Cauta in 21.292 retete
Se curata legumele si se spala. Dovleceii se taie rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga ardeiul si dovleceii, se toarna putina apa si se lasa sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15 minute. Se ia vasul de pe foc, se pun boabele scurse , apoi se presara sare si piper dupa gust. Cand legumele s-au racit, se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina si 4 linguri de ulei de masline. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Salaul curatat de sozi si intestine se spala cu apa rece ,se lasa sa se zvante apoi se cresteaza adanc pe sira spinarii ,se condimenteaza cu sare,piper, busuioc uscat si maruntit si coaja rasa de lamaie si portocala,apoi se lasa cel putin o ora la rece. 2.Legumele congelate se fierb cu un praf de sare apoi se scurg bine de apa. Salaul condimentat se umple in fiecare crestatura cu felii alternand intre ele,de lamaie si portocala iar burta se umple cu cateva crengute de marar si patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg salau mic, 2 linguri faina, 2 oua, 1 lingura lapte, pesmet, sare, 1 lamiie ... sa stea 1/2 de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza ... strat de mujdei si un file (fierbinte) de peste. Primul si ... cartofi, eventual morcovi fierti. - 1 kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza si se lasa 10-15 minute pentru a-si lua din condimente. Se coc pe o tava sau pe grril ardeiul si rosiile. Se curata legumele de coaja si se se taie cubulete.Se pune apa la fiert, se adauga legumele, piperul, sarea, ardeiul iute taiat rondele, otetul, foile de dafin, doua lingurite de ulei, cimbrul si se lasa la fiert pentru 15 minute si la urma adaugam firele de patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fileuri de salau (a 50 g), 3 linguri ulei de masline, sare, zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bun de florii: bezele cu fulgi. Pentru ele avem nevoie de ... ou - 2 canitze de fulgi de porumb - 100 g fulgi de ciocolata (fie din ciocolata rasa, fie din aceia ... bat albusurile spuma. In spuma se pun fulgii, atat cei de porumb cat si cei de ciocolata, romul, zaharul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o conserva de porumb, 2 rosii, o ceapa, 500 ml supa de legume, piper, sare, ulei, crutoane Mod de preparare: Jumatate din cantitatea de porumb se face piure. Rosiile se oparesc si se taie bucatele. Ceapa se toaca si se caleste citeva minute impreuna cu rosiile oparite bucatele. Se adauga cealalta jumatate din cantitatea de porumb boabe, supa de legume si piureul de porumb. Se lasa sa dea un clocot, se condimenteaza cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 200 kg salau, 10-12 gr. gelatina, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... in aceeasi cratita bucatele de salau si se fierb 10-15 ... -un servet. Fiecare bucata de salau se garniseste cu felii de ... din loc, iar bucatile de salau sa fie acoperite cu aspic ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rosii de gradina mici, 1-2 conserve mari de porumb dulce, 4 linguri maioneza, 3 linguri mustar dulce picant, piper, sare Mod de preparare: Se taie rosiile in jumatate, se scobesc, miezul se amesteca cu porumbul, maioneza si mustarul, se adauga sare si piper. Cu acest amestec se umplu jumatatile de rosii si se dau la frigider. Mod de servire Se servesc pe frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... consistenta. Evident cu ciuperci si porumb Sun Food , fiindca asa cum ... ciuperci Sun Food 100 gr porumb Sun Food 1 piept pui 1 ardei ... rosu cateva frunze telina cativa fulgi de migdale sare de mare ... si ii asezam peste ciuperci. Fulgii de migdale ii punem pe ... minute pana se rumenesc. Presaram porumbul si migdalele peste salata. Asezonam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras. - Clatite, fileuri de salau, sos bechamel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca ... in fasii subtiri. Se scurge porumbul. Toate componentele se pun intr ... murata (din comert), 1 conserva mica porumb, salata verde (creata), 150 g maioneza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 1/2 kg salau, 1/2 kg smantana, 300 gr. cascaval, 2 linguri unt, 1 lingura faina, sare Mod de preparare: Se fierbe pestele si se inlatura oasele. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se asaza fileurile de peste, presarind printre rinduri cascaval taiat cuburi mici. Se toarna deasupra smantana amestecata cu faina si pe deasupra cascaval ras si o parte din unt. Se da la cuptor. Mod de servire Se serveste fierbinte cu unt deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, sare, 1 foaie dafin, piper, 200g unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com