desararea scrumbieisalata cu scrumbie sarata
Pagina 1 din 5
... Iti place pestele sarat? Daca raspunsul este afirmativ, iti propunem o salata de cartofi care include scrumbii ... cu macrou afumat. Ingrediente: 1 scrumbie sarata, de marime potrivita, 600 grame de cartofi, 2 cepe, 1 lingurita otet ... , masline negre Preparare: Se curata scrumbia, se spala si se lasa in apa rece, sa se desareze putin. Se taie in bucati ... . Deasupra se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 heringi, 1 ou, 2 felii piine alba (miezul), 1 ceapa, 1 lingura patrunjel si marar tocat, 2 linguri ulei, pesmet Mod de preparare: Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se ... incit sa dea impresia ca scrumbiile sunt intregi. Ceapa dinainte curatata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc fierbinti. - 2 heringi, 1 ou, 2 felii piine alba (miezul), 1 ceapa, 1 lingura patrunjel si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se despica scrumbiile pe burta, se curata, se scot icrele sau ... incit sa dea impresia ca scrumbiile sint intregi. Ceapa dinainte curatata ... stropeste cu ulei si otet. - 2 scrumbii mijlocii, 3 cepe mari, 100 g masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele sarat (heringi sau scrumbii) se curata si se toaca marunt. Se amesteca ... maioneza. Se asaza pe o farfurie si se orneaza cu maioneza. - 2-3 scrumbii sarate, 2-3 oua, 4-5 mere rase, 1 ceapa rasa, 2 linguri smintina, 5 linguri maioneza, 1 farfurie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scrumbie sarata, 4 oua, 1 buc. ceapa, 4 masline, 4 linguri ulei, 4 linguri otet, 1/2 pahar ... sa se desareze. Apa in care se tine scrumbia trebuie schimbata de citeva ori. Se lasa la desarat 24 de ore. La urma, scrumbia se tine citeva ore in lapte pentru a se desara si mai bine, se sterge ... imprejur. In timp ce scrumbia sta la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa se desareze. Apa in care se tine scrumbia trebuie schimbata de citeva ori. Se lasa la desarat 24 de ore. La urma, scrumbia se tine citeva ore in lapte pentru a se desara si mai bine, se sterge ... imprejur. In timp ce scrumbia sta la desarat, se fierb ouale ... care se aranjeaza in jurul scrumbiei, peste rotocoalele de ceapa. Se ... dupa o ora de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata scrumbia de pielita, se pune intr-un castron cu apa si se lasa la desarat 10 minute. Intre timp, se ... scurge de apa si se asaza intr-o salatiera. Se adauga scrumbia desarata, dezosata si taiata in ... se serveste alaturi de bucatile de peste. - 5-6 fire de praz, 1 scrumbie sarata, 3 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingurita mustar, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scrumbii sarate, 2-3 oua, 4-5 mere rase, 1 ceapa rasa, 2 linguri smantana, 5 linguri maioneza, 1 farfurie ... plina cu cartofi fierti Mod de preparare: Pestele sarat (heringi sau scrumbii) se curata si se toaca marunt. Se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Scrumbiile se curata, se taie capul si se desfac in doua ... in lapte ca sa se desareze si se tin 24 de ... , si peste fiecare jumatate de scrumbie se intinde putin mustar. Se ... sa acopere pestele. Se aseaza scrumbiile intr-un borcan cu felii ... cu hartie pergament si se lasa 5-6 zile sa se marineze. - Scrumbii sarate cu lapti (cate doriti), lapte, mustar, otet, 2 cepe, 2 morcovi,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 gr. scrumbie, 1 buc. ceapa, 100 gr. piine alba, o lingura ulei, 50 gr. unt, 1-2 oua, 150 gr. mere Mod de preparare: Scrumbia sarata se spala, se curata ... sau apa 3 ore, sa se desareze. Se taie marunt o ceapa si ... taie in bucatele mici (se poate prepara si fara mere). Scrumbia desarata, ceapa, piinea si marul se dau apoi prin masina de ... pentru peste, dindu-i forma de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze, schimband apa odata sau de ... -un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si ... lasa 5-6 zile sa se marineze. - 2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de salata verde, 1 rosie, 1/2 castravete, 1 ceapa rosie, 4 fileuri de scrumbie (putin sarata), 4 linguri smantana acra, 4 linguri maioneza, sare, piper, zahar, coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 gr. nuci pisate, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie Mod de servire Se serveste cu sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luam prazul ,il spalam,taiem partea alba si il punem deoparte. Frunzele oparim 30-40 sec. Le strecuram si punem sub jet de apa rece. Lasam sa se scurga si indreptam fiecare frunza separat pe un prosop de bucatarie si lasam sa se usuce . Pestele il curatam,il spalam bine si il stergem . Pestele il frecam la interior si exterior cu sare,stropim cu suc de lamaie,lasam deoparte. Intre timp preparam umplutura: Spalam si stergem coacazele,stafidele,ienuparul,piperul,busuiocul si patrunjelul- taiem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de hering afumat, 2 fileuri de scrumbie proaspata (congelata), 1 ou, 2 linguri bune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com