Cauta in 21.294 retete
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Este un preparat cu un gust mai neobisnuit, usor dulceag, dar ... : - 500 grame de muschi de porc; - 1 ardei gras verde; - 2 morcovi potriviti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ... , piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ... in apa pentru o ora. Se scot si se pun itr-un ... , dar nu foarte tare. Se scot urechile si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parti in uleiul incins. Se scot feliile de carne din tigaie ... intr-un clocot si se gusta de sare si piper. Mamaliga ... , 1 ceapa mica, 250 g carne de porc (file), 1 lingura ulei, 50 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... adauga vinul si se verifica gustul. Morcovii curatati, spalati si taiati ... cu apa rece, se verifica gustul si se continua fierberea 10 ... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg de picioare de porc, 3 l de apa, 1 capatina mica de usturoi ... din picioare si urechi de porc, bine spalate si curatate. Se ... usor de pe os. Se scot oasele inainte de a se raci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita ... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ne trebuie: - 600g fleica de porc (e mai grasa si are un gust foarte bun in ciorba) - 3-4 morvovi ... si vegeta fierbem carnea de porc taiata fidelute. Cand carnea e aproape ... cam asta e. Se serveste dupa gust, cu sau fara smantana... eu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
125 gr. carne de porc, 375 gr. carne de berbec, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... topit, cand sunt rumenite, se scot pe un platou. In grasimea ... sos de coniac. - 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prea mult in bucatarie, iar gustul este divin. Ingrediente si cantitati: 800 grame de ceafa de porc 2 cepe, taiate in sferturi 1/2 kg ... Mod de preparare: 1. Ceafa de porc se freaca cu sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea ... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro