cum se realizeaza sterilizarea conservelor pe baie de aburi
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, crema de oua pe aburi, crema galbenus pe aburi, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
. Încinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Taie o bucata mare dreptunghiulara de folie de aluminiu si modeleaz-o sub forma de plic. Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de soia si mirinul, apoi asezoneaza. 2. Împatureste folia si sigileaz-o, apoi asaza într-o tava. Da la cuptor timp de 20 de minute, apoi desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu orez brun si zeama de lime. 3. V.N. per portie: 145 kilocalorii, 29g proteine, 4g...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cele mai multe ori conservate deoarece perioada in care se ... gati proaspete este foarte scurta. Conservarea frunzelor de vita se face ... vita de vie pentru iarna: conservarea lor intr-o saramura simpla si mai moderna lor congelare. Conservarea in saramura Portii: 4 borcane de 800 ... de vita de vie se conserva astfel (congelate sau in saramura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... niste legume la niste aburi. de ce aburi? pentru ca is ... chestii speciale de fiert la aburi, da io n-am asa ceva ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Acum o metoda simpla de sterilizare prin fierbere, utilizand borcane cu capace metalice. O folosesc deja de cativa ani. Utilizati borcane spalate. Incalziti intr-o oala apa. Cand incepe sa clocoteasca, puneti borcanele deschise si capacele in apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Cum apa clocoteste, deci apa se evapora, temperatura apei este superioara de 100
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cand isi vor lasa zeama. Sterilizati borcanele. Puneti la fiert prunele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... amestecand sa nu se lipeasca. Sterilizati borcanele : borcanele spalate si uscate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de 1989. Numai fructe, fara conservanti si E-uri... Gemul este un ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
12 kg de vinete 2 kg ardei galben (cei de umplut de ex) 2 kg gogosari 2 kg ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan) 4 kg rosii 3 kg ceapa 1 litru suc de rosii sare,piper,foi de dafin. Vinete,ardeiul galben,gogosari de coc si se curata de coaja se lasa la scur (eventual pina a doua zi)dupa care se toc marunt. Ceapa se curata se toaca mic(patratele) si ardeiul capia la fel.Se pune intr-o cratita mare ulei( 1 1/2)la incins dupa care se adauga ceapa si la 15 minute...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . [/warning] [tip]Pana fierbe dulceata, sterilizati borcanele: introduceti borcanele spalate si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum, cand inaintam spre iarna, ne-ar placea sa ,,prindem" cateva raze de soare in borcane si sa le pastram pentru zilele mohorate sau pentru cele in care nici nu se face cinci dupa-amiaza, iar afara este intuneric. Ei bine, nu este posibil sa conservam soarele, dar putem pastra roadele culese vara si toamna. Fructele si [&] Post-ul Stiati ca& fructele si legumele conservate pot avea mai multe beneficii nutritionale decat cele proaspete? apare prima data in...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... : Fierbeti fileurile de somon pe abur sau in apa cat sa ... peste sunt legumele fierte la abur. Inlocuiti apa cu supa de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... apa sau, mai nou, aburi. Fierberea la aburi este considerata una ... cat si pentru cea la aburi este important sa respectam cateva ... vor fi apetisante deloc. Legume Fierbere la aburi intregi Fierbere la aburi bucati Fierbere in apa intregi Fierbere in apa bucati cartofi ... in sosuri. Pentru fierberea la aburi, consultati si tabelele cu timpi ... de legume). Pentru a...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum cateva saptamani, intr-o emisiune Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa, am facut cateva incercari si iata ce a rezultat. Puneti pe o farfurie frunzele de patrunjel spalate si uscate si apoi in micro-ondes timp de 1 minute. Rezultat satisfacator - frunzele sant toate uscate, culoarea este intotdeauna verde. Apoi le-am pus intr-un borcan cu capac, pentru a le pastra intr-un loc uscat. Apoi am incercat cu o cantite mai mare, dar cum se atingeau...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... mic timp de 1 ora pentru sterilizare. - 4 kg fasole pastai, 5 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care punem borcanele la sterilizat) apoi racite treptat bine invelite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata. - Conopida, sare, apa, suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro