Cauta in 21.294 retete
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si verzi si rosii (aveti grija sa nu fie iuti).Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele; capacelul se pastreaza, cu tot cu codita, pentru ca se poate acoperi ardeiul cu el, dupa ce se umple, astfel incat sa nu iasa tocatura afara.Se spala ceapa si se taie marunt. Se caleste in ulei incins, se presara sare, piper si se amesteca bine. Se adauga boiaua dulce, se amesteca rapid si se ia de pe foc (daca o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 g limba de porc, 2 oua, 100 g smantana, 200 ml ulei, o ceapa. Mod de preparare: Se fierbe limba. Dupa ce este bine fiarta, se curta de pielita si se taie in cubulete mici. Separat, intr-un castron, se prepara maioneza din 2 oua si 200 ml ulei. Se taie ceapa felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se rumeneste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin ... . Se spala bine oasele de porc si se pun in apa ... fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt ... prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ... , piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, 1 legatura patrunjel, 1 cescuta cu orez, 1/2 litru zeama de varza, leustean, sare dupa gust Mod de preparare: Se spala ole si se pun la fiert in 2 1/2 litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sunt fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , Ghita este interzis. Turcii nici nu stiu ce pierd: Bulgur cu porc e de vis! Pentru bulgur 1 cana de bulgur 2 cani de apa fiarta ... de rosii Intre timp punem bulgurul intr-un vas, apoi turnam ... (2 masuri de apa fiarta la o masura de bulgur). Lasam acoperit pana ... toata apa umflandu-se Amestecam bulgurul impreuna cu amestecul de legume ...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
750 gr. carne tocata de porc, 1 kg. piept de pui fara ... : Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul tocat, piinea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Friptura de porc in sos de vin rosu cu mere si rozmarin 2. Friptura de porc toscana cu ciuperci umplute 3. Ceafa de porc cu usturoi 4. Friptura de porc cu chutney picant de visine 5. Friptura de porc cu crusta de verdeata 6. Friptura de porc cu sos de ciuperci si cardamon 7. Friptura de primavara 8. Friptura de porc cu dulceata de pere 9. Friptura de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina ... cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat, picioare de vaca cu picioare de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro