Cauta in 23.633 retete
... preferacarnea alba, respectiv de pui. Ostropelul se gateste destul de usordar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multa cu atat mai bine Se fac pe 9 martie, sursa: Jamila cuisine/16 buc Maia: 2 cubulete drojdie /50 gr 2 linguri potrivite de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... daca nu se lipeste. Mi s-a parut prea putin dulce. Sursa Jamila Cuisine ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de lamaie pe paine, chimen macinat sau razelhanout 1) Reteta clasica, Jamila Cuisine 1 cana naut uscat, 250 gr 1 lgt bicarbonat de sodiu 3 lg ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... apa si dam la 200? pt 30-40 min. Sursa Jamila Cuisine ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... -artistice va las sa savurati...ostropelul de pui cu mamaliguta...;)) Ingrediente ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... am hotarat sa fac un ostropel pe care sa il servesc ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... , am descoperit o mancare foarte faina, ostropel de pui. Stiati ? He, he ... alb, cimbrul si zaharul. Fierbeti ostropelul la foc mediu vreo 20 ... foc cam 15 minute. Serviti ostropelul cald, presarat cu pratrunjel tocat ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ostropelul de pui concentreaza in el toate caracteristicile sudului fierbinte al ... . Sarati si piparati dupa gust. Ostropelul de pui se poate servi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... foarte mult cu cea de ostropel de manzat , doar ca nu ... . Cam asa arata reteta de ostropel de pui, luata din cartea ... foc mic. In mod traditional, ostropelul se serveste cu garnitura de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... minte ca prima varianta de ostropel propusa de mine nu avea ... se evapore. Extrem de bun ostropelul! Isabela, super reteta multumim frumos ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... cuptor, sa scada cat trebuie. Ostropelul se poate prepara si din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru micii nostri mofturosi :P...care au nevoie, acum cand frigul de afara se face tot mai simtit, de proteine, pentru a fi mai puternici :)) ...nu uitati nici de delicioasa ciulama de pui , tot pe placul prichindeilor :))) Ingrediente: - 1 piept de pui sau doua pulpe - 50 g. unt - 1 lingura faina - 1 lingurita zeama de lamaie - 1 ceapa - 2-3 catei de usturoi - 1 lingurita boia dulce - 2, 3 linguri bulion - sare Mod de preparare: Se dezoseaza pieptul de pui sau pulpele; carnea se taie ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg copanele pui 3-4 catei usturoi 300 gr sos de rosii 1 legatura marar sare, piper 2-3 foi dafin Mod de preparare: Rumenim usor copanelele in putin ulei. Adaugam usturoiul pisat si il calim doar atat cat sa isi lase aroma. Adaugam sosul de rosii si dam intr-un clocot. Completam cu apa , adaugam foile de dafin si asezonam cu sare si piper. Lasam sa fiarba pana scade zeama capatand consistenta de sos.Scoatem pe o farfurie si presaram marar verde tocat marunt. Se serveste cald cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... am facut niciodata pana acum ostropel de pui si chiar si ... farfurie rasturnati mamaliga din boluri si in jurul ei puneti ostropelul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1/2 pui, o lingura untdelemn, 2-3 buc. rosii, o lingurita bulion, 1 buc. ceapa, o lingurita faina, patrunjel, doua capatina usturoi Mod de preparare: Puiul taiat in bucati se fierbe cu ceapa. Cind este aproape fiert se adauga rosiile curatate de pielita si taiate in felii sau bulionul, faina desfacuta in putina apa, verdeata si usturoiul si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-2 carne de pasare, 100 g ulei, 50 g faina, 100 g ceapa, 100 g morcovi, 50 g bulion, 50 g usturoi, 30-40 g otet, sare Mod de preparare: Se taie bucati carnea de pasare, se sareaza si se pune la prajit in ulei. Cand s-a prajit, se scoate in alt vas. In untura ramasa se prajeste zarzavatul, faina si bulionul, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 10-15 minute, dupa care se strecoara peste pasare si se fierbe pana se moaie carnea. Cand este gata, se adauga usturoiul taiat marunt, prajit...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 2-3 cepe, 1 lingura grasime, 1/2 lingura faina, 1 capatina usturoi, 1/2 l bulion de rosii, sare Mod de preparare: Se inabusa ceapa in grasime, se adauga usturoiul taiat fin, faina si se stinge cu apa sau zeama de oase fierbinte. Se poate prepara sosul fara ceapa. Bucatile de carne inabusite in grasime se pun in sosul ostropel. Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine patrunsa si sosul scazut. La sfirsit se adauga bulionul si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Partea din fata a iepurelui, 5 linguri ulei, 5 linguri otet, 2-3 cepe, patrunjel, foaie de dafin, cimbru, 100g slanina, 1/2 kg arpagic, 1 lingura faina, 1/2 l vin Mod de preparare: Se rumeneste slanina taiata in bucati. Se scoate din cratita si se prajesc pe rind cepele taiate felii si bucatile de iepure, marinate mai inainte 2-3 ore in ulei cu sare, ceapa, patrunjel si mirodenii. Cind carnea s-a rumenit usor, se presara faina si se subtiaza cu vin si bulion. Se adauga bucatile de slanina, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com