Cauta in 21.294 retete
... kg carne de miel, 2 litri apa, 3/4 l bors, 2 morcovi, 1 patrunjel, o legatura ceapa ... preparare: Se pune carnea de miel la fiert, iar dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g cotlete de miel, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g unt, 1 ou, sos de rosii Mod de preparare: Se taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in branza rasa. Se bate bine un ou, se dau cotletele prin ou si din nou prin branza si se aseaza pe un gratar incins. Se ung cu unt topit in timp ce se frig. Se prepara un sos de rosii mai gros, se pune in el putina sare si piper si se serveste la friptura.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
ficatul si rincihii de miel Mod de preparare: Atit ficatul cat si rinichiul se taie in felii groase de 1 cm, se dau prin faina si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn. Nu trebuie tinuti mult pe foc caci rinichii se intaresc iar ficatii nu au nevoie decit de citeva minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Coca: 300g faina, 200g grasime, 1 ou: Umplutura: maruntaie de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde, sare, piper, miez de franzela inmuiat in lapte Mod de preparare: Se prepara un aluat fraged din faina, grasime si ou. Se intinde o foaie ca de taitei, iar la mijloc se pune compozitia preparata ca la drobul de miel. Se asaza marginile si se coace la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. maruntaie de miel, 1-2 buc. oua, 2 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne de miel, 1 pahar de vin, 1 ardei gras, 2 rosii, sare, piper, 3-4 catei usturoi Mod de preparare: Se curata carnea de pielite, se taie bucati se presara sare si piper, se pun intr-o cratita si se toarna vinul peste ele si se lasa 12 ore. Apoi se infig bucatele de carne in frigare si intre ele se pun felii de rosii si ardei gras. Se aseaza frigarea deasupra jarului, se invirte incet sa se friga bine carnea. In timp ce se frige se unge carnea cu mujdei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg miel, 400 gr iaurt, 2 linguri ulei, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita chimion ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne miel, 2 buc. praz, 4 buc. morcovi, 1 buc. telina, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . ceapa, 2 catei usturoi, 8 costite de miel, 2 linguri ulei, 1 lingurita boabe piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , preferabil de vitel de casa, (burta de comert se spala in ... Mod de preparare: Se pune burta la fiert impreuna cu ghearele ... deasupra la fel cu o greutate pentru a tine burta in apa. Cand burta este fiarta dar totusi tare, se scoate si se pune ... din zeama rezultata la fierberea burtii. Se lasa la fiert la ... mic. Intre timp se taie burta fasii aprox. de marimea si ......
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper, 4 cotlete mari de miel Mod de preparare: Se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se curata burta si se pune la fiert ... fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si ... sare. Din bucatile fierte de burta se taie suvite lungi si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si prapurele de miel, 3-4 cepe, 6-7 oua, verdeata, ceapa verde multa, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. muschi de miel, o cana smantana, 3 linguri marar tocat, o lingurita faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru 10 portii: 2 kg de burta de vaca, 3 litri de apa ... untura, sare Mod de preparare: Burta si picioarele de vaca se ... -le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza ... spumeaza in timpul fierberii. Cand burta este aproape fiarta, se adauga ... taiat marunt si piperul. Cand burta si picioarele au fiert se scot si se racesc. Burta se taie in felii lungi de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg burta curatata, 1/2 kg zarzavat de supa (morcov, patrunjel, telina), o ceapa ... , pana cind se inmoaie bine burta, completind cu apa atunci cind aceasta scade. Burta fiarta se scoate din supa, se taie fisii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de miel, circa 300 g frunze de macris, o ceapa mijlocie, un ... foarte placut cu carne de miel. Odata cu macrisul, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si bucati de carne de miel, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, zeama de ... preparare: Se pune carnea de miel la fiert in apa cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com