi ceapa verde, patrunjel ... , prapurul intreg de la un miel, un paharel de coniac Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se ... . (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat ... usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa ... umplutura cu care se umple mielul, cu grija si apoi se ... super si asa. Odata umplut mielul, il ungem cu untura si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape ... de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se ... 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Burta prefiarta, taiata în fâsii subtiri, se pune la fiert în apa cu ... lasa la fiert pâna ce burta devine moale. Când toate ingredientele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... , strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate ... , strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gasit in congelator carne de miel! Evrika! Stiam ca mai am ... spanac, nu am ajuns la miel. L-am gasit acum si m-am ... munca. Ingrediente: - 1 kg carne de miel (eu am avut o pulpa si ... si usturoiul. Asezam carnea de miel intr-o tava, pe hartie de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Carnea de miel se curata de piele, se spala si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verdeata tocata marunt. Borsul de miel se acopera si se pastreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea cumparata din supermarket este curata si taiata. O scoatem din punga si o spalam in cateva ape dupa care o punem la fiert circa 30 - 40 de minute. Separat curatam tot zarzavatul, il punem la fiert cam 45 de minute si apoi il pasam (eu una nu il pasez, il tai la o dimensiune de 2 cm). Dupa ce au fiert si carnea si legumele, le punem intr-o oala de 6 l. Amestecam smantana cu cele 3 galbenusuri de ou intr-un castron separat. Punem un polonic de ciorba si o amestecam ca sa nu faca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multe locuri fiecare pulpa de miel (incizati in jur de 5 mm ... de aluminiu. Cand friptura de miel s-a facut, aromele verdeturilor au patruns ... , inainte de a taia carnea de miel.Serviti-o cu legume fierte sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta reteta de ciorba de miel ... Se pune carnea la fiert ... smantana exact ca ciorba de burta.Cand se serveste ciorba se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 ... . Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tare bine curatam mielul, transam in felie de fiptura, se condimenteaza dupa gust, Se lasa asa celputin o ora. Cartoful spalam, curatam, taiem in lelie lunga si subtire n. Punem intr-un oala in care punem ulei. Cartoful atuncea adaugam cand uleiul este cald.Fierbem dupa preferinte intre 15- si 25 minute. La servire se pot folosi si diferite feluri de zarzavat. Mielul prajim in timp de 25 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de miel, 2 cepe mici, 2 legaturi tarhon verde, 1/2 ceasca suc de rosii, zeama de lamiie, 1 lingurita faina, sare, untdelemn Mod de preparare: Se taie carnea bucati. Se pune sa se rumeneasca intr-o cratita cu untdelemn si ceapa tocata. Se acopera. Dupa ce s-a rumenit frumos, se adauga frunzele de tarhon, suc de rosii si o lingurita zeama de lamiie. Se lasa sa fiarba acoperit. Se adauga putina faina, inmuiata in putina apa. Se pune sare si se lasa sa fiarba.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com