Cauta in 21.294 retete
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de varza, 5-6 cepe ... adauga putin piper pisat dupa gust, sare, 1 ou, 1 lingura de orez ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg picioare sau cap de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1telina ... cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc ... usor de pe oase. Se scot oasele si se asaza carnea ... aceea pregatita din picioare de porc si urechi. Tot astfel se ... de vaca sau, amestecat, picioare de vaca cu picioare de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (spalat si zvantat). Fileul de porc se taie pe lat felii ... , fasiile de carne. Apoi se scot si se pun deoparte pe ... si zeama de lamaie, se gusta de sare si piper si ... marunt. Se poate adauga, dupa gust, putina smantana (circa 150 g) si ... patrunjel verde, 300 g file de porc, sare, 3 linguri unt topit (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untura, cu apa si se scot separat.I n grasimea ramasa se pune ... , rosii, cimbru, si sare dupa gust. Dupa o ora jumatate se scurge ... verzei calite. - 1.1 kg cotlet de porc, 150 g untura, 3,5 kg varza alba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 2 linguri patrunjel tocat, 4 fileuri de porc, sare, piper, 4 lingurite bulion, 2 linguri ... patrunjelul. Se bate carnea de porc, se sareaza, se pipereaza si ... o data si se potriveste dupa gust de sare si piper. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: carne de porc taiata cubulete ceapa vin cimbru faina ulei ... - in untura ramasa de la porc - caliti o ceapa. Puneti peste ea ... . Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300 g limba de porc, 2 oua, 100 g smantana, 200 ml ulei, o ceapa. Mod de preparare: Se fierbe limba. Dupa ce este bine fiarta, se curta de pielita si se taie in cubulete mici. Separat, intr-un castron, se prepara maioneza din 2 oua si 200 ml ulei. Se taie ceapa felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 capatini de varza, 1 kg. carne de porc, 1 lingura pasta de rosii, sare, piper boabe Mod de preparare: Se taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati, pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa calda, sare si boabele de piper. Se pune la fiert pana ce se inmoaie carnea si varza, adaugind din cind in cind putina apa calda. Se da apoi la cuptor pana se rumeneste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cotlete de porc, taiate de 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 ... se moaie ceapa, potrivindu-se gustul cu sare, zeama de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... verdeata sare si piper, dupa gust Mod de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ... crusta, bucatelele de carne se scot si se tin la cald ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. muschi de porc, 150 gr. ciuperci, 150 gr. cirnaciori ... preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate ... , se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ... . Adaugati sarea si piperul (dupa gust - asta inseamna ca gustati dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro