Cauta in 21.294 retete
... tip de legume doresti, dupa gust. Ingrediente: 800 grame de ceafa de porc 2 cepe taiate rondele 1/2 kg de ... Mod de preparare: 1. Ceafa de porc se freaca cu sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o reteta delicioasa pentru traditionala friptura de porc. Iti propunem friptura de ... si rafinata. Ingrediente: 2 kilograme pulpa de porc, 1 lingurita chimen, sare dupa gust Preparare: Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume ... Mod de preparare: Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se ... adauga la cuburile de morcov, porcul sote si alunele. Apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ... , se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in ... mai groase. - 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe, 2 linguri smantana, 1 lingura untura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. pulpa de porc, 150 gr. slanina, 1 paharel vin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... ulei, sare si piper dupa gust, pentru 25 de minute. Scurgi ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala ... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si ... se spumeaza, se sareaza dupa gust si se adauga (facultativ) ceapa ... cu satirul. Se adauga, dupa gust, sare, piper pisat, usturoi pisat ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... pastrata timp mai indelungat. - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... picioare si din urechi de porc, de asemenea din picioare de ... apa rece, doua picioare de porc si doua de vitel, bine ... usor de pe os. Se scot oasele inainte de a se raci ... mai dea cateva clocote. Dupa gust, se poate adauga in zeama ... fierbinte. - 1 kg de picioare de porc si vitel, 3 l apa, o capatina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 5 linguri de bulion, o cana de orez, 2 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiate marunt si combinate dupa gust. Apoi, snitelul se indoaie in ... servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. carne de porc macra, 2 linguri ulei, 5-6 catei de usturoi, 4-5 buc. rosii, sare, piper, cimbru, verdeata tocata Mod de preparare: Carnea taiata in bucati potrivite se rumeneste in ulei incins. Se adauga apoi usturoiul pisat, sarea, piperul, cimbrul si rosiile taiate foarte marunt. Se fierbe la foc mic 25 minute si se presara cu verdeata. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g carne de porc, 1 farfurie cu varf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, 1/2 ceasca smantana, 1/2 ceasca zeama ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oase de porc, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza Mod de preparare: Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sunt fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu pricina, m-am pomenit ca scot ditai bucata de porcusor din ... ! Asadar ingrediente: una bucata de porc de 1kg 4 cepe mari tocate ... 1 litru de apa Carnea de porc o taiem in bucati potrivite si ... pune si spre sfarsit, dupa gustul fiecaruia. Acoperim ceaunelul cu un ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... deosebita pentru mine  cotlet de porc umplut cu prune uscate, dam ... dinainte. Ingrediente pentru cotlet de porc umplut cu prune: - 6 felii de cotlet de porc - un bol de prune uscate - 100 ml vin ... ne ocupam de cotletele de porc, pe care le batem mar ... , galbenusurile si mustarul, condimentam dupa gust si mai tinem putin sosul ... consistenta. Am servit cotletul de porc umplut...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com