Cauta in 20.697 retete
Pentru umplutura procedam astfel: - dam branza pe razatoare - batem oualele cu un tel sau cu furculita si adaugam branza. - foile de pacinta le dezghetam si le intindem. Cum facem placinta finala: - se ia fiecare foaie si se unge cu margarina, se pune cu lingura umplutura intr-un capat, de-alungul foii, dupa care aceasta se ruleaza. - intr-o tava unsa cu margarina asezam rulourile unul langa celalat, pana ce terminam toata umplutura si toate foile. Ungem placinta cu margarina. - dam tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si cu praful de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa mijlocie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 cutie cu ciuperci, frunze de vita, vegeta Mod de preparare: Se ... infasoara sarmalutele in frunza de vita carora li s-a taiat cotorul. Peste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 500 gr. carne de vita tocata, 1 buc. morcov mic, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. muschi de vita, 4 cepe mari, 3 cutii ciuperci, o legatura patrunjel, 1 pachet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de foetaj, 250 g branza de oaie (telemea sfarimata), 3 dovlecei, 5 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de vita, 2 cepe, 2 catei de usturoi, o lingura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati muschi vita, cascaval, amestec de legume fierte (porumb, mazare verde ... doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de oaie, 50 gr. unt, 1 lingurita boia, 1 lingurita rasa chimen pisat foarte fin, sare (facultativ) Mod de preparare: Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea, amestecand bine astfel ca pasta obtinuta sa aiba o culoare omogena. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu diferite legume de sezon (ridichi, rosii, ardei gras) sau se foloseste pentru sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 felii antricot sau muschi de vita (a 150 g fiecare), 3 linguri ulei. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
700 g carne vita, 80 g morcovi, 80 ml ulei sau untura, 80 ... preparare: Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 kg. carne de vita cu os sau sita, 1 buc. morcov ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa ... iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata (de porc sau combinata cu vita), 6 - 8 legaturi de frunza de vita (in functie de marimea frunzei), 1 ceapa, 2-3 linguri de orez, 3 cesti ... fiert. Se oparesc frunzele de vita care au fost spalate inainte ... compozitie se umplu foile de vita danduli-se forma de sarmaluta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. muschi de vita, 50 gr. unt, sare, 1 lingura verdeata tocata marunt, cimbru, piper Mod de preparare: Muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu ramina in must. Cind se ia de pe gratar, se presara cu cimbru sau piper si i se pune o felie de unt data prin verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica ... Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 g muschi de vita, 400 ml vin alb, 2 linguri ulei, sare ... umplutura: 100 g carne tocata de vita, 100 g carne tocata de porc ... citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca ... apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de vita, 6-8 buc. castraveti acri, 200 gr. ceapa cruda, 300 gr. cartofi, 200 gr. maioneza, 20 gr. pasta de rosii Mod de preparare: Fierbeti carnea si acrtofii. Taiati in cuburi mici carnea, castravetii, ceapa si cartofii. Puneti totul intr-un castron si amestecati, adaugind maioneza, pasta de rosii si dupa gust sare, piper si putin zahar si mustar. Asezati in salatiera sau pe platou si decorati cu felii de oua fierte, rosii, gogosari sau masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com