Cauta in 20.697 retete
... (pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Quiche cu branza Tarta cu brocoli Tarta cu dovlecei si busuioc Tarta cu praz si branza Tarta cu rosii si mozarella Tarta cu ratatouille Tarta fara aluat - cu cartofi, ardei si bacon
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se omogenizeaza margarina cu cantitatea de sare mare si cu 2 oua, dupa care se adauga faina si drojdia dizolvata in lapte, obtinindu-se o coca cu consistenta potrivita, care se va tine la rece 15 minute. Din aceasta coca se vor intinde foi pe care le ungem cu ou si, dupa dorinta, se presara chimen, cascaval ras sau brinza. La final, se decupeaza fie cu forma, fie cu rotita zimtata diverse forme sau fisii, care se coc la foc potrivit pina se rumenesc. - 1,5 kg faina, 3 oua, 400 g margarina, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g faina, sare, un mar, 100 g telina, 80 g alune, un ou, 50 ml ulei, 200 g zer, praf de copt. Mod de preparare: Se rade marul si telina. Se amesteca cu faina, praful de copt si alunele. Uleiul untul si zerul se freaca bine apoi se amesteca cu oul. Se incorporeaza usor restul ingredientelor. Se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat. Se umplu formele de muffins pe jumatate si se coc acestea la foc potrivit. Pentru sos se amesteca branza rasa cu cascavalul, creme fariche si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. faina de patiserie, 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare fina, 20 gr. drojdie, 200 gr. cascaval ras pe razatoarea mica, 3 galbenusuri de ou, 100 ml apa, 50 ml lapte pt. drojdie. Pentru presarat deasupra aluatului gata intins: unul sau doua galbenusuri de ou batute, o lingura cafea filtru, chimen, 100 gr. cascaval ras Mod de preparare: Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit, si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 minute. Intre timp se cerne...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 cescute orez, 7-8 bucati peste, 1 ceasca ulei, sare, piper Mod de preparare: Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga pestele si se lasa sa mai dea citeva clocote pana ce orezul este bine fiert Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. faina de patiserie, 250 gr. margarina, 300 gr. untura, 5 linguri de smantina, o lingura sare fina, 20 gr. drojdie, 200 gr. cascaval ras pe razatoarea mica, 3 galbenusuri de ou, 100 ml apa, 50 ml lapte pt. drojdie. Pentru presarat deasupra aluatului gata intins: unul sau doua galbenusuri de ou batute, o lingura cafea filtru, chimen, 100 gr. cascaval ras Mod de preparare: Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit, si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 minute. Intre timp se cerne...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca 1/4 kg faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura nu prea plina de smantana si putina sare. Se framanta, apoi se lasa la rece sa se intareasca. Se fac betisoare cat mai subtiri, care se dau prin ou, sare si chimen si se coc la cuptor, la foc potrivit. - 1/4 kg faina, 100 g unt, 2 oua, o lingura de lapte, o lingura de smantana, sare, chimen. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 700 g branza telemea 300 g branza dulce 5 oua un pachet foi de placinta 400 ml lapte 150 ml apa minerala 150 g iaurt gras sau smantana 50 ml ulei un ou + doua linguri smantana sau iaurt pentru uns mod de preparare: Radem branza sau o sfaramam cu mana. amestecam telemeaua cu branza dulce. Adaugam peste branza ouale, laptele, smantana, apa minerala si uleiul. Totul se amesteca pana iese o compozitie uniforma. Luam o tava mai inalta, o ungem cu putin ulei, asezam pe fundul tavii...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 min. Intre timp, se cerne faina, se pune pe planseta si se adauga restul ingredientelor, fara a le framanta, inclusiv cele 200 g de cascaval ras, mai putin apa. Cand a crescut drojdia, se face un cuib in faina si se toarna drojdia dospita, se framanta bine aluatul pana se desprinde de pe mana. Daca nu se leaga, se adauga apa la temperatura camerei (bucatariei). Dupa ce s-a framantat bine, se face aluatul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se fierb in coaja, se curata, se trec prin sita, se amesteca cu restul ingredientelor in afara de ou si se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde pe o planseta presarata cu faina intr-o foaie de 0,5 cm grosime si se taie fasii lungi de 8-10 cm si late de 2 cm. Se ung fasiile cu ou si se presara cu putina sare si se pun in tava unsa cu distanta intre ele. Se coc in cuptor la foc potrivit pana se rumenesc frumos. - 250 g faina, 250 g cartofi, 200 g margarina, un ou, piper, chimen....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Scrumbiile se cresteaza pe burta , se curata si apoi se spala ... masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza cu sare si ... de masline se aseaza fiecare scrumbie in parte ,se stropesc cu ... cu amestec de verdeturi. Fiecare scrumbie se inveleste in folie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... desire, apoi se pune la desarat pentru cel putin 12 ore ... poate servi separat. - 500 g hamsii sarate, 2-3 cepe mari (aprox.250 g), 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ) - unt de arahide - sticksuri, biscuiti, saratele, covrigei etc Construirea, asamblarea si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... minute daca s-a copt. Ihmmm, migadalele sarate i-au dat un gust demential ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei Mod de preparare: estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - 150 gr telemea (dulce sau sarata, cum va place) - o conserva mica ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com