Cauta in 20.692 retete
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezint astazi o reteta delicioasa pentru dulceata de gutui. De ce ai ... fierte bine, se verifica daca dulceata este bine legata, iar la ... sa-si pastreze tot gustul. Dulceata astfel obtinuta se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... caimac), 1 ceasca faina, sare, 1 kg. visine, 150 gr. zahar, 1 lingura pesmet ... presarat tava) Mod de preparare: Visinile se spala, se scot simburii ... pe fiecare patrat o lingura din visinile scurse de zeama si amestecate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 l alcool alb, 30-40 frunze de visin, 250g zahar, 2 pahare apa Mod de preparare: Se pun frunzele cu alcoolul intr-o sticla de culoare inchisa, se astupa bine si se lasa la loc racoros si intunecos 24 de ore. Se fierbe apa cu zaharul, pana incepe sa se lege putin ca un sirop. Cind s-a racit siropul se amesteca cu alcoolul strecurat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. piscoturi sampanie, 5-6 linguri coniac, 5-6 linguri apa, 4-5 feluri dulceata, 200 gr. frisca Mod de preparare: Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pana cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg visine, 150 g unt, 100 g zahar, 6 oua, o ceasca mare de pesmet, vanilie, o mina de nuci sau de alune Mod de preparare: Dupa ce li se scot simburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rind, zaharul, pesmetul, vanilia, migdalele sau alunele sau nucile macinate, visinile si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace cam trei...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , unt pentru uns tava, l kg. visine Mod de preparare: Untul se ... de des) fructele, dupa caz: visinile fara simburi, caisele sau prunele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 g faina, 3 linguri finetti, 250 g visine; crema: 300 g branza de vaci ... frisca, 250 ml suc de visine, un plic glazura rosie, 400 g visine Mod de preparare: Se bate untul cu zaharul. Se pun ... maro si se pun deasupra visinele fara simburi. Se pune restul ... intaritor. Se fierbe sucul de visine cu glazura rosie si se pun in ea 400 g visine. Se lasa sa se racesca. Peste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pisate, 300 gr. marmelada sau dulceata scazuta Mod de preparare: Se ... un strat de marmelada sau dulceata, peste care se toarna albusurile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml vin rosu sec, 50 ml visinata, 50 ml Sprite, 50 ml afinata (facultativ), lamiie Mod de preparare: Se amesteca vinul cu visinata, Sprite si afinata. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata si o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rasa de lamiie, marmelada sau dulceata, unt si faina pentru forma ... unge repede cu marmelada sau dulceata, se ruleaza strins si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... coaja de lamaie un praf sare Pentru decor smantana dulceata de visine, afine... Mod de preparare : Intr-un vas punem branza ... in interior. Cand sunt gata se orneaza cu smantana si dulceata ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... , dezosat) 200 grame mozzarella 12 felii de prosciutto 6 linguri dulceata de visine 4 linguri de ulei de ... degetul mic. Strecurati dulceta de visine. Pastrati atat bucatile de fructe ... cate o lingura de fructe din dulceata. Rulati cu grija pieptul de ... . Adaugati in tigaie siropul din dulceata, supa de pui si vinul ... de pui cu mozzarella si visine se servesc cu risotto....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
cantiati egale de visine fara simburi si zahar, pentru un kg de fructe-zeama unei lamii Mod de preparare: Cu ajutorul unui blender se fac visinele piure, care se pune pe foc iute cu zaharul si cu sucul de lamiie, amestecand din cind in cind;in momentul in care incepe sa se ingroase, se amesteca mereu; este gata cind lingura lasa o dira alba pe fundul cratitei. Este
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se decoreaza cu cirese si visine fara simburi si menta. Daca nu avem cirese si visine proaspete, putem folosi fructe din compot ... , 6 oua, 320 g zahar tos, 300 g visine, 300 g cirese, zahar vanilinat, 180 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 lingurite de unt sau ulei, dulceata sau gem, i lingura de unt ... pe rind cu gem sau dulceata, se intorc marginile laterale inauntru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente si cantitati: 4 oua 200 g. zahar (pudra) 200 g. faina 4 lingurite cu apa clocotita 1 lingurita zahar pudra 1 kg. visine Mod de preparare: Cele 4 galbenusuri se freaca cu 200 g. zahar. Se adauga pe rand 4lingurite cu apa clocotita, faina si albusurile spuma, batute cu 4 lingurite de zahar pudra. Se toarna in tava unsa si se asaza visinele fara samburi. Se coace la foc potrivit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg visine, 5-6 linguri zahar, galbenus de ou Aluat din 125 g unt, 200 g faina, 125 g branza, 1/2 praf de copt Mod de preparare: Se face aluatul si se lasa la rece 1-2 ore, apoi se intinde o foaie grosuta, se taie patrate, se pun la mijloc citeva visine, fara simburi, pudrate cu zahar, se inchid cele patru colturi ca un plic si se ung cu galbenus. Se asaza in tava si se dau la cuptor incins. Cind sunt gata, se pudreaza cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ionathan, o lingura de fructe din dulceata, 100 gr. de unt sau ... fragmente mici din fructele din dulceata. Restul de zahar se topeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamaie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cand se inmoaie boabele. Se serveste cu dulceata de capsuni. - 150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamaie, o lingurita dulceata de capsuni. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro