ghiudem din carnegie de oaie si vita
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, cum se prepara pastrama de oaie, sosuri pentru spaghete din bulion, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, sloi de oaie, oaie la ceaun, limba de vita cum se curata, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant
Legumele se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Deasupra se asaza bucata de carne, asezonata cu sare si piper. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 250 de grade Celsius si se lasa pentru aproximativ 35 de minute, dupa care se va opri focul si se va lasa în cuptor pentru înca 2 ore – 2 ore si jumatate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin. Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne de oaie nu prea grasa, 200 g ceapa, 3 ardei grasi (300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 linguri branza rasa (branza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Peste carnea taiata fasii se adauga unt si usturoi, se ruleaza si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Se unge tava cu ulei si se introduce la cuptor cca. 60 minute la foc moderat. Legumele se pun la calit si se lasa cca.30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou ... se aseaza cateva frunze de vita, apoi un strat de felii ... orez pe fiecare frunza de vita si se ruleaza, apoi se ... nou strat de frunze de vita si se toarna apa fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa mijlocie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 4 felii antricot sau muschi de vita (a 150 g fiecare), 3 linguri ulei. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa ... iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 gr. carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica ... Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de vita, 6-8 buc. castraveti acri, 200 gr. ceapa cruda, 300 gr. cartofi, 200 gr. maioneza, 20 gr. pasta de rosii Mod de preparare: Fierbeti carnea si acrtofii. Taiati in cuburi mici carnea, castravetii, ceapa si cartofii. Puneti totul intr-un castron si amestecati, adaugind maioneza, pasta de rosii si dupa gust sare, piper si putin zahar si mustar. Asezati in salatiera sau pe platou si decorati cu felii de oua fierte, rosii, gogosari sau masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com