Cauta in 16.331 retete
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se freaca cu 4 linguri de ulei, apoi se adauga la albusuri si se pune si restul de ulei. Urmeaza faina cu praful de copt si scortisoara. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn. Se ia o tava dreptunghiulara se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava. Visinele se pun peste compozitie, in tava. Se da tava la cuptor 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina ,peste foaie se intinde dulceata si se presara nuca pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mai intai punem visinile cu zahar dupa gust si le amestecam ... apa rece pentru 5 minute.Punem visinile intr-o cratita la foc,adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga uleiul -cate putin mixand in continuare pana la incorporatea sa. Se cerne si se amesteca faina cu preful de copt si se pune peste acest amestec, alternand cu cate o lingura de lapte. Se adauga si zaharul vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (sau cu ulei si faina - in lipsa de hartie de copt),si se toarna 1/2 din compozitie, se baga la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt, apoi se adauga visinile pe rand, una cate una ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Visinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa ... 7 minute, apoi o scoatem si asezam visinele bine scurse. Bagam iar prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bucatile congelate de pepene galben se mixeaza în robotul de bucatarie pâna obtii consistenta dorita. Amesteca mierea de albine în compozitie si mixeaza bine. Orneaza cu frunze de menta si dulceata de trandafiri (sau alta dulceata preferata).
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pont: In loc de cafea puteti folosi ceai negru sau verde. Se amesteca bine toate ingredientele de mai sus. Se pregateste o forma de copt rotunda care se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina sau pesmet. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 45 de minute. Optional presarati nuca de cocos deasupra, cand e gata si cand s-a racorit putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prezint astazi o reteta delicioasa pentru dulceata de gutui. De ce ai ... fierte bine, se verifica daca dulceata este bine legata, iar la ... sa-si pastreze tot gustul. Dulceata astfel obtinuta se pune in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coaja de lamaie un praf sare Pentru decor smantana dulceata de visine, afine... Mod de preparare : Intr-un vas punem branza ... in interior. Cand sunt gata se orneaza cu smantana si dulceata ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... , dezosat) 200 grame mozzarella 12 felii de prosciutto 6 linguri dulceata de visine 4 linguri de ulei de ... degetul mic. Strecurati dulceta de visine. Pastrati atat bucatile de fructe ... cate o lingura de fructe din dulceata. Rulati cu grija pieptul de ... . Adaugati in tigaie siropul din dulceata, supa de pui si vinul ... de pui cu mozzarella si visine se servesc cu risotto....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Se decoreaza cu cirese si visine fara simburi si menta. Daca nu avem cirese si visine proaspete, putem folosi fructe din compot ... , 6 oua, 320 g zahar tos, 300 g visine, 300 g cirese, zahar vanilinat, 180 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente si cantitati: 4 oua 200 g. zahar (pudra) 200 g. faina 4 lingurite cu apa clocotita 1 lingurita zahar pudra 1 kg. visine Mod de preparare: Cele 4 galbenusuri se freaca cu 200 g. zahar. Se adauga pe rand 4lingurite cu apa clocotita, faina si albusurile spuma, batute cu 4 lingurite de zahar pudra. Se toarna in tava unsa si se asaza visinele fara samburi. Se coace la foc potrivit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamaie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cand se inmoaie boabele. Se serveste cu dulceata de capsuni. - 150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamaie, o lingurita dulceata de capsuni. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro