Cauta in 16.330 retete
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 700 g visine 100 g unt 125 g zahar 3 oua 180 g faina 1/2 plic ... mai migaloasa a retetei este pregatirea visinelor: dureaza ceva timp pana indepartati ... in forma si puneti peste visinele curatate de la inceput. Lasati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... unt 2 oua esenta de vanilie dulceata de macese Framantati aluatul si ... cuptorul cu microunde 2-3 linguri de dulceata de macese si lichidul format ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se freaca cu 4 linguri de ulei, apoi se adauga la albusuri si se pune si restul de ulei. Urmeaza faina cu praful de copt si scortisoara. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn. Se ia o tava dreptunghiulara se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava. Visinele se pun peste compozitie, in tava. Se da tava la cuptor 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina ,peste foaie se intinde dulceata si se presara nuca pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mai intai punem visinile cu zahar dupa gust si le amestecam ... apa rece pentru 5 minute.Punem visinile intr-o cratita la foc,adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga uleiul -cate putin mixand in continuare pana la incorporatea sa. Se cerne si se amesteca faina cu preful de copt si se pune peste acest amestec, alternand cu cate o lingura de lapte. Se adauga si zaharul vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (sau cu ulei si faina - in lipsa de hartie de copt),si se toarna 1/2 din compozitie, se baga la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt, apoi se adauga visinile pe rand, una cate una ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orez, apoi cateva linguri de dulceata, apoi un alt strat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Visinele fara samburi le punem intr-o sita si le lasam sa ... 7 minute, apoi o scoatem si asezam visinele bine scurse. Bagam iar prajitura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro