Cauta in 16.330 retete
... o punem de-o mamaliga. Branza de oaie de burduf tocmai de la ... strat gros de branza de oaie de burduf, inca un strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... afumat si in cealalta 100g pastrama de porc. Crema de branza ... blat am intins crema cu pastrama, a urmat al treilea blat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g faina - 100 g sunca Praga - 100 g pastrama afumata - 1/2 ardei rosu - 200 g branza ... , piper Se taie cubulete sunca, pastrama, branza Feta si ardeiul rosu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... 150 de grame t elemea de oaie ulei de masline (* desi denumirea ... romanesti si este o telemea de oaie, foarte putin sarata si cu ... putut atinge de branza de oaie din cauza mirosului puternic) 1. Se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se aseaza macaroanele si se coace pana se rumeneste. Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte. - 250 g macaroane, 3 linguri branza de oaie, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Se serveste cu mamaliguta calda. - 300 g brinza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : pentru miel 1 kg pulpa de oaie cu tot cu os 1 lingurita ... condimente frecati bine pulpa de oaie. Stropiti-o cu ulei de masline ... la cuptor. Scoateti pulpa de oaie pe o farfurie calda, adaugati putin ... crocant, verificati starea pulpei de oaie. Daca aceasta e perfect de frageda ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... alaturi de cateva felii de pastrama de porc (sau muschi tiganesc ... preparare: 5 minute Ingrediente: 80 grame pastrama (porc sau vita) 2-3 ridichi de ... bagheta pe lungime. Feliati subtire pastrama. Spalati si curatati (taiati-le ... jos  pe interior ?  a baghetei. Asezati pastrama in straturi si ridichile peste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... este o mancare din carne de oaie (sau vita), ceapa, morcovi, usturoi ... : 2 ore Ingrediente: 1,8 kilograme carne de oaie sau miel (fara os) 150 ml grasime de oaie (sau ulei) 3 cepe 5 morcovi 4 capatani de usturoi ... Preparare: Daca aveti seu de oaie, taiati-l bucati si puneti-l la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... albinutza Fratilor va spun cinstit: eu de oaie m-am indragostit! :)) de oaia gatita in stilul inconfundabil de aromat al orientului mijociu. De ... : 600-700 gr pulpa de oaie sau miel 2 linguri faina alba ... ml supa de pui sau oaie 100 ml suc de rosii ... apa fiarta Taiati carnea de oaie in bucatele mici. Tavaliti bucatelele ... taiate. Desavarsit! p.s. NU ARE "GUST DE OAIE" ! Sorry...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cum era preparata spata de oaie pe vremea lui Brancoveanu Voda: "Sa iai spata de oaie sa o impanezi cu catei (de usturoi ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... in Auchan o carne de vita, oaie si miel nemaipomenit de frageda ... aprovizionez de acolo 1) Pulpa de oaie medium rare la tigaie, nemaipomenita 1 felie de 2 cm pulpa de oaie Patrunjel Oregano Busuioc Piper Ulei ... , ambalata la casoleta, vita si oaia le incerc mereu din mai ... multe condimente. 2) Spata de oaie/pulpa de oaie in punga la ... farfurie si saram. Pt vita,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Malai Unt Lapte gras Telemea veche de oaie Oua de tara Punem putin lapte la incalzit si adaugam malai in ploaie. Amestecam in continuu si mai punem lapte treptat pana fierbe malaiul. Adaugam branza si unt si omogenizam. Fierbem oua moi si le punem deasupra. Mamaliga facuta cu lapte e dementiala
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ceea ce este extraordinar la frittata este ca, dupa ce ati invatat procedura, nu aveti nevoie de reteta ci puteti improviza mereu si mereu alte combinatii si garantat ca nu va veti satura de ea. De ce o frittata si nu o omleta? Teoretic puteti folosi aceleasi ingrediente, doar ca frittata arata mai bine :), mai ordonat si o puteti pune in farfurie si ca mic dejun, si ca gustare si ca parte a unui bufet suedez. Azi va voi prezenta pas cu pas cum sa preparati frittata. Ingredientele folosite de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cand am vazut reteta asta la Bucataresele Vesele m-am dus repejor la congelator si am scos un piept de pui si l-am pregatit! Am fost foarte incantata de rezultat, un aperitiv de exceptie, cu mult mai gustos decat preparatele similare din comert! Ingrediente 1 piept pui (cca 1 kg) cateva boabe ienibahar cateva foi dafin 1 lingurita sare 3 linguri sos soia 1 lingura boia dulce Mod de preparare: Desfacem pieptulde pui in doua. Le punem intr-un vas si le acoperim cu apa. adaugam sare, boabe de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se scoate fasolea din conserva si se scurge bine in sita. Se spala si se curata salata verde, se taie in fasii late cam de 2 cm. Se curata telina si dovlecelul, se taie in cubulete, se fierb in apa cu Vegeta sau Knorr vreme de 5 minute, apoi se scot, se scurg si se lasa sa se raceasca. Se curata rosiile si se taie in opt. Se amesteca toate ingredientele de mai sus, plus maslinele negre. Pentru marinata: se rade usturoiul si se amesteca cu ulei, otet, sare, piper si frunzele de cimbru verde,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amesteca bine, apoi branza de oaie se sfarama si imprastie peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc cu telemea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro