Cauta in 21.292 retete
... ajuta si sa cureti mai usor porumbul dupa coacere. Se pune porumbul pe gratar, se acopera si se lasa sa se gateasca ... descopera, se întorc stiuletii de porumb si se mai lasa înca ... negre pe toate partile, iar porumbul este expus direct la caldura ... matasea ramasa. Aceasta reteta de porumb copt merge perfect cu sare si unt. Iar porumbul ramas poate fi depozitat într-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala Mod de preparare: In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca Mod de servire Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati file de salau a cite 200 g, 50 gr. carne afumata, 4 linguri de Riesling ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 conserve de ton fulgi (nu intreg), o conserva porumb boabe,zeama de la jumatate de lamiie Mod de preparare: Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru a da un gust acrisor si eventual cateva picaturi de ulei, daca tonul nu a avut suficient. Cine doreste, poate adauga la salata si varza tocata marunt. Mod de servire Se poate orna cu cateva frunzulite de patrunjel sau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pachet fulgi de porumb, 15 linguri zahar, 3 linguri apa, 1 1/2 pachet margarina, 3 linguri cacao ... gr. nuci, o foaie napolitana Mod de preparare: Un pachet fulgi de porumb se prajesc in cuptor, intr-o tava. Se caramelizeaza 15 ... totul. Se ia de pe foc si se adauga fulgii de porumb prajiti. In aceasta compozitie, se pun cele 50 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... surimi si se lasa la rece. Se serveste rece. - 500 g salau file, 150 g surimi, 150 ml frisca lichida, 100 g branza de vaca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca si garnitura cu sparanghel sau cartofi prajiti. - 4 bucati file de salau a cite 200 g, 50 g carne afumata, 4 linguri de Riesling, o ceasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , indepartati-le coditele, apoi taiati-le felii. Spalati file-ul de salau, stergeti-l cu un servetel, taiati-l in bucatele lungi ... verdeata. - 500 g praz, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 4 rosii, 800 g file de salau, sare, piper, 2 linguri unt, 150 ml vin alb, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 2 1/2 cana fulgi de secara (poate fi si de ovaz) 2 cani ... ulei, am presarat jumate din fulgi de secara. En una fuente ... pasas. Si alt rand de fulgi de secara. Y el resto de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... faina într-un bol, iar fulgii de cocos într-un alt ... pe ei. Ruleaza crevetii prin fulgii de cocos si asaza-i pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun la fiert, în 2 litri de apa, salaul curatat si portionat si cartofii curatati si taiati în patru. Se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa fierbere, se scot bucatile de salau si cartofii si se aseza pe un platou. Cât timp se fierb pestele si cartofii se prepara o maioneza din trei galbenusuri fierte tari si doua galbenusuri crude. Se amesteca bine si se freaca cu ulei, otet si sare. Patrunjelul verde se taie fin si se presara peste platou.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se intinde crema peste foaia de foetaj, se presara fulgii de porumb si se introduce la rece pentru minimum 30 de ... g zahar tos, 500 ml apa, esenta de rom, 100 g fulgi de porumb cu ciocolata, pudra de scortisoara. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... portocala rasa. La final, adaugam fulgii de ciocolata. (Daca nu gasiti fulgi de ciocolata in comert, puteti rade ciocolata pe razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurs de ulei .Boabele de porumb din conserva se trec printr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro