Cauta in 20.692 retete
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 75g unt, 1 lingura pesmet, 4 linguri dulceata Mod de preparare: Se fierbe ... cu pesmet. Se intinde deasupra dulceata si se acopera cu restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 ml ulei, 150 gr. dulceata de orice fel, 300 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga uleiul -cate putin mixand in continuare pana la incorporatea sa. Se cerne si se amesteca faina cu preful de copt si se pune peste acest amestec, alternand cu cate o lingura de lapte. Se adauga si zaharul vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (sau cu ulei si faina - in lipsa de hartie de copt),si se toarna 1/2 din compozitie, se baga la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt, apoi se adauga visinile pe rand, una cate una ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lapte, 30 g cacao, 700 g compot visine. Mod de preparare: Pentru aluat ... usor cu furculita. Se pun visinele peste aluat si se coace ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 linguri zahar, 150 g orez, 500 g visine fara samburi, 2 linguri zahar, un ... sa se raceasca. Se amesteca visinele cu 2 linguri zahar si un ... celofan se pun biscuitii, se stropesc cu visinata si se pun visinele. Se toarna orezul amestecat cu frisca batuta. Se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mere se ia 1/2 pahar de dulceata Mod de preparare: Se spala ... celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava ... lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g biscuiti, 300 g unt, 300 g zahar pudra, 4-5 linguri cacao, 300 g nuci, 100 g rom, visine din visinata Mod de preparare: Biscuitii si nucile se dau prin masina de tocat (sau orice le poate marunti foarte bine). Intr-un bol mai mare se freaca zaharul cu cacao, apoi se adauga nucile si biscuitii si se amesteca bine. La sfarsit se adauga romul. Se fac mingiute potrivit de mari si se pune in mijlocul fiecareia cate o visina din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Visinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa ... 7 minute, apoi o scoatem si asezam visinele bine scurse. Bagam iar prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g visine, 750 ml lapte, 300 g zahar tos Mod de preparare: Visinele spalate, curatate de codite si simburi se paseaza prin sita. Simburii curatati si zdrobiti in piulita se fierb impreuna cu laptele si zaharul 5-6 minute, amestecand continuu. Se ia de pe foc, se strecoara, se amesteca apoi cu visinele pasate, dupa care se toarna in caseta si se da la frigider.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pisate marunt Mod de preparare: Visinile se spala bine la jet ... tot zaharul s-a topit. Se pun visinile in borcane potrivit de mari ... se pregateste o delicioasa placinta care pastreaza toata savoarea si parfumul visinilor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
175 g visine din compot, 200 g iaurt, 200 g mascarpone, 2 linguri zahar, o lingura ... preparare: Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc ... mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de portocale, si ... pe farfurii de desert. Se orneaza cu visine si ciocolata rasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calda, sare; Umplutura: 1 kg. visine, 150 gr. zahar pudra, 1 lingura ... lasa sa se usuce putin. Visinile se spala, se scurg de ... , se presara cu pesmet si visine intr-un strat cat mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com