Cauta in 21.292 retete
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata fileul de peste de grasime si se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte simpla si rapida. Ingrediente: file de peste cateva feliute de ... verde 4-5 linguri de malai Pregatiti fileul de peste, sarati-l si asezati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Spalam fileul si il uscam cu un prosop. Il stropim cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza fileurile de somon cu piper, sare, usturoi. Într-un bol, amesteca sosul de soia, zaharul brun, apa si uleiul, amestecând pâna ce zaharul se dizolva. Pune pestele într-o punga resigilabila împreuna cu amestecul cu sos de soia si lasa-l la frigider cel putin doua ore. Încinge apoi gratarul, unge-l cu putin ulei si asaza fileurile de somon. Lasa-l sa se faca timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pâna când pestele poate fi patruns usor cu furculita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, amesteca siropul de artar, sosul de soia, usturoiul pisat, sarea si piperul. Asaza fileul de somon, taiat în bucati, într-un vas lat, peste care vei adauga amestecul. Lasa pestele la marinat timp de 30 de minute în frigider (îl poti întoarce o data), dupa care scoate vasul si pune-l la cuptor, unde îl vei lasa, descoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , maslinele, sunculita, parizerul, sunculita presata, porumbul se pune spre sfarsit, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pe rand, uleiul, smantana si porumbul, amestecam si framantam bine, cel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unul dintre cele mai interesante: fulgi de ovaz cu seminte de ... v-am mai zis. De fapt, fulgii de ovaz sunt "quick oats ... cot cu mine. Ingrediente: - 2 cani fulgi de ovaz cu seminte de ... capsuni - seminte decorticate de canepa - fulgi de migdale (pentru decor) Mai ... , e timpul sa masuram 2 cani de fulgi de ovaz cu seminte de ... 3 linguri de zahar pudra pentru fulgii de ovaz)...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparare: Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata ... strat de mujdei si un file (fierbinte) de peste. Primul si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam ... compozitia;dintr-un kg de file,ies cam 45-50 de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, dupa care se scurg si se toarna într-un castron. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine ca sa se infuzeze toate aromele. La final se razuieste parmezan si se stropeste totul cu putin ulei de masline extravirgin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
cod file, maioneza, lamiie, sare, piper, usturoi, patrunjel, cartofi, morcovi Mod de preparare: Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor. Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se freaca cu sare, piper, patrunjel. Se scoate pestele de la cuptor si se adauga sosul peste el. Se adauga patrunjel si lamii felii. Mod de servire Se serveste cu cartofi fierti si morcovi fierti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro