macrou
Pagina 4 din 5
Pestele se fierbe 10 minute în apa cu sare. Se scoate si se curata de oasele aripioarelor si de spinari. Separat se pun ceapa, usturoiul si ardeiul la calit în putin ulei. Apoi toarna conserva de rosii, o cescuta de apa si pestele maruntit si lasa tocanita sa fiarba laolalta cu condimentele - sare, piper, cimbru, busuioc, ardei iute si boia dulce. Pentru o varianta mai gustoasa, dar mai de durata, poti sa renunti la tigaie si sa pui de la început tocanita într-o oala pe care sa o bagi la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se asaza cartofii pe o farfurie tapetata cu salata verde. Se taie ouale în patru sau rondele peste cartofi. Se adauga si celelalte ingrediente, dupa care se asezoneaza dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dezghetat pestele in lapte. L-am scurs si uscat cu servetele de bucatarie ca sa se faca crocant deasupra. L-am dat cu sare si piper pe ambele parti. Am presarat oregano, tot pe ambele parti. L-am stropit cu suc de lamaie. L-am asezat in tava cu hartie de copt cu pielea in sus si l-am stropit si cu ulei. L-am dat la cuptor la 220C pentru 15 minute. Am servit cu felii de lamaie. Puteti servi si cu o garnitura de cartofi natur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara luatul rapid amestecând ingredientele într-o încapere rece si lucrând mai mult cu vârful degetelor. Se înfasoara în folie si se da la frigider 30 minute. Cartofii cu morcovul se fierb cu un praf de sare 15 minute. Pestele curata se pune la fiert pentru 10 minute. Cartofii se taie cuburi potrivite alaturi de morcov si se amesteca cu pestele dezosat si sfarâmat cu furculita.Se adauga mazarea, porumbul, ouale batute cu smântâna, sare si piper. Din coca 2/3 se întinde...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste proaspat sau congelat (macrou, caras, etc) lapte lamaie condimente (sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Ingrediente: 200 grame file de macrou afumat (se poate inlocui cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Varianta I cu macrou in sos de rosii, bestiala : Aluat : 250 faina ... ml apa calda Topping : 1 conserva macrou in sos de rosii Porumb ... sa fac pizza am folosit macrou in sos de rosii, rezultatul ... sa fac pizza am folosit macrou in sos de rosii, rezultatul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de praji :))) Ingrediente: - 2 lamai - 1/2 file macrou afumat - 200 g. branza de vaci ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ; - un ardei iute rosu, uscat; - 1 macrou afumat sau 200 gr. file ... sau cu bucatele mici de macrou afumat, dispuse pe marginea farfuriei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... recomandam sa folositi file de macrou in ulei. Un peste bogat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sarate. Poti inlocui scrumbiile cu macrou afumat. Ingrediente: 1 scrumbie sarata, de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata pestele(eu folosesc macrou),se spala si se pune intreg in tava de yana,se curata legumele sa toaca marunt se aseaza in tava se adauga condimentele ,uleiul 1 cana apa si sa da la cuptor cca 30 minute,cnd este aproape gata se scoate si se presara chimenul verdeata si bulionul sau rosiile fiecare ce doreste se ppune pe platou si se orneaza asa cum am facut eu! Va doresc pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . ceapa (mare) 500 g peste afumat (macrou, hering) cca. 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cateva dintre aperitivele festive de la masa de Craciun: Aperitiv cu crema de branza, crema de avocado si manciuria Salata de vinete Salata de icre cu macrou afumat Va doresc tuturor o zi excelenta si mult spor!
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... le-am folosit ca garnitura langa un macrou prajit. Pofta Buna ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... , curata pestele (eu am folosit macrou afumat) de pielita, dezoseaza-l (grea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foloseasca pesti fara oase -salau, macrou, sau fileuri de peste cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Sub aceasta denumire, de peste in sos chinezesc , extrem de generala, sau sub cea poetica de vaporul plutitor al bunicii, inoata prin restaurantele chinezesti din Romania un pestisor dulce-acrisor-aromat, plecat din sudul Chinei si ajuns pana si la noi. Si, fiindca tot a fost dezlegat pestele, va prezint aceasta reteta de succes de peste dezlegat in sos chinezesc ? Portii: 4 Timp preparare: 45 minute Ingrediente: 4 pesti intregi a cate 250-300 grame fiecare (crap, caras, dorada sau biban de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro