Cauta in 16.317 retete
Legumele se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Deasupra se asaza bucata de carne, asezonata cu sare si piper. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 250 de grade Celsius si se lasa pentru aproximativ 35 de minute, dupa care se va opri focul si se va lasa în cuptor pentru înca 2 ore – 2 ore si jumatate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin. Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Peste carnea taiata fasii se adauga unt si usturoi, se ruleaza si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Se unge tava cu ulei si se introduce la cuptor cca. 60 minute la foc moderat. Legumele se pun la calit si se lasa cca.30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou ... se aseaza cateva frunze de vita, apoi un strat de felii ... orez pe fiecare frunza de vita si se ruleaza, apoi se ... nou strat de frunze de vita si se toarna apa fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 4 felii antricot sau muschi de vita (a 150 g fiecare), 3 linguri ulei. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa ... iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cina decat o friptura frageda de vita, garnisita cu legume. Incearca! Ingrediente ... cantitati: 500-700 g muschiulet de vita 1 broccoli mic 250 g mazare 250 ... fiarba. Amesteca apoi carnea de vita calita si fiarta cu legumele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe limba, bine spalata, 30 min. in apa cu sare. Se scoate, se curata de pielite si se pune din nou la fiert, adaugind ceapa si zarzavat de supa. Ciupercile se pregatesc sote cu uleiul. La servit, se aseaza feliile de limba in mijlocul farfuriei si ciupercile imprejur. - 800 g limba de vita, 1/2 kg ciuperci, 3 cepe, zarzavat de supa, 100 ml ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecind bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri. - 300 g brinza de oaie, 50 g unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiata marunt. - 800 g carne de oaie, 2,5 I apa, 250 g morcovi, 100 g bulion ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste, 1,5 kg pulpa de vita taiata in fasii de 1 cm ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dulceata carnii de vita tanara (muschi, antricot sau vrabioara) e foarte bine ... piper Preparare: Taiati carnea de vita in bucati potrivite. [tip]Taiati ... facuta). Frigaruile din carne de vita merg de minune cu salate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte ... prajiti cu cascaval. - 2 bucati muschi vita, cascaval, amestec de legume fierte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare, 350g carne tocata de vita, cateva linguri de ketchup de ... , adaugam si carnea tocata de vita Am adaugat spre final, si ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Coastele scurte de vita ( short ribs ) sunt o delicatesa mai putin cunoscuta ... inceput sa comercializeze coaste de vita. Incercati aceasta reteta simpla pentru ... in valoare dulceata carnii de vita. Portii: 3 Timp de preparare: 90 ... rece) Ingrediente: 6 coaste scurte de vita 2 linguri sos de soia 3 linguri ... si piper. Turnati amestecul peste coastele de vita. Introduceti coastele de ... (foc...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a fi servita. - 300 g carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro