foie gras jamila cuisine
Pagina 5 din 5
Varza se opareste in apa cu sare si putin otet.Se desfac de pe capatana pe masura ce se oparesc si se pregatesc foile pentru sarmale,adica curatam partea tare din mijlocul frunzei si o portionam in functie de marimea frunzei atat cat aste numai buna de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele daca le-a cules cu codite si apoi le scufundam 2-3 secunde in apa in care am oparit varza si le scoatem repede. Umplutura: ceapa curatata se toaca si se caleste in ulei, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Brânza se amesteca cu stafidele,iaurtul, ouale batute usor, vanilia si zaharul. Foile se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Se unge o tava cu unt si se aseaza 2 foi, intre care se pune o lingura de unt.Se pun câteva linguri de brânza apoi alte doua foi stropite cu unt. Se alterneaza straturile de foi si brânza astfel ca ultimul sa fie de foi. Se unge cu unt si se coace la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Depuspe poza finala retete si fb Delicioasa Pentru ca aveam pofta de pizza am facut cu ce aveam prin frigider si a iesit o nebunie, am folosit acelasi aluat clasic de la reteta mea de paine Aluat : 500 gr faina tip 650 13 gr drojdie proaspata 1/2 lgt zahar 1 lgt sare 1 lg ulei 300 ml apa calda Topping : Ketchup Busuioc Oregano Seminte de chimen Salam uscat congelat Ardei capia Rosii cherry Porumb Ciuperci congelate Cascaval si mozzarella congelate N-am avut chef sa fac sos de rosii pt pizza,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pentru foi: tava mare de38/28cm 600g faina 200g untura (unt ... ce se imparte in doua foi. Prima foaie se intinde in ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ingrediente (pentru 80 bucati) 2 kg carne tocata amestec 1/2 kg ciuperci(eu am pus codite ) 1 pahar orez 4-5 cepe mari 2 verze murate bulion 2 legaturi marar 1 plic condiment ptr sarmale 1 ou 2 linguri malai Mod de preparare Se caleste ceapa impreuna cu ciupercile tocate foarte marunt in ulei,apoi se adauga bulionul si orezul si se amesteca continuu,pana se umfla putin orezul . Se adauga carnea tocata,mararul tocat marunt si un ou intreg si se amesteca in continuare. Cand se omogenizeaza bine...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am mancat niste astfel de sarmalute acum vreo 12 ani la cineva si de atunci am tot stat cu gandul la ele. Am facut rost de ceva vreme de reteta si uite ca i-a venit si randul. O reteta extraordinara, foarte bune si pentru copii, fetitei mele i-au placut teribil! Ingrediente 1 kg urda 1 kg frunze stevie (mai mari) 1 paharut de orez 2 oua 2 legaturi ceapa verde 1 legatura marar 1 l bors 200 ml lapte 2-3 linguri faina 50 gr unt 2-3 linguri suc de rosii Mod de preparare Se faramiteaza urda....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . Se intinde crema rece intre foi, se apasa putin foaia de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cine s-ar fi gandit la aceasta combinatie intre frunzele de vita de vie murate bine pentru sarmalute si branza fina camembert? Dar o asemenea combinatie este posibila si chiar foarte gustoasa. Reteta de camembert in foaie de vita se prepara la gratar pentru un plus de savoare. Vezi aici si reteta de Ghidul branzeturilor. Reteta: Camembert in foaie de vita la gratar Ingrediente: 1 frunza de vita de vie mare (de la saramura) 1 bucata de branza camembert de 125 grame 1 lingura de miere 15 grame...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Intr-o tigaie zaharul se caramelizeazain culoarea maro deschis dupa asta se stinge cu 150 ml apa fierbintepina se topeste tot zaharul. Untul se amesteca cu oul, smintina si siropul de zahar ars apoi se adauga faina si praful de copt amestecind bine toate fara sa se framinte prea mult. Se imparte aluatul in 4 parti se coc. Foile reci se ung cu crema sau cu orice crema de tort. Se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar. - 450 g faina, 75 g zahar tos, 125 g unt, 100 ml smintina, un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Frunzele de vita, curatate si spalate, se oparesc in apa clocotita, apoi se lasa sa se scurga. Ceapa se curata si se toaca foarte marunt sau se da prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Orezul, ales si spalat, se fierbe 5 minute, se scurge si se amesteca cu carnea si cu ceapa; se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pe fiecare frunza de vita se pune cate o lingurita de umplutura si se infasoara sarmalele. Se acopera fundul unei cratite cu frunze de vita, se asaza sarmalele, se presara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimente pentru peste Kotanyi Nouvelle cuisine Se lasa la rece 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pentru ca ai folosit carne grasa, trebuie sa adaugi in castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau pastirnac, 1 ceapa, 2 cartofi, 1 ardei gras, 1 dovlecel, 10-12 pastai de fasole verde, putina mazare, 2-3 foi de varza, 4-5 buc. rosii, 1 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fel procedezi si cu ardeii grasi, pe care trebuie sa-i curati ... de dovlecei, morcovi si ardei gras. Presara apoi sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt, acoperim cu marginile de foi, ungem din noi cu unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ceapa rosie sau dulce, ardei gras jalapeno, boabe de mustar, cuisoare, piper, coriandru, foi de dafin, catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porc, 200 g mazare, 3-4 cartofi, 4 cepe, 4 foi de varza, 200 g fasole verde ... , o conopida mica, un dovlecel, 2 ardei grasi, 2 morcovi, un pastirnac, o telina, patrujel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pun deasupra celelalte foi de placinte ,deasupra ungeti bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti ... , varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper, usturoi. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 1 minut. Se adauga boiaua, ardeiul gras taiat tot julien, foile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro