Cauta in 21.294 retete
... Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Seara am pus coastele la marinat cu vin (un pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua zi am taiat coastele in doua folosind un cutit mai vechi si ciocanul. Am spalat si curatat legumele. Am taiat legumele, le-am aranjat intr-o tava, apoi am pus coastele sub forma de coronita, le-am pus in mijloc un gogoloi de folie de aluminiu si niste legume ca sa stea si le-am si prins cu niste tepuse. Am pus apoi un pahar cu vin, niste ulei, am presarat sare, piper si niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. burta, 1 picior de vitel, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. ceapa ... boabe, sare Mod de preparare: Burta si piciorul de vitel se ... la foc potrivit. Se scoate burta si dupa ce s-a racorit, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
maruntaie de la un miel, 50 g unt, 2 cepe, 1 1/2 l zeama de carne ... de preparare: Maruntaiele de la miel se fierb, se racesc si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa miel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Partea cea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg burta, 1 kg oase, 1 telina, 2 morcovi, 1 radacina de pastirnac, 1 legatura de ... , sare Mod de preparare: Deoarece burta fierbe greu, trebuie pregatita din ... bine in mai multe ape burta si oasele. Se freaca cu ... apoi zeama si se adauga burta taiata felii subtiri. Se bate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion ... Mod de preparare: Carnea de miel, spalata si luata de pe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-500 g carne de miel, 50-80 ml untdelemn, cca. 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. carne de miel, ulei de masline sau unt pentru ... Mod de preparare: Carnea de miel se taie in bucatele mici ... . Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cotletele de grasime, se spala si se taie fasii. Se pun bucatile de carne intr-o cratita cu ulei si se rumenesc pe toate partile, mestecand sa nu se prinda. Cand sunt frumos rumenite se scot din cratita si se pastreaza calde. Se curata usturoiul si se toaca marunt, iar lamaia se stoarce de zeama. Se pun intr-o cratita 3 pahare de supa de legume si cand incepe sa clocoteasca se adauga zeama de lamaie, usturoiul si rozmarinul tocat marunt. Dupa un clocot se adauga bucatile de carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
750 g carne de miel, 1 1/2 kg spanac, 1 ceapa mare, 1/2 lingurita faina, 4 linguri ulei, 1 lingura bulion, sare, zeama de lamiie Mod de preparare: Carnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales, spalat, oparit si bine scurs), o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si sare. Se acopera cratita si se da la cuptor ca sa scada bine. Mod de servire Se serveste cu zeama de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cap si maruntaie de miel, morcov si patrunjel (circa 250 g), o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de miel, 150 gr. ciuperci, 50 gr. unt, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de miel, 1 kg. spanac, 2 linguri pasta de rosii, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Carnea de miel se pune într-o oala cu doi litri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. burta de vaca, 3-4 oase, 2 buc. morcovi, 1 buc. radacina de patrunjel ... Mod de preparare: Ciorba de burta trebuie preparata din primele ore ... sau chiar din ajun deoarece burta fierbe foarte greu. Se spala foarte bine burta, se opareste si se curata de pielita, frecind ... cu malai, pana se albeste. Burta si oasele bine spalate se ... bine acoperita. Dupa ce atit burta, cat si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com