macrou
Pagina 3 din 5
se curata pestele . se aseaza in tava , si peste se presara condimente , se tai rondele legumele si se fierbe in suc de rosii. timp de 25 min . dupa care se scoate si se servete clad garnitat cu salata de legume, pilaf de orez sau piure dupa preferinta.Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput razuiti o lamaie, pregatiti sarea, piperul si cimbrul, dar si o jumatate de portocala. Apoi curatati morcovii si ceapa si le taiati sub forma de rondele. Compozitia pentru marinata se realizeaza din: apa, ulei, sare, cimbru, piper, zeama si coaja de lamaie, zeama de la portocala si cateva rondele de ceapa si morcov. Pestele se pune a marinat in frigider, pentru 30 minute. Dupa ce a stat la marinat, pestele se aseaza intr-o tava pe care au fost puse felii de ceapa si morcov. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta sanatoasa din nou De data asta cu file de macrou Cu acizi grasi Omega3 Plus broccoli si morcovei. INGREDIENTE 1 conserva file de macrou (am folosit de la Eva) 4 morcovi 2 linguri unt 1 buchetel de broccoli 200 gr smantana grasa 3 catei de usturoi Sare PLAN DE LUCRU file de macrou [&] Post-ul FILE DE MACROU CU PIURE DE MORCOVI SI BROCCOLI apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
File de ton 6 portii Mod de preparare: Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pana ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pana face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Gratarul se incinge foarte bine si se pun fileurile de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - cateva frunze de salata verde - 2 fire ceapa verde - o rosie medie - 2 oua de casa - o conserva de macrou in ulei, scursa bine de sos - o lingura plina de branza rasa (orice va place) - un castravete mic - dressing dintr-o lingura de ulei si una de zeama de lamaie, plus sare dupa gust Pofta buna!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste alaturi de rulourile de macrou. Se servesc cu salata verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie. Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie. Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma. Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore. Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui. - 6 portii file de ton, 250...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minerala, sare, piper, nucsoara, 200 g macrou afumat (sau alt peste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fara lamiie, dupa gust. - 1/2 kg macrou, 50 ml ulei, maghiran (uscat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... folia. Se serveste cu mamaliguta. - Macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se servesc imediat. - 4 buc. macrou, 1 ceasca smantana, unt cat o nuca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , mere rase, ceapa taiata solzisori, macrou marinat. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 25 de minute. - 1 kg peste (macrou, cod sau merluciu), 1 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere, se curata si se taie ca pentru salata de boeuf. Ceapa se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt. Cartofii, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline. - 1 kg cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou), maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele se sareaza dupa care se tavaleste prin faina de malai si se pune la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit bine se intoarce si pe partea cealalta. Separat se pregateste mujdeiul de usturoi si optional mamaliguta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron ,se amesteca urda coaja de lamaie caperelehreanul ,mararul si ceapa si se adauga si pestele afumat.Intinde pe o suprafata pudrata cu faina un pachet cu foi de placinta,astfel incat sa rezulte un dreptunghi mai mare ca cca 5cm decat fileul de peste,si cu o grosime de cca 5mm.Pune aluatul pe o tava de copt tapetata,presara pesmet in mijloc si aseaza un fileu de peste in mijloc.Asezoneaza .Intinde amestecul de urda peste peste si acopera cu celalalt pachet de foi de placinta, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas amesteca rosiile taiate, usturoiul si verdeturile împreuna cu doua lingurite de ulei de masline. Lasa acest amestec la marinat, în figider, timp ce câteva ore. Prajeste feliile de pâine si faramiteaza-le. Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii pe gustul tau. Taie pestele în felii subtiri si tamponeaza-l cu un servetel ca sa nu mai fie ud. Trece feliile de peste prin ulei de masline si mai apoi prin pâinea amestecata cu brânza...
Reţetă de pe retete.eva.ro