Cauta in 16.330 retete
Amesteca pudra de cacao, uleiul de cocos si siropul de artar într-un bol, pâna când obtii o pasta omogena. Pune ciocolata în forme speciale sau în forma pentru cuburi de gheata. Lasa forma la racit în frigider pâna când ciocolata se întareste. Scoate apoi cubuletele din forma si pastreaza-le în frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 cm grosime si se pune în tigaia încinsa împreuna cu uleiul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rezultate. O shaorma preparata rapid, la tigaie, cu ingrediente care exista prin ... . Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati carnea. Rumeniti bine ... cantitatea de cartofi, carne din tigaie, rosii, ceapa si castraveti murati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cine are pofta de o pizza delicioasa, Ca de la pizzerie, dar facuta-n casa? Ingredientele sunt de prin camara, Se coace la tigaie. Reteta usoara. INGREDIENTE pentru blat 200 gr faina Aproximativ o jumatate de pliculet de drojdie uscata un praf de sare aproximativ 120 ml apa calduta o lingurita de ulei de masline Ingrediente [&] Post-ul PIZZA LA TIGAIE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Pune într-un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea si vanilia si amesteca bine 2-3 minute. Adauga putin câte putin faina, amesteca, apoi framânta pâna obtii un aluat omogen, pe care îl lasi la dospit, la loc cald, o jumatate de ora, pâna îsi dubleaza volumul. Presara faina pe blatul de lucru si întinde aluatul într-o foaie de un centimetru grosime. Cu ajutorul unui pahar decupezi gogosile, iar pentru a gauri centrul fiecarei gogosi folosesti o forma mai mica,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cel care scrie blogul "Placeri simple" . S-o numi asa blogul, si poate ... de pe el or fi simple, dar va garantez ca dupa ... o raita pe blogul lui "Placeri simple" si incercati cate ceva de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
1 pachet scoici 1 capatana de usturoi 2 rosii potrivite 1 crenguta de busuioc 1 legatura patrunjel 1 cana de vin alb sec 1/2 ardei iute Ulei de masine Unt Timp de 1 minut calim in ulei cativa catei de usturoi zdrobiti dupa care punem ardeiul taiat felii si curatat de seminte. Adaugam rosiile cuburi, o parte din patrunjel si busuioc. Cand s-a legat sosul punem scoicile, untul si patrunjelul. Acoperim si lasam la inabusit iar cand e gata punem vinul si potrivim de sare. Mai punem patrunjel si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu ulei de masline. Incinge o tigaie mare la foc mediu. Coace ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incinge untul si uleiul intr-o tigaie; pieptul de pui se taie ... cubulete), care se pun in tigaie la prajit. Se potriveste de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , puneti deasupra mozzarella si acoperiti tigaia cu un capac pana cand ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Ficat (eu am folosit de porc) ulei si condimente Ficatul se curata de pielite, se spala sub jet de apa rece si se pune in hartie de bucatarie sa absoarba apa. Se incinge putin ulei de masline si se pune ficatul fara sare sau altceva. Se intoarce pe cealalta parte si cand e gata se scoate pe hartie si se condimenteaza bine. Servim cald cu garnitura de piure de cartofi.Nu se pune sare inainte pentru ca se intareste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 gr galbiori 2 capatani de usturoi Ulei de masline Unt Mamaliga din lapte Ciupercile se spala cu grija pentru a li se indeparta pamantul dar nu se tin la inmuiat in apa. Se pun la scurs pe un prosop de hartie. Incalzim uleiul de masline si calim cativa catei de usturoi zdrobiti. Adaugam ciupercile si le calim bine pana isi lasa toata zeama. Punem unt si capac dupa care lasam la inabusit vreo 7 minute pana se evapora apa si devin al dente. Adaugam sare si piper. Putem servi asa sau cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, iar dupa ce sunt al dente se scurg de apa. Între timp se face în robot sosul de avocado, mixând bine avocado, frunzele de busuioc, usturoiul, uleiul de masline si zeama de lamâie. Se asezoneaza cu sare, piper si fulgi de ardei iute, dupa care se toarna peste pastele calde, imediat dupa ce le-ai scurs de apa. Se adauga jumatatile de rosii cherry si se amesteca bine pâna când pastele sunt acoperite de sosul cremos de avocado.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin ... mi-a placut cel mai mult 1 iepure de crescatorie de la lidl ... , marar, frunze de telina Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul la 205 grade Celsius. Se înteapa cartoful cu o furculita de câteva ori, se asaza pe raftul din mijloc al cuptorului si se lasa timp de 45-60 de minute în cuptorul preîncalzit sau pâna când este copt. Se scoate cartoful din cuptor si se lasa sa se raceasca în coaja. Odata racit, se cojeste. Se pune cartoful într-un castron de dimensiuni medii si se paseaza usor cu o furculita. Se amesteca restul ingredientelor, fara sare, cu ajutorul unei linguri de lemn, pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Saganaki este unul din cele mai vestite aperitive grecesti. De o simplitate debordanta  saganaki este, de fapt, branza prajita  acest aperitiv de taverna se serveste cald cu paine proaspata si un pahar de vin bun. Deschide bine apetitul pentru orice fel ar urma si, spre deosebire de ruda lui indepartata  cascavalul pane  este un aperitiv mai gustos si mai putin pastos. Portii : 2 Timp de preparare : 10 minute Ingrediente : 200 g branza feta (sau kefalotiri) 1 ou 30 gr faina 1 lingura de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro