Cauta in 21.308 retete
Deoarece legumele sunt taiate in bucati mari, acest sos este ideal pentru paste fainoase sau orez; pentru paine prajita, omleta, dar poate fi adaugat si in ciorbe. Cu o astfel de garnitura sau, de ce nu, cu un astfel de ingredient "secret" pentru ciorbele tale minunate, nu vei mai avea nici un concurent in bucatarie! O sa iti placa atat de mult aceasta reteta, incat te vei intreba de ce pana acum nu ai facut conserve de acest fel, pentru fiecare iarna grea care te lasa in pana de idei si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a la Szekszard > Sarmale din Ormansag > Ghiveciul balaurului > File de somn a la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se aleg in cantitati egale morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras, fasole verde, suc de rosii Mod de preparare: Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in felii mici si se prajesc pe rind in ulei fierbinte pana capata o culoare deschisa (devin albicioase). Se opareste fasolea spalata si se da in clocot 10 minute. La urma, in grasimea ramasa in vas, se calesc 4 cepe mari, peste care se pune sa clocoteasca 10 minute sucul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
doua linguri de ulei de masline, o ceapa nu prea mare, trei linguri de friptura de porc tocata, o mana de felii de gutuie din compot taiate patratele, o lingura de mure sau sirop de mure, o lingurita de faina, 100 ml lapte sau o lingurita de smantana si 100 ml apa, un sfert de lingurita de sare, o jumatate de conserva de mazare, un cartof si un morcov fierti in aburi taiati patratele, o lingura de patrunjel, o lingurita de marar, piper alb Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste 2 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. telina, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1/4 buc. varza, 3 buc. ardei grasi, 7-8 buc. rosii, citeva buchetele de conopida, 2 buc. ceapa, 150 gr. fasole verde, 2 buc. cartofi, patrunjel, marar verde, sare, piper, 1 pahar mic de ulei Mod de preparare: Se toaca varza foarte subtire. Cartofii se taie in rondele, iar fasolea verde se rupe in bucati. Se taie morcovul, telina, ardeii si patrunjelul in felii. Se pun toate legumele astfel pregatite intr-o cratita mare, se adauga sare si piper...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . In timpul scaderii in cuptor, ghiveciul nu se amesteca, ci doar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ingroapa-le in pamantul din ghivecele florilor de apartament. Este un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tablia pe care ai asezat ghivecele cu flori asaza o folie din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... urmeaza, reteta propusa de noi: GHIVECI DE MORCOVI 250 g morcovi 500 ... se pune pesteele unt proaspat si smantana. Ghiveciul se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingropati-le in pamantul din ghivecele florilor de apartament. Este un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea curatata, spalata si taiata într-o oala împreuna cu morcovii curatati si taiati rondele subtiri. Se toarna apa clocotita pâna se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit pâna când morcovii si fasolea sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind conservata, se va fierbe putin. Atentie! Apa în care au fiert legumele nu se arunca. Legumele se pun într-un castron si cât sunt înca fierbinti se pune peste ele unt proaspat si smântâna. Ghiveciul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala toate legumele, se curata, se toaca ceapa marunt, morcovul rondele, dovlecelul si vânata cuburi, cartofii în patru cuburi mari, iar ardeiul in felii mari. În 3 linguri de ulei se caleste ceapa si cartofii, cu sare. Apoi se adauga apa si restul de legume si se lasa la fiert cu sare si piper. Când legumele sunt aproape fierte se adauga cana de suc de rosii si cimbrul. Se mai lasa la fiert 10 minute. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca otomanii au dezbinat Balcanii, ghiveciul turcilor i-au unit. Bucurie de ... la borcan, zacusca. Vom gasi ghiveciul turcesc, rece sau cald, cu ... adauga la urma patrunjelul tocat. Ghiveciul de legume se serveste ca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -o oala, intr-un prea-minunat ghiveci de legume , de post. De ... , parca nici n-as manca acest ghiveci de legume insotit de carne ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ghiveciul: Spalati vanata, taiati-o rondele, presarati deasupra putina sare si lasati ... , 15 g unt, sare, piper. Pentru ghiveci: 500 g rosii, 1 vanata, 2 dovlecei mici ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tort ghiveci cu flori cineva cauta disperat flori in oras ca ... sa faci cumva un tort ghiveci de flori de primavara?? bucurie ... am asteptat sa fac un ghiveci cu flori,doar ca era ... l-am decupat sub forma de ghiveci,partea de sus am copt ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Se curata pestele, se taie în bucati, se sareaza si se lasa deoparte pâna se pregateste zarzavatul. Se caleste în ulei ceapa taiata felii, iar când este transparenta se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; când acestea încep sa se înmoaie, se adauga rosiile, mazarea, fasolea verde taiata în bucati si piper. Când sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
orezul se pune la fiert cu sarea. separat se caleste o ceapa, se adauga pe rand taiate cubulete: rosiile, ardeiul, vanata. se taie marunt telina si se pune in cratita alaturi de ramurelele de cimbru. se pun condimentele: sare, piper si boabele de mazare. se acopera si se da la foc mic aprox 30 min. se strecoara orezul, se pune in farfurie si se adauga deasupra ghiveciul de legume ornandu-se dupa preferinte cu rosii proaspete si busuioc. Pofta buna! o reteta delicioasa pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea curatata, spalata si taiata într-o oala, împreuna cu morcovii caratati si taiati rondele subtiri. Se toarna apa clocotita pâna se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit pâna când morcovii si fasolea sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind la conserva, se va fierbe foarte putin. Legumele se pun într-un castron si, cât sunt înca fierbinti, se adauga peste ele unt proaspat si smântâna. Ghiveciul se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro