Cauta in 21.292 retete
. Încinge cuptorul la 200°C/gaz 6. Taie o bucata mare dreptunghiulara de folie de aluminiu si modeleaz-o sub forma de plic. Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de soia si mirinul, apoi asezoneaza. 2. Împatureste folia si sigileaz-o, apoi asaza într-o tava. Da la cuptor timp de 20 de minute, apoi desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu orez brun si zeama de lime. 3. V.N. per portie: 145 kilocalorii, 29g proteine, 4g...
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 gr. carne de minzat, 10 gr. unt, 2-3 buc. cartofi, verdeata, sare Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pana se fragezeste. Se scoate si se serveste cu cartofi fierti in coaja, curatati si taiati felii. Peste snitel se pun untul si putina verdeata. Mod de servire Se serveste cu salata de sfecla fiarta sau coapta, agrementata cu suc de lamiie sau putin otet diluat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Fierbeti fileurile de somon pe abur sau in apa  cat sa ... peste sunt legumele fierte la abur. Inlocuiti apa cu supa de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... apa sau, mai nou, aburi. Fierberea la aburi este considerata una ... cat si pentru cea la aburi este important sa respectam cateva ... vor fi apetisante deloc. Legume Fierbere la aburi  intregi Fierbere la aburi  bucati Fierbere in apa  intregi Fierbere in apa  bucati cartofi ... in sosuri. Pentru fierberea la aburi, consultati si tabelele cu timpi ... de legume). Pentru a...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum cateva saptamani, intr-o emisiune Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa, am facut cateva incercari si iata ce a rezultat. Puneti pe o farfurie frunzele de patrunjel spalate si uscate si apoi in micro-ondes timp de 1 minute. Rezultat satisfacator - frunzele sant toate uscate, culoarea este intotdeauna verde. Apoi le-am pus intr-un borcan cu capac, pentru a le pastra intr-un loc uscat. Apoi am incercat cu o cantite mai mare, dar cum se atingeau...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
5 kg. fasole verde, 7 dl ulei, 9 cepe albe, 3 kg. rosii, sare Mod de preparare: Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tarhon, otet de 9 grade. Mod de preparare: Se poate usca ca si patrunjelul, bine spalat, insa crengute (netocat), pastrindu-se in punga de hirtie sau din pinza. Dupa ce s-a spalat si zvintat, se poate pastra verde in punga de nylon, la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mic timp de 1 ora pentru sterilizare. - 4 kg fasole pastai, 5 kg rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in care punem borcanele la sterilizat) apoi racite treptat bine invelite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata. - Conopida, sare, apa, suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ardeii se coc, se curata, se pun intr-un vas. Zaharul, otetul, sarea, piperul, dafinul se dau intr-un clocot si se lasa la racit (se poate pune si conservant). Apoi amestecul se toarna peste ardeii pusi in borcane. - 1 kg ardei, 100 g zahar, 100 ml otet, 1 lingurita sare, piper, foi de dafin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri. - 100 g carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aparat pentru presare. Pentru a conserva o lamaie, puneti jumatatea de lamaie ... lamaia verde Lamaia verde se conserva mai bine, nu se strica ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inmoaie orezul in apa minim 1 ora si se scurge. Se da in clocot, intr-o oala, orezul, laptele de cocos, sarea. zaharul, si 1 1/4 cana apa. Se amesteca si se lasa sa fiarba, fara capac, 8-10 minute, pana ce lichidul este absorbit. Se ia de pe foc. Se acopera si se lasa sa stea 5 minute. Se transfera orezul intr-o oala cu pereti dubli (intre pereti e apa care clocoteste) si se fierbe 15-20 minute, pana ce este facut. Se toarna orezul in castronele individuale (o portie) si se acopera cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst sau se pun in cuptor. - 5 kg fasole verde, 700 ml ulei, 9 cepe albe, 3 kg rosii,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro