Cauta in 21.294 retete
Se spala si se taie rosiile rondele. Se taie prazul rondele si gogosarul julien. Se amesteca usor. Se adauga putin ulei de masline , otet , sare si piper prospat macinat dupa gust. Se lasa salata 5 minute la frigider pentru ca gusturile sa se intrepatrunda, apoi se presara deasupra niste frunze de busuioc proaspat. Pe o felie de paine prajita, poate sa fie o gustare sanatoasa si delicioasa de seara.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune lichidul cald peste gogosarii umpluti. Se adauga plicul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ciuperci mai mari cati gogosari ai si le pastrezi separat ... ciupercilor le tai felii. Cureti gogosarii de cotoare si seminte, ii ... taiate marunt. Umpli cu aceasta compozitie gogosarii si asezi pe fiecare gogosar o palarie de ciuperca, drept capac si-i asezi frumos in borcane ... la foc toate ingredientele pentru marinata (1 l otet, 3 l apa, 200 g sare, 100 ... le sterilizezi 35 minute. - 5 kg...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu ... pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste ... tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se ... ,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga ... un peste din familia sturionilor marini care se gasesc in Delta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Se lasa sa se marineze bine ,apoi se scoate din marinata si se frige pestele pe gratar.Marinata in care a stat se da in doua trei clocote,se mai adauga putina apa daca este cazul si se adauga in ea cativa catei de usturoi pisat si putin suc de lamaie si se serveste impreuna cu somonul cald Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mici si pune-le peste marinata. Lasa 1 ora la frigider. 2. Pune ... rece. Pune fâsiile de pui marinate într-o tigaie grill si tine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. gogosari, 250 gr.ulei, 250 gr.zahar sau miere, 250 ... Mod de preparare: Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se ... incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25 de minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa, 50 grame ulei, 1 lingura ... preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca ... in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg gogosari, 1 l ulei, 2 kg ceapa, 5 kg rosii, 3 capatini usturoi, sare Mod de preparare: Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la un foc moale pana ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. peste marinat de marime mijlocie, 1 buc. sfecla rosie fiarta, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -400 g hrean, 20 boabe de piper, 7-8 kg gogosari. Mod de preparare: Gogosarii se pun in otet, (se adauga la 1 l de otet 2 l de ... piper macinat la 7-8 kg gogosari. Se spala gogosarii si se scurg ... conserva intregi, i se face fiecarui gogosar cite o taietura de 3-4 cm chiar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. vinete, 2 kg. gogosari, 1/2 -1 kg. ceapa, 3 kg. rosii, citeva foi de ... , ca pentru salata. Se coc gogosarii, se curata si se taie ... pune pireul de rosii, vinetele, gogosarii, amestecand usor ca zacusca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 litru ulei, 10 cepe potrivite, 20 gogosari, 1 kg fasole boabe, 1 litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina Mod de preparare: Se da prin masina de tocat ceapa si gogosarii si se pun impreuna cu uleiul sa se rumeneasca putin. Fasolea se fierbe separat cu putina sare. Dupa ce a fiert bine se amesteca cu ceapa si gogosarii, se pune bulionul si condimentele si se lasa sa mai fiarba pana cind scade bine. Se pune fierbinte in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi; foi de tarhon; boabe ... Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat ... jumatate si se inteapa fiecare gogosar de 7-8 ori, ca sa patrunda ... in borcane de sticle. Printre gogosari, se pun foi de tarhon ... sare. Otetul se toarna peste gogosari numai dupa ce acestia s-au ... inlocuieste partial. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 kg vinete, 3 kg gogosari, 250 ml otet, 250 ml ulei, 2 linguri zahar Mod de preparare: Vinetele si gogosarii se coc, apoi se taie cuburi si fisii, se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu otet, zahar si ulei si se dau la rece 24 h. Se fierb cam 20 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 kg vinete, 3 kg gogosari, 250 ml.otet, 250 ml ulei, 250 gr. zahar, 2 linguri sare Mod de preparare: Se coc vinetele si gogsarii, se pun la scurs, se toaca, se pun intr-un vas mare si se amesteca cu oettul, uleiul, zaharul si sarea. Se lasa la frigider 2 h, se pun la borcane si se fierb cam 20 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza. Se umplu ardeii sau gogosarii cit mai indesat, asezindu-i in ... -25 bucati la 1 kg) sau gogosari, circa 2 kg varza curatata, taiata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com