Cauta in 21.294 retete
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune hummusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Pestele se curata, se taie in bucatele si se condimenteaza cu condiment de peste. Se curata morcovul si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-o tava. Deasupra pe legume se aseaza bucatile de peste si se stropeste peste tot cu ulei cu aroma de lamaie. Se taie lamaia felii si se aseaza deasupra si intre bucatile de peste. Se da la cuptor cca 30 de minute. Pestele se serveste cald alaturi de legumele din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (cu mai putine oase - salau, somn, calcan), 300 g morcovi, 300 g patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... maioneza + smantana si eventual cateva icre negre, si se garnisesc cu ... acrisoara, 1 lamaie si eventual 100 g icre negre. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 l bors, 1/2 kg peste diferit(lin, somn, stiuca, calcan etc), 5-6 bucati crap ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion ... pune somonul taiat bucatetele, crevtii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umplu apoi choux-urile cu icre. - 1/2 pahar mare de apa, 3 oua ... g unt, sare, o cutie mare cu icre. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frapat. - 500 g peste gras dezosat (somn, crap mare, somon). 4 cartofi mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lamiie. - Un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mai intai, se spala si se curata frunzele de andiva. Se amesteca icrele de somon cu feta framantata si somonul taiat marunt. Se umplu frunzele de andiva cu aceasta compozitie si se orneaza cu caviar. Se serveste cu lamaie si lamaie verde, taiate felii subtiri. - 100 g icre de somon, 50 g somon afumat, 50 g branza feta, 50 g caviar, 1 andiva, 1 lamaie, 1 lamaie verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg. rosii, 2 ardei grasi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune somonul taiat bucatetele, crevtii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata ... , 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ntr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand; In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa si cartofii se curata si se taie rondele. Intr-o tava se pune ceapa, se stropeste cu putin ulei, un pahar de vin, se asezineaza cu sare si piper si se da la cuptor pentru aproximativ 30 min. Dupa aceea se adauga si cartofii taiati, se mai adauga putin vin si un pahar de apa si se mai lasa la cuptor, la foc mediu, inca 30 min. Pestele se asezoneaza cu condimente speciale si se aseaza peste cartofi. Se stropeste cu putin ulei (numai daca pestele nu este prea gras), se mai adauga vin si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare; Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic, se sareaza si se aromatizeaza cu ierburi de Provence. Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita cu sare, se fierb 5 minute apoi se clatesc cu apa rece si se pun in sita la scurs. Se intind pe o planseta feliile de bacon, deasupra se suprapun fileurile din somotei condimentate si cate 3 fire de sparanghel, apoi se ruleaza strans si se prind capatele rulourilor cu cate o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune humusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) si serviti pastele cu o lingurita de icre negre sau rosii.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
"Purtam fiecare o dragoste-n noi, dar eu pentru tine si tu...pentru alta. si focul ne mistuie crunt, pe-amandoi: eu ard pentru tine, tu arzi... pentru alta. Astept un cuvant, astepti un cuvant, dar eu de la tine si tu de la alta, si chipul ti-l vad in somn, delirand, dar tu, in visare, o vezi tot pe alta... Si ce ne ramane sa facem, cand soarta nu stie decat sa dezbine? De ce ne-ar fi teama? Traim doar iubind. Desi tu pe alta, eu totusi... ... ... pe tine!"
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... verzei ce-l avu cat a durat somnul lung metamorfozic in butoiul de ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com