Cauta in 21.292 retete
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cunosc foarte multe tipuri de conserve, cum se fac, numai ca ... conditii pentru a le prepara si conserva, pentru ca ma aflu peste granita . Oricum , deschideti capitolul de Conservare a legumelor si fructelor, si veti gasi multe retete de conserve foarte gustoase pentru sezonul de iarna ... doua moduri de a conserva aceasta gustare-trio PRIN STERILIZARE SI FARA...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... care am dori sa le conservam pentru iarna, sau sa le ... deja exemple in fotografii pentru conservarea fasolei pastai, usturoiului si patrunjelului ... se faca foarte repede, intr-o baie de apa rece sau cu ... in congelati. Legume Timpul de conservare in luni Morcovi 10-12 ... intrebuintare, am incercat de 2 ori si apoi am renuntat, prefer conservele ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de cele mai multe ori conservate deoarece perioada in care se ... gati proaspete este foarte scurta. Conservarea frunzelor de vita se face ... vita de vie pentru iarna: conservarea lor intr-o saramura simpla si mai moderna lor congelare. Conservarea in saramura Portii: 4 borcane de 800 ... de vita de vie se conserva astfel (congelate sau in saramura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... niste legume la niste aburi. de ce aburi? pentru ca is ... chestii speciale de fiert la aburi, da io n-am asa ceva ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
conopida alba si deasa, suc de rosii, sare Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele, care se fierb 10 minute in apa clocotita si putin sarata. Separat, se trec rosile prin separatorul de seminte. Se fierbe in clocote, 10 minute, sucul obtinut. Se pune conopida in borcane de 800 gr., se acopera cu sucul de rosii clocotit, se leaga cu celofan si se sterilizeaza conserva pe baie de aburi, 30 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Acum o metoda simpla de sterilizare prin fierbere, utilizand borcane cu capace metalice. O folosesc deja de cativa ani. Utilizati borcane spalate. Incalziti intr-o oala apa. Cand incepe sa clocoteasca, puneti borcanele deschise si capacele in apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Cum apa clocoteste, deci apa se evapora, temperatura apei este superioara de 100
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cand isi vor lasa zeama. Sterilizati borcanele. Puneti la fiert prunele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Zarzavatul dorit. Mod de preparare: Prin aceasta metoda se conserva frecvent in mica gospodarie: morcovii, patrunjelul, telina, mai ales cind nu se dispune de spatii de depozitare. Zarzavatul se spala bine de pamint cu spalatorul din plastic, se curata si, apoi, fara sa se mai spele, se taie in felii de 1/2 cm sau mai groase sau se lasa intregi (radacinile subtiri).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , in punga de nylon, 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 g macaroane, 100 g cascaval, 2 oua, 75 g unt, 1 lingura pesmet, sare Mod de preparare: Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul ras, galbenusurile, albusurile batute spuma si jumatate din unt. Cu restul de unt se unge o forma cu capac, se presara cu pesmet, se toarna amestecul, se acopera si se fierbe pe baia de apa, in cuptor
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oparit. O parte din spanac se conserva sub forma de piure (trecut ... ce s-a scurs bine, se poate conserva la congelator mare, in pungi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amestecand sa nu se lipeasca. Sterilizati borcanele : borcanele spalate si uscate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de 1989. Numai fructe, fara conservanti si E-uri... Gemul este un ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
100 gr. carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , in punga de nylon, 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 kg de vinete 2 kg ardei galben (cei de umplut de ex) 2 kg gogosari 2 kg ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan) 4 kg rosii 3 kg ceapa 1 litru suc de rosii sare,piper,foi de dafin. Vinete,ardeiul galben,gogosari de coc si se curata de coaja se lasa la scur (eventual pina a doua zi)dupa care se toc marunt. Ceapa se curata se toaca mic(patratele) si ardeiul capia la fel.Se pune intr-o cratita mare ulei( 1 1/2)la incins dupa care se adauga ceapa si la 15 minute...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... . [/warning] [tip]Pana fierbe dulceata, sterilizati borcanele: introduceti borcanele spalate si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum, cand inaintam spre iarna, ne-ar placea sa ,,prindem" cateva raze de soare in borcane si sa le pastram pentru zilele mohorate sau pentru cele in care nici nu se face cinci dupa-amiaza, iar afara este intuneric. Ei bine, nu este posibil sa conservam soarele, dar putem pastra roadele culese vara si toamna. Fructele si [&] Post-ul Stiati ca& fructele si legumele conservate pot avea mai multe beneficii nutritionale decat cele proaspete? apare prima data in...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com